Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/13/2019 in Posts

  1. Μπλε, κόκκινο, πράσινο, είναι καμένο πιξελ (είχα πράσινο εγώ σε μια δικιά μου, μια AOC, out oft the box.) Αν είναι μέσα στην εγγύηση απλά στείλε την πίσω ρε συ. Ναι οκ, είναι η οθόνη, ξέρω δεν γίνεται χωρίς οθόνη κατανοητό. Αν πάλι δεν έχει εγγύηση, πίεσε ελαφρά και διαδοχικά το σημείο.
    1 point
  2. Το βλέπω αρκετά θετικά το θέμα, άσχετα αν έχω σταματήσει να παίζω παιχνίδια όπως παλιά. Η Valve πέρα από 2-3 λειτουργίες δεν έχει δώσει κάτι το τελευταίο διάστημα. Έκανε καλές μπαρούφες μπορώ να πω **γκουχ Artifact γκουχ** Με το υποανάπτυκτο Origin και το παντελώς αδιάφορο uPlay δεν είναι καθόλου άσχημο να έχουμε άλλον έναν, υποσχόμενο κατά τα λεγόμενα του ιντερνέτ, παίκτη. Αν ήμουν developer δεν θα έλεγα όχι να κοιτάξω και λίγο «έξω από το παράθυρο» να δω κάτι άλλο, αλλά σαν χρήστης, βλέπω θετικά την ένταξη άλλης μιας πλατφόρμας. Όμως η επιθετική τακτική που ασκεί σε συνδυασμό με την αναξιοπιστία που προβάλει (check Tencent) δεν θα με έκανε να το κατεβάσω ούτε για να παίξω BL3!
    1 point
  3. Η συνεργασία των δύο εταιριών αποφέρει δύο οθόνες με μεγάλες αναλύσεις και μέγεθος 27 και 32 ίντσες. Φυσικά αναφερόμαστε στην U32U1, μια 32 ιντσών 4K οθόνη καθώς και την Q27T1 που με τη διαγώνιο των 27 ιντσών και την QHD ανάλυση των 2560x1440 pixels έρχεται να προσφέρει τόσο υψηλή ευκρίνεια όσο και ικανοποιητικές επιδόσεις. Και στις δύο θα συναντήσουμε IPS panels με 90% κάλυψη του DCI-P3 color space ενώ η 4K U32U1 ενσωματώνει και και πιστοποίηση HDR 600 μαζί με HDR 10 στο panel των 10-bit της. Η 27 δε διαθέτει τα παραπάνω, αλλά αντ' αυτού διαθέτει αντι-ανακλαστική επίστρωση. Η σχεδίαση της Porsche Design διακρίνεται από τις απλές γραμμές των οθονών αλλά και από το καλαίσθητο και μεταλλικό stand που ξεκινάει από την πλάτη και καταλήγει στη πρόσοψη, ένα στοιχείο που συναντάμε και στα δύο μοντέλα. Στη μεγάλη το κομμάτι που περιλαμβάνει τα ηλεκτρονικά και τις θύρες σύνδεσης ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σκουρόχρωμο panel και είναι αυτό που υποστηρίζει το μεγάλο μεταλλικό stand. Τιμές γνωρίζουμε μόνο για την 27άρα Porsche Design της AOC και δε θα ξεπερνάει τις 269 Αγγλικές λίρες, δηλαδή τα 397€ ενώ η μεγάλη 32άρα αναμένεται μέσα στο έτος, όπως και η τιμή της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Θετικά το βλέπω, γιατί η συγκέντρωση χρημάτων και δύναμης στην αγορά με το steam έχει ξεφύγει λίγο. Αλλά δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο game που να με κάνει να πάω προς epic games store. Ένα store που θα ήθελα πολύ να ζει και να βασιλεύει είναι το GOG. Αγόρασα τα Witcher εκεί για ψίχουλα και θα προσπαθώ ότι νέο παιχνίδι με ενδιαφέρει να το αγοράζω από εκεί αν είναι διαθέσιμο. Σκέφτομαι να πάρω το Grim Dawn με τα expansion του, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο.
    1 point