Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/24/2019 in all areas

  1. Οχι για μένα,για το φουκαριάρικο το htpc που έχει 8ΤΒ και δεν μπορεί να τα απολαύσει!!!!!
    3 points
  2. Καλά το θέμα του TDP έχει καταντήσει μάλλον παρωδία και από τις 2 εταιρίες. Από ότι βλέπω και η AMD τώρα δεν το αναφέρει σαν κατανάλωση αλλά σαν ενέργεια που πρέπει να μπορεί να αφαιρέσει μια συγκεκριμένη ψύκτρα για να είναι οι θερμοκρασίες στην χειρότερη περίπτωση μέσα στα όρια. Τρέχα, γύρευε.
    2 points
  3. RAM: Corsair Vengeance RGB 16gb(2*8) 3200C16, SSD: Samsung 970 Evo Plus 500gb m.2, Samsung 860 QVO 1TB
    2 points
  4. Είναι σίγουροι για το Raspberry Pi ?
    1 point
  5. Το High Resolution Computers Shop παρουσίασε ένα ακόμα σύστημα βασισμένο στο C700M της Cooler Master και δείχνει αρκετά όμορφο. Στο εσωτερικό βλέπουμε έντονο μπλε χρώμα ενώ η πλατφόρμα που βασίζεται είναι της Intel. Πιο ειδικά το σύστημα πλαισιώνεται από έναν Core i9 9920X μαζί με μια Rampage VI Extreme Omega της ASUS παρέα με δύο GTX 1080 Ti σε διάταξη SLI οι οποίες είναι κατασκευής MSI. Το κύκλωμα τροφοδοσίας υλοποιείται με προϊόντα της EK Water Blocks αλλά και της Phanteks όσον αφορά τα blocks των καρτών γραφικών. Το αποτέλεσμα με το μπλε pastel ψυκτικό υγρό είναι αρκετά καλαίσθητο όμως τη μονοτονία σπάνε οι Dominator μνήμες της Corsair με τον RGB φωτισμό τους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Σεξ και VIA Μακάρι να αποδειχτούν αξιοπρεπείς, αλλά θέλει και μητρικές να τις υποστηρίζουν και λογικά θα είναι VIA Chipset της ίδιας εταιρείας και χωρίς πολλές επιλογές, εκτός και αν τα πάει πραγματικά καλά.
    1 point
  7. ήδη κάτοχος 1 εβδομάδα. δίπλα με το POCO και το Mi Max 2. Οι φώτος έχουν παρθεί με το αειθαλές (σε μένα ? ) LG G4!
    1 point
  8. Ενδιαφέροντα όσα κάνει η AMD για να ξεπεράσει διάφορα προβλήματα που θα είχε αν πήγαινε με κλασσική σχεδίαση. Και η ιδέα των chiplets φαίνεται να πετυχαίνει για την ώρα. Ωραίο και το 32 MB L3 ανά CCX αν και μάλλον μπήκε για να μειώσει κάπως το συνολικό latency; Γιατί φαίνεται σαν πισωγύρισμα να φεύγει ο memory controller δίπλα από τους πυρήνες και να πηγαίνει στο i/o die. Και θα προσθέτει και latency αφού πάλι με το ζόρι πάμε κάτω από 70 ns. Αν και έτσι έκκεντρα που είναι τώρα πια τα πράματα, αναρωτιέμαι πως θα γίνεται σωστή ψύξη, που είχαμε συνηθίσει στο κέντρο την μεγάλη παραγωγή θερμότητας. 2 βδομάδες ακόμα και βλέπουμε.
    1 point
  9. Δισκόπλακες, αμορτισέρ, τακάκια. Και ένα note 7 blue
    1 point