Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/2017 in all areas

  1. Καλημέρα φίλε, και με τα 2 cpu θα μπορείς να παίξεις άνετα στα 1080p οπότε μπορείς να πάρεις ryzen αν θέλεις τα παραπάνω threads ή intel αν θες το δυνατότερο single core. Πάντως δεν θα σε επηρεάσει κάτι από αυτά τα 2 στο gaming στα 1080p αυτή την στιγμή.
    3 points
  2. Εκμεκαρος διαιτης!
    3 points
  3. Πόσο πιθανή είναι είναι η κυκλοφορία ενός υδρόψυκτου τροφοδοτικό; Αρκετή, όμως η FSP το πραγματικότητα με το FSP Hydro PTM+, σε συνεργασία με την Bitspower. Στόχος της συνεργασίας των δύο εταιριών ήταν η δημιουργία ενός υδρόψυκτου και RGB τροφοδοτικού μεγάλης ισχύος για μαζική όμως παραγωγή. Κάπως έτσι γεννήθηκε το FSP Hydro PTM+ το οποίο φτάνει σε ισχύ τα 1200W. Η παραπάνω ισχύς είναι δυνατή όσο το τροφοδοτικό ψύχεται ενεργά μόνο από τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα του καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όταν συνδεθεί σε ένα custom loop μπορεί να παρέχει συνολική ισχύ της τάξης των 1400W. Το waterblock της Bitspower εγγυάται πως θα λειτουργήσει απρόσκοπτα, παρά το γεγονός ότι στη περιοχή υπάρχουν αρκετά υψηλά volt για το σύστημα. Παράλληλα η FSP σημειώνει ότι στην fanless λειτουργία του, μπορεί να τροφοδοτήσει το σύστημα με 600W τελείως παθητικά! Ένα εξίσου σημαντικό feature είναι και ο RGB φωτισμός, για να δέσει όμορφα με ένα αντίστοιχα φωτισμένο σύστημα. Το Hydro PTM+ ενδέχεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, όμως θα εμφανιστεί και στην επερχόμενη Computex 2017. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. ok θα είσαι αλλά είναι καλύτερα να πας σε πιο γρήγορες μνήμες.
    2 points
  5. Νέες πληροφορίες για τον Intel Core i9 7900X έρχονται στην επιφάνεια λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη αποκάλυψή του. Ο επεξεργαστής θα δανείζεται παρόμοιο die με τον τωρινό 6950X όμως η διαφορά του θα είναι στο... GHz! Συγκεκριμένα, ο εν λόγω επεξεργαστής που θα κυκλοφορήσει για τη πλατφόρμα X299 και το LGA2066 Socket και πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του SiSoft με specs που η αλήθεια είναι πως προβληματίζουν. Για δεκαπύρηνο SKU, οι συχνότητες λειτουργίας του δείγματος βρίσκονταν στα 4 με 4.5GHz Boost, κάτι που σίγουρα μεταφράζεται σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και αντίστοιχα υψηλό TDP που σύμφωνα με τα δεδομένα φτάνει τα 175W! Οι δοκιμές κατά τα φαινόμενα έγιναν επάνω σε μια GIGABYTE X299 AORUS Gaming 7. Κατά τα λοιπά, τα specs του δείχνουν πως πρόκειται για μια "light" έκδοση του 6950X με λιγότερη L3 cache στα 13.75MB θυμίζοντας αριθμό από Xeon, ενώ ξεκάθαρα η πρόταση έρχεται για να χτυπήσει τους Ryzen στο HEDT κομμάτι της αγοράς, όπου η Intel ενδέχεται να βρεθεί εκτεθειμένη από πλευράς αριθμού πυρήνων από τις λύσεις της AMD. Τέλος, οι αυξημένοι χρονισμοί είναι μια ένδειξη των δυνατοτήτων της λιθογραφίας της Intel που είναι τα βελτιωμένα 14 νανόμετρα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  6. Ένα ακόμα από τα συστήματα που διακρίθηκαν στο φετινό Case Mod Series της Cooler Master ήταν και το Project Dark Snow 2 του modder Sitangshu. Παίρνοντας για βάση το "δοκιμασμένο" από την Modding κοινότητα MasterCase Pro 5 ο Sitangshu δημιούργησε ένα σύστημα με φουτουριστική σχεδίαση και πολλά "κόψε - ράψε" στο εσωτερικό αλλά και στο hardware του. Το σημείο που κλέβει τα βλέμματα είναι σίγουρα τα πλαϊνά παράθυρα με τα ακρυλικά πάνελ που δίνουν μια καλύτερη όψη του εσωτερικού. Εντός, βρίσκουμε μια Maximus VII Ranger της ASUS με μπόλικες αλλαγές στη ψύκτρα των VRM ενώ οι μνήμες είναι οι Trident X της G.Skill. Η κάρτα γραφικών είναι μια Fury της Sapphire με shroud που σίγουρα δυσκολεύει τον εντοπισμό της δίνοντας μια ψυχρή νότα στο εσωτερικό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  7. Παρά την ομοιότητά του με το σύστημα της Apple όμως τα νέα MateBook D, E και X προσφέρουν άφθονα features σε ένα αρκετά βολικό form factor που "ζητά" τις συχνές μετακινήσεις! Τα μοντέλα της σειράς E θυμίζουν μάλιστα και τα πρόσφατα Surface της Microsoft, μιας και η οθόνη έχει τον ίδιο λόγο πλευρών, 3:2 με ανάλυση 2160x1440 pixel και τύπο πάνελ IPS για βαθύ μαύρο και boostαρισμένα χρώματα. Στο εσωτερικό βρίσκονται οι τελευταίοι Kaby Lake επεξεργαστές της Intel, 4 ή 8GB RAM (μέχρι 16 στη σειρά D) άφθονη χωρητικότητα με SSD 256 GB μέχρι και 512GB. Στα highlights τοποθετούμε και την USB Type-C θύρα των συστημάτων που ενεργοποιεί τη σύνδεση φρέσκου hardware και smartphones, που τελευταία αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς. Η σειρά D αποτελείται από πιο γρήγορο hardware, με NVIDIA GeForce 940MX GPUs σε αντίθεση με τα E series που για να προσφέρουν υψηλά επίπεδα φορητότητας, διατηρούν την ενσωματωμένη GPU των Core i5 και Core i7 επεξεργαστών. Η σειρά X θα βρίσκεται και αυτή στο lineup αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge θα περιλαμβάνει κυρίως χαρακτηριστικά για επιχειρήσεις. Η κυκλοφορία τους αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  8. Η σειρά GODLIKE της MSI επεκτείνεται με ένα νέο μοντέλο για την LGA1151 πλατφόρμα και αυτή τη στιγμή είναι ίσως το μεγαλύτερο μοντέλο της για το Z270 chipset. Το EATX μοντέλο τοποθετείται στη κορυφή του lineup της εταιρίας και έρχεται με πλήθος χαρακτηριστικών για gaming και όχι μόνο χρήση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της όπως οι τριπλές Gigabit Ethernet θύρες στο πίσω μέρος αλλά και το πλήθος από περιφερειακούς controllers για ασύρματα δίκτυα, USB 3.1 Gen2 θύρες και φυσικά, RGB φωτισμό μαζί με το Mystic Light Sync για πολλαπλό hardware. Όσον αφορά τις εξόδους M.2 παρέχονται τρεις Turbo M.2 με ταχύτητες που αγγίζουν και τα 32 Gbps με τις πατενταρισμένες λύσεις ψύξης M.2 Shield καθώς και μια U.2 για όποιον τη χρειάζεται. Τέλος, η Z270 GODLIKE GAMING θα εμφανιστεί και στην Computex, όπου τότε θα μάθουμε και τη προτεινόμενη τιμή της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  9. Και για τους forumόβιους Part 1 Part 2
    2 points
  10. Το Old School is Best school, Round 5 ολοκληρώθηκε με νικητή την ελληνική ομάδα HwBox Hellas O/C Team. Οι Stelaras και Zafiropo με μπόλικο μεράκι πήραν πάνω τους ολόκληρο τον διαγωνισμό και "καθάρισαν" όλα τα stages για 5η συνεχή φορά, ένα σίγουρα απίστευτο σερί. Ταυτόχρονα η ομάδα στέφεται πρωταθλήτρια για το 2017, ένα αρκετά σημαντικό κατόρθωμα για φέτος. Τα τρία stages περιελάμβαναν πλήθος hardware όπως Intel Slot 1 συστήματα με ATI Rage GPUs στο μετροπρόγραμμα των 26MB, 3DMark 99, AMD Slot A συστήματα για SuperPi 1M και Socket 5 και 7 συστήματα για το πιο απαιτητικό HWBOT Prime. Οι Old Schoolάδες της χρονιάς λοιπόν βρήκαν μια Rage Fury Maxx την οποία ώθησαν στα διαστημικά 160 MHz για την επίτευξη 12020 marks στο 3DMark 99! Περισσότερα στο HWBOT, την λίγκα των overclockers στη πηγή! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Ας βάλουμε στο νερό το cpu ας βάλουμε την vga ε ας βάλουμε το mobo και τις ram χωρίς λόγο , τώρα ας βάλουμε και το psu και 5 ψυγεία με 15 φανς για να έχουμε "silent" pc
    1 point
  12. για αυτο μην ξανα ακουσω τα κινεζικα δεν ειναι καλα
    1 point
  13. Πολύ specific για το hwbox
    1 point
  14. Καλημερα Στους Πατερες!!
    1 point
  15. Πολύ δυνατά ρολόγια out of the box.Αλλά πιθανότατα να μην υπάρχουν και μεγάλα περιθώρια για oc.
    1 point
  16. Ενδιαφέρουσες εναλλακτικές από την Huawei.Το θέμα όπως πάντα είναι οι τιμές.Γιατι αν είναι να πληρώνουμε 1300€ για ένα κλώνο του air ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω !!
    1 point
  17. Με μπαταρία που υπόσχεται μέχρι και δύο ημέρες αυτονομία το νέο Xiaomi Mi Max 2 είναι ένα από τα μεγαλύτερα flagships της κινέζικης εταιρίας. Δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από την τελευταία της αποκάλυψη, όμως η Xiaomi έχει μάθει να μην επαναπαύεται βγάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα δημιουργώντας εκούσια και μια ζούγκλα διαφορετικών υπομοντέλων με σημαντικές αλλαγές στα specs. Το Mi Max 2 θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας αρχικά τη 1η Ιουνίου με προτεινόμενη τιμή που δε θα ξεπεράσει τα 250 δολάρια! Το phablet έχει οθόνη ανάλυσης 6.44 ιντσών και τροφοδοτείται από μια μπαταρία 5300 περίπου mAh, ικανή να κρατήσει τη συσκευή λειτουργική για περίπου 2 ημέρες. Παράλληλα αναφέρεται και σε μερικούς αριθμούς όπως 18 ώρες βίντεο και 57 ώρες κλήσεων, με τη μπαταρία στο 100%. Το Snapdragon 626 SoC που χρονίζεται στα 2GHz υποστηρίζει το QuickCharge της Qualcomm και έτσι το smartphone μπορεί να φορτίσει στο 68% μέσα σε μια ώρα, πράγμα θετικό για όσους θέλουν άμεσα αποτελέσματα! Παράλληλα συνοδεύεται από 4GB RAM, 64 ή 128GB αποθηκευτικού χώρου (η τιμή είναι για το 1ο, το 128άρι θα βρίσκεται κοντά στα $300) ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα 12MP και μια 5MP μπροστά για selfies. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο smartphone θα φέρει και την πιο πρόσφατη MIUI της Xiaomi και σύντομα θα λάβει και υποστήριξη για split screen, ένα χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε με το Marshmallow, για το AOSP και Cyanogen Android. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. Όλα τα προϊόντα έχουν failure rate σωστά? Περαστικά!
    1 point
  19. Η Samsung λέγεται πως αναπτύσσει ένα επιπλέον zoom για τις κάμερες του επερχόμενου επαγγελματικού Galaxy smartphone της. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Slashgear, η Samsung έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα αρκετά ικανό smartphone που θα διαδεχθεί το κακό λανσάρισμα του Note 7. Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου smartphone είναι και η δυνατότητά του να τραβά υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, σε βαθμό που για πολλούς είναι τεράστιο selling point, ανάλογα πάντα με τη χρήση που θα του γίνει - πέρα από το να παίρνει τηλέφωνο φυσικά. Το Galaxy Note 8 θα έρχεται με δύο κάμερες στο πίσω μέρος και η Samsung αναπτύσσει έναν ειδικό φακό που θα κάτσει επάνω τους προσθέτοντας τρεις φορές υψηλότερο ζουμ. Ο ένας αισθητήρας θα έχει ανάλυση 12 MP ενώ ο δεύτερος θα είναι ένας ευρυγώνιος φακός 13 MP. Η Samsung φαίνεται πως ακολουθεί τακτικές άλλων μεγάλων παικτών του χώρου όπως της Huawei. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Oppo έχει ήδη στα σκαριά φακό με οπτικό ζουμ x5 αλλά για μελλοντικά smartphones. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Είναι τρομερή ευκολία το οπτικό ζουμ όσο χαζό και αν ακούγεται, φέρνεις αντικείμενα που δεν μπορείς να πλησιάσεις για διάφορους λόγους κοντά χωρίς να καταστρέφεις την φωτογραφία. Επίσης samsung..stereo ηχεία, το χαζό iphone που δεν χωράει η 3.5 έχει..
    1 point
  21. 1 point
  22. Καλημέρα! Το g550m το έχω στο μικρό pc και τώρα έμαθα ότι χωρίς κάρτα γραφικών σηκώνει και far cry και όλα τα ac μετά το 2 όμως!
    1 point
  23. Το θεμα ειναι να μην σπασουν τα νερα
    1 point
  24. Σκοπός μου είναι να αποζημιωθώ και μόνο. Περιμένω από τον Κύριο να με ενημερώσει πότε θα αποζημιωθώ για το προϊόν που έχω καταθέσει τα χρήματα μου και ουδέποτε παρέλαβα, όπως και ο ίδιος παραδέχεται πιο πάνω.
    1 point
  25. http://www.e-shop.gr/intel-core-i7-3970x-extreme-edition-350ghz-lga2011-box-p-PER.558384?utm_source=adaplo&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB.intent-recency-behavior-connection-placement-gender-age_range&utm_term=single&utm_content=Purchase-3-Recommend-Fan-Desktop-All-All
    1 point
  26. Αν και τα πρώτα προϊόντα με αυτού του τύπου τις μνήμες θα βρεθούν στην αγορά κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους, η SK Hynix ανανέωσε το website της με περισσότερες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, εάν μια κάρτα γραφικών με μνήμες GDDR6 14Gbps σε δίαυλο 256-bit απαρτίζεται από 8 IC και έχει bandwidth 448 GB/s, ενώ άλλη μια με εύρος διαύλου 384-bit και 12 συνολικά chips θα έχει θεωρητικό bandwidth 672 GB/s. Οι αριθμοί είναι ήδη εντυπωσιακοί για μια κάρτα με αντίστοιχο non volitile τύπο μνήμης ενώ τα πράγματα πραγματικά ξεφεύγουν όταν δούμε τις HBM2 σε δράση. Σύμφωνα με την SK Hynix, είχαμε δει και σε παλιότερο άρθρο σχετικά με αυτές και τις GDDR6, οι HBM2 στην απλή εκδοχή με δύο stack έχουν θεωρητικό bandwidth τα 410 GB/s ενώ εφόσον χρησιμοποιηθούν και τα τέσσερα stacks τότε το bandwidth σκαρφαλώνει στα διπλάσια, 820 GB/s. Το κάθε stack όπως αναφέρεται φέρει 4GB μνήμη, όντας 32 Gb και χρονίζεται στα 1.6 Gbps effective bandwidth, περίπου το διπλό από το πραγματικό που θα διαβάζουν προγράμματα όπως το GPU-Z. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  27. Επηρεάστικα απο το survivor. Όλα τα γκομενάκια θα τα έριχνα με τέτοια ομελέτα!xaxaxa
    1 point