Greydas

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Greydas

  • Birthday 05/11/1985

Greydas's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Θα πάω μάλλον για το HX750. Με πείσατε... Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια παιδιά!
  2. Ουσιαστικά ναι. Σκέφτηκα να άλλαζα τον ανεμιστήρα αλλά δεν ξέρω αν θα κερδίσω και πολλά μιας και είναι 8άρης. Άσε που το cm690 δεν είναι και ιδιαίτερα αθόρυβο κουτί. Παντού είναι τρύπιο...
  3. Πω ρε παιδιά δύσκολη η απόφαση. Ενώ είχα ψιλοαποφασίσει να πάρω το element, με αυτά που ανέφερε ο amdnord μου έκανε την καρδιά περιβόλι. Βέβαια όντως έχει δίκιο. Λίγο που το έψαξα στον jonnyguru το τροφοδοτικό εξερράγη. Αν είναι δυνατό. Φίλε amdnord σε ευχαριστώ που το ανέφερες ώστε να αποφύγω μία τραγική αγορά. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το pc θα το αφήνω ανοιχτό αρκετές ώρες με τον επεξεργαστή να βαράει συχνά 100% εξαιτίας των αναλύσεων στο ansys. Επειδή στο μέλλον υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βάλω μία 2η 5850 αποφάσισα να ανεβάσω το χρηματικό και ταυτοχρόνως ψυχολογικό όριο στα 130-150. Σε αυτές τις τιμές τι προτείνετε? Υ.Γ. Τα etasis ρε παιδιά καλά είναι σε γενικές γραμμές? Ρωτάω γιατί αυτό που έχω εδώ και δύο χρόνια μου φάνηκε πολύ καλό...
  4. Επειδή οι γνώσεις μου γύρω από τα τροφοδοτικά είναι άστα να πάνε μπορείς να προτείνεις κάποιο άλλο? Οι 12βολτες είναι στα 18Α, αλλά δε γίνεται σύνδεση 2 τέτοιων πάνω στην κάρτα ? Το 850άρι που ανέφερε ο amdnord πως σου φαίνεται?
  5. Δεν το είχα προσέξει αυτό... Ωστόσο δεν πρέπει να είναι modular έτσι? Το ξέρω ότι έτσι δείχνει η φωτογραφία αλλά στο site της silverstone άλλα δείχνει.
  6. Οικονομικό το ζήτημα. Αν πάω σε 800+ φαντάζομαι το ζητούμενο ποσό θα είναι αρκετά μεγαλύτερο... Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος τα 750 με καλύπτουν.
  7. Λες ε? Και από θόρυβο πως πάει?
  8. Γεια σας παιδιά. Βασικά θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο τροφοδοτικό, το οποίο να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβο στα 750watt. Έχω ένα Etasis 650watt και ύστερα από ώρα σε πιάνει πονοκέφαλος. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο: Silverstone Strider SST-ST75F PSU 750W - Τροφοδοτικά - plaisio.gr και Thermaltake Toughpower W0116RE PSU (750W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr Ποιο από τα δύο μου προτείνετε?
  9. Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Φίλε Gorillakos φαίνεται καλή η πρόταση σου...αλλά ούτως η άλλως για 8 γίγα πάω. Απλά επειδή είναι σίγουρο ότι θα τις έχω overclocked θα ήθελα με 4άρια και με ψύκτρες. Πάντως την 100αρού θα την σκάσω οπότε μέχρι αυτή την τιμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Εν τω μεταξύ τις crucial τις έχω ήδη παραγγείλει από την Πέμπτη αλλά σε κάποια φάση στην πρόοδο της παραγγελίας μου έβγαλε ότι είχαν εξαντληθεί. Και επειδή τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μία μανία δεν μπορώ την αναμονή για τις crucial . Γι αυτό και το post. Αξίζει να περιμένω τις crucial ή να πάω αύριο σφαίρα στο πλαίσιο και να πάρω τις mushkin (οι οποίες φαίνεται να έχουν καλύτερες ψύκτρες, φαίνεται δεν ξέρω αν όντως είναι)? Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Αλήθεια ποιες κλοκάρουν καλύτερα? Έχετε προσωπικές εμπειρίες?
  10. Για σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στην κοινότητά σας. Με αφορμή το συγκεκριμένο thread θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο σετ μου προτείνετε από τα δύο ακόλουθα. Mushkin ή Crucial Η μητρική μου είναι η Gigabyte x38 dq6. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.