Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/07/2017 in all areas

  1. Η εταιρία απαντάει σε όλα τα σχόλια και προτείνει οι χρήστες να σταματήσουν το overclocking! Οι κάτοχοι των πιο πρόσφατων, Kaby Lake επεξεργαστών της Intel παρατήρησαν κάτι αξιοσημείωτο με τις θερμοκρασίες τους, κάτι που έγινε γνωστό 5 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, για κάποιον λόγο. Όπως πάντα πρόκειται για 4-πύρηνα chip με HyperThreading και έτσι 8 threads με base frequency στα 3.6 GHz για τον 7700 και 4.2 GHz για τον 7700Κ, ό οποίος ώντας της σειράς "K", δέχεται υπερχρονισμό και αύξηση των ρευμάτων λειτουργίας του προς αύξηση των τελικών επιδόσεων. Ακόμα και οι χρήστες μη υπερχρονισμένων επεξεργαστών όμως φαίνεται να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, σύμφωνα με πηγή του The Register, από το οποίο και ξεκίνησε το θέμα. Πολλοί χρήστες δηλώνουν θερμοκρασίες μέχρι και στους 90+ βαθμούς, το οποίο είναι πολύ κοντά στο όριο (TJMAX) των 100 βαθμών που έχει θέσει η Intel για τα συγκεκριμένα chip. Μετά από 37 σελίδες παραπόνων στο επίσημο forum της Intel, εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως για το θέμα ευθύνεται η αύξηση της συχνότητας καθώς και του ρεύματος του επεξεργαστή η ακόμα και η αφαίρεση του Intergrated Heat Spreader, πράξη γνωστή ως "de-lidding" στον extreme κόσμο, κάτι που μαζί με την αύξηση της συχνότητας και του ρεύματος, σίγουρα θα "σπάσουν" θεωρητικά την εγγύηση του CPU. Η μόνη λύση που πρότεινε η εταιρία είναι η αλλαγή του fan speed curve ώστε ο ανεμιστήρας να ανεβάζει στροφές πιο γρήγορα. Όμως το θέμα δεν είναι εκεί. Πολλά non-"K" chips επηρεάζονται επίσης, ενώ ποιά η έννοια της ύπαρξης ξεκλείδωτων επεξεργαστών όταν δεν υποστηρίζεται το overclocking; Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, ενώ ήδη πολλοί σκέφτονται να αλλάξουν στροτόπεδο και να αγοράσουν AMD Ryzen συστήματα. Από την άλλη το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, όπως την λανθασμένη τοποθέτηση της πάστας κάτω από το heatspreader, κάτι που έχουμε συναντήσει και σε δικό μας delid 7700K στα εργαστήρια, ακόμη και σε κατασκευαστικό λάθος του αισθητήρα, ο οποίος είναι ακριβής στις idle θερμοκρασίες, αλλά παρουσιάζει απόκλιση στις πιο υψηλές. Όπως και να έχει το θέμα έχει αναφερθεί σε αρκετά tech sites και περιμένουμε εξελίξεις. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  2. Η εταιρία κυκλοφορέι τη νέα σειρά κλείστων κυκλωμάτων υδρόψυξης με ενωματωμένο RGB φωτισμό γιατί... 2017! Η εταιρία κυκλοφορεί τις RGB εκδόσεις των γνωστών πλέον Captain AIO watercoolers, που έχουν ως μόνη διαφορά την προσθήκη RGB φωτισμού στην αντλία του κυκλώματος. Ο φωτισμός μπορεί να καθοριστεί μέσω software συμβατών μητρικών όπως το ASUS "Aura" καθώς και με ένα wired controller που δίνεται μαζί. Κάθε Captain EX RGB έρχεται με ένα έξτρα LED RGB strip για να φωτίσετε και άλλα μέρη του υπολογιστή σας. Η ψύκτρα κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα το μήκος του radiator που χρειάζεστε. Επίσης μέσα στη συσκευασία θα περιλαμβάνονται 1 ή 2 ανεμιστήρες των 120mm, ανάλογα ποιά έκδοση προμηθευτήκατε. Είναι συμβατές με όλα τα σύγχρονα sockets, συμπεριλαμβανομένου και του AM4 ενώ μπορούν να αποβάλουν θερμικό φορτίο έως και 150 Watt από τον επεξεργαστή. Το μήκος του μη αποσπόμενου σωλήνα ανέρχεται περίπου στα 315mm ενώ οι ανεμιστήρες δουλεύουν στα 500RPM ως ελάχιστη ταχύτητα και έως και τα 1800RPM μέγιστη ταχύτητα. Τα επίπεδα θορύβου κυμαίνονται από 17.6 εώς 31.3 dBA ενώ και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα με αρχική τιμή στα 99,99$ για την Captain 120EX RGB και 129,99$ για την Captain 240EX RGB. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Διαβάστε το Review εδώ...
    1 point
  4. xi χι χι..που ειναι το παραξενο; Ενα PC μουρλια θα μαγειρέψουμε !!!
    1 point
  5. 1 point
  6. Επισης εχω παει στην Cyta οπου ειχα δυο συμβολαια και τα ξεπληρωσα και τα δυο μου τα συμβολαια για να βαλω πανω τo S8 το οποιο το εκανα προπαραγγελεια στις 30/3/2017 και το παρελαβα στις 27/4/2017 απο το καταστημα της Cytas ετσι το σαββατο δηλ 29/4/2017 πηγα ξεπληρωσα και το δευτερο μ το συμβολαιο και πηρα το LG G6 χωρις να πληρωσω κατι αρχικα μπροστα οπως πληρωσα 63ευρω μπροστα στο S8 για να μου ρχεται 51ευρω τον μηνα. Το LG G6 θα μου ρχεται στα 73ευρω.
    1 point
  7. Το High Resolution Computers Shop σε άλλη μια δημιουργία, αυτή τη φορά με το Corsair 600C σε κεντρικό ρόλο μαζί με ένα Skylake based σύστημα και δύο GTX 1080 Ti! Ο βασικός χρωματικός συνδυασμός του συστήματος είναι το μαύρο και το χρυσό όπου ζει στους ανεμιστήρες, στα fittings αλλά και στα sleeved καλώδια του τροφοδοτικού της Corsair. Η Maximus VIII Hero της ASUS μαζί με το OC panel που τοποθετήθηκε στο front panel του κουτιού προσθέτουν σε χρηστικότητα και εμφάνιση την ίδια στιγμή που η custom υδρόψυξη με κομμάτια της EK κρατάει το hardware δροσερό. Onboard συναντάμε έναν Core i7 6700K καθώς και δύο GTX 1080 Ti Founders Edition κάρτες γραφικών σε διάταξη SLI με τα δικά τους waterblocks. Το σύστημα ενσωματώνει επίσης και μνήμες Dominator Platinum επίσης της Corsair που ξεχωρίζουν με τα ασημί heatspreaders τους. Η συνέχεια στις πολύ αποκαλυπτικές εικόνες που ακολουθούν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Κι εγώ περιμένω ένα λαπτοπάκι αλλά θα κάνει γύρω στις 14 εργάσιμες να έρθει. Precision 7720. Είναι build to order. Καλημέρες.
    1 point