Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/10/2020 in all areas

  1. 2 points
  2. Σήμερα μάλλον το reveal (απόγευμα).
    2 points
  3. Η ανάρτηση της NVIDIA στο Twitter είναι μυστήρια, όμως όλοι πιστεύουμε ότι αναφέρεται στη επόμενη γενιά καρτών γραφικών Ampere. Πιο συγκεκριμένα η NVIDIA έχει προγραμματίσει την ανακοίνωσή της σε 21 μέρες, δηλαδή στις 31 Αυγούστου, όπου σύμφωνα με φήμες η εταιρία θα αποκαλύψει την νέα γενιά καρτών NVIDIA Ampere. Πληροφοριακά η NVIDIA κυκλοφόρησε την πρώτη GPU της, την GeForce 256, πριν από 21 χρόνια, η οποία ήταν αυτή που έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία της εταιρίας. Αυτό το γεγονός οδηγεί στο συμπέρασμα πως η νέα γενιά GPUs της NVIDIA θα ανακοινωθεί την ίδια ημερομηνία. Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την ανακοίνωση της εταιρίας είναι ένα teaser βίντεο διάρκειας οκτώ δευτερολέπτων, στο οποίο υπάρχει μια έκρηξη και ένα banner όπου γράφει "The UltimateCountdown 21 days. 21 years." Η φήμη που θέλει την κυκλοφορία των Ampere κοντά χρονικά με την διεξαγωγή της Gamescom, μάλλον επιβεβαιώνεται, αν και λογικά η εταιρία θα ακολουθήσει πρόγραμμα κυκλοφοριών παρόμοιο με αυτό των RTX 20xx, με την πρώτη κυκλοφορία να αναμένεται τον Σεπτέμβριο, κάτι που φαίνεται να συμπίπτει με ακόμη μια φήμη που κάνει λόγο για τις 9 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Τελικά μετά από 3+ ώρες σπαζοκεφαλιάς, σήμερα είχαμε μάλλον reveal του reveal date (14/08) https://pawntakespawn.com/tv
    1 point
  5. Η απόφαση της AMD να μην κυκλοφορήσει τους AM4 επεξεργαστές Ryzen 4000G "Renoir", στη λιανική αγορά έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην κοινότητα των PC enthusiasts. Όπως ξέρουμε οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές πωλούνται αποκλειστικά σε OEM συστήματα που σημαίνει προ-συναρμολογημένους υπολογιστές μεγάλων εταιριών, ωστόσο η παράνομη πώληση αυτών είναι γεγονός στην Ασία και γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια. Ένας πωλητής στο eBay, με έδρα το Χονγκ Κονγκ, καταχώρησε αρκετούς Ryzen 4000G, όπως τον Ryzen 7 PRO 4750G, σε αρκετά υψηλή τιμή, κάτι αναμενόμενο, μιας και τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν προορίζονταν για την καταναλωτική αγορά, οπότε λόγω έλλειψης της επίσημης MSRP, η τιμολόγησή τους πολύ πιο πάνω από το κανονικό ίσως επιφέρει αρκετά έσοδα για κάποιους πωλητές. Προφανώς οι 4000G έπρεπε να πωλούνται μόνο από μεγάλους OEM κατασκευαστές, όπως οι: Dell, Lenovo, HP, όμως έχουν καταφέρει να πωλούνται "μόνοι τους" σε εμπορικά κέντρα της Ασίας, χωρίς ο τελικός χρήστης να καταλάβει από που προέρχεται. Υπάρχει και η δυνατότητά για αγοράς συμβατής μητρικής από τους ίδιους πωλητές οι οποίοι την πωλούν σαν πακέτο με τον επεξεργαστή, διασφαλίζοντας και την εύρυθμη λειτουργία του. Τέτοιες πωλήσεις όπως αυτή περιλαμβάνουν φυσικά και τους γνωστούς κινδύνους αφού η πώληση σίγουρα δεν είναι νομικά σωστή. Οι επεξεργαστές πωλούνται χωρίς εγγυήσεις από την AMD και ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές, οπότε πρακτικά ο επεξεργαστής που θα λάβετε θα είναι 'as is' και αρκετές φορές, δε θα περιλαμβάνει κάποια εργοστασιακή ψύκτρα. Η μόνη προστασία που μπορείτε να έχετε σχετικά με τις πληρωμές σε τέτοιους πωλητές είναι η PayPal, η οποία αρκετά εξυπηρετική σε τέτοια θέματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. $ 400 από ebay Πόσο ανάγκη έχεις να τον πάρεις όσο πιο σύντομα γίνεται;
    1 point
  7. ούτε screenshot δεν προλαβαίνεις
    1 point
  8. Δωρεάν το F1 2018 στο Humble Bundle για μια μέρα ακόμα
    1 point
  9. Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο
    1 point
  10. Δηλαδή έχουμε την 4η γενιά Ryzen, βασισμένη στην 3η γενιά Zen, με όνομα Ryzen 5000. Λογικό μου φαίνεται...
    1 point
  11. Χθες η Rocksteady Studios ανέβασε μια πολύ μυστήρια εικόνα και παράλληλα ανακοίνωσαν το Suicide Squad . H ομάδα που μας χάρισε στο παρελθόν τα Batman Arkham παιχνίδια, αποκάλυψε το επόμενο project της μετά από σχεδόν πέντε χρόνια απουσίας. Θα βασίζεται στην ομότιτλη ομάδα supervillains από το σύμπαν της DC.
    1 point
  12. Κάπου στα 599 USD στο Αμέρικα. Θα βγάλει η AMD Χ670 και δεν το ξέρω; [emoji14] Όχι.
    1 point
  13. Ε ναι. Τώρα πια με τα PBO, TVB κ.τ.λ. μόνοι τους οι κατασκευαστές προσπαθούν να πάρουν και το τελευταίο δυνατό κέρδος, οπότε το overclocking έχει χάσει κάτι από αυτό που πρόσφερε παλιά.
    1 point
  14. Νομίζω ότι αυτή η απάντηση με κάλυψε πλήρως.
    1 point
  15. Παλιά σίγουρα. Πλέον όσο περνάνε τα χρόνια θα έλεγα όχι, κυρίως γιατί οι επεξεργαστές τείνουν να τρέχουν στα μέγιστα από μονοί τους μέσω διάφορων feature (βλέπε PBO, autoOC κτλ σε AMD). Το ίδιο πάει να γίνει και για GPUs. Το μόνο που έχει νόημα πλέον είναι το OC σε DRAM. Επίσης όσο περνάνε τα χρόνια όλο και προτιμώ ένα σύστημα με 100% ευστάθεια και "λιγότερη" απόδοση παρά ένα πιο γρήγορο σύστημα που δεν ξέρεις πότε θα σε προδώσει. Επίσης προτιμώ την ησυχία στο μηχάνημα κάτι που συνήθως χάνεται με το OC. Στο μέλλον πιστεύω οτι το casual OC θα αντικατασταθεί με το Undervolting.
    1 point