viper

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About viper

  • Birthday 03/28/1980

viper's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. O WD5000AADS green που αγορασα εγω, πόσα platters εχει? Πως μπορω να ξερω τα platters ενος σκληρου?
  2. Λοιπον, τον αγορασα τον WD Caviar Green. Δεν τον εχω βαλει ακομα. Απανω γραφει για τα τζαμπερακια: Jumpered pins 1 and 2 enables SSC (Spread Spectrum Clocking) Jumpered pins 3 and 4 enables PUIS (Power Up in Standby) Jumpered pins 5 and 6 enables 1.5GB PHY Δεν εχω ιδεα τι σημαινει το 1o και το 3ο αλλα φανταζομαι οτι δεν θα ειναι κατι σημαντικο. Το 2ο εχει σχεση με αυτο που λεγαμε για τo αυτoματo κλεισιμο των δισκων? Ειναι κατι διαφορετικο απ αυτο που γινεται στα Power Options?
  3. Λοιπον, εδω και λιγη ωρα που το δοκιμασα διαπιστωνω οτι εχει δικιο ο φιλος, ο δισκος ανοιγοκλεινει απο μόνος του συνεχεια! ενω το pc δεν κανει τιποτα. Και μονο ο ηχος ειναι σπαστικος, δεν το συζηταω πλεον, ας γυριζει. Εξαλλου θα παρω τον green που μου ειπε ο αλλος φιλος που γυριζει στις μονο 5400 στροφες. Velicoraptor ειναι ο δισκος που εχω το λειτουργικο μου και μπορω να σου πω οτι δεν ειναι αθορυβος. Αλλα ο αλλος, ενας Μaxtor που εχω εδω και 3 1/2+ χρονια κανει σαν πλυντηριο) εχει αρχισει και να τα φτυνει απ οτι βλεπω, οποτε θα τον πεταξω και θα τον αντικαστησω με τον green...
  4. Μόνο την πρωτη προταση σου καταλαβα. Μου λες οτι ειναι καλυτερα να μην οριζω να κλεινουν οι δισκοι. Εγω ελεγα, εφοσον ειναι ασφαλες, γιατι να γυριζει χωρις λογο ενας δισκος οταν δεν κανει τιποτα, να φθειρεται και να βουιζει??
  5. Τhanks pal :-) 1) Mπορεις να μου πεις τι ειναι η seek time? Ειναι αργος σε αυτο το τομεα αλλα στη cache ειναι γρηγορος(32). 2) Εαν ορισω να κλεινει σε 1' ειναι σα να τον κλεινω κατα βουληση, φανταζομαι. Πρωτου προχωρησω στη κινηση αυτη θελω να με διαβεβαιωσεις οτι ειναι απολυτως ασφαλης! Για θεσω τον ακινητοποιημενο δισκο ξανα σε λειτουργια, αρκει να τρεξω ενα αρχειο απ αυτον?
  6. 1) Αυτος εδω δηλαδη? E-SHOP.GR: WESTERN DIGITAL WD5000AADS 500GB CAVIAR GREEN SATA2 EDIT Στο site του Πλαισιου λεει οτι εχει μονο 5400rpm, αρα θα ειναι αργος? 2) Λες το Power Options? Αλλα αυτο λεει για ολους τους δισκους? Εγω θα ηθελα για επιλεγμενο. Και μετα θα μπορω να τον επανενεργοποιησω?
  7. 1) Θελω να παρω εναν εσωτερικο sata2 σκληρο που θα χρησιμοποιηθει ως αποθηκευτικος χωρος. Θα πρεπει να ειναι γρηγορος και ησυχος. Ποιον φτηνο στα 300-500GB μου προτεινετε; 2) Υπαρχει τροπος να ρυθμιστει ενας σκληρος ωστε να σταματαει να γυριζει οταν του πουμε; (οχι φυσικα αυτος που εχει το λειτουργικο).
  8. Εγω απλα ρωτησα αν ειναι καλοι οι δεικτες μου. Γιατι με το νεο μου psu παρατηρησα οτι το 3.3V ειναι πλεον στα 3.23 - 3.28, αλλα αν μου λετε οτι ειναι φυσιλογικο, ok
  9. Φανομενικα οχι... Τι προβληματα σχετιζονται με αυτο το θεμα?
  10. Tις τιμες αυτες τις βλεπω απ το SpeedFan και απ' τo Everest. Ειδικοτερα ρωταω για το 3.3V γιατι μου λεει οτι ειναι κατω, μαλιστα παιζοντας ενα game ειδα οτι πηγε εως 3,23V Ειναι λογικη αυτη η πτωση ή να ανησυχω? To psu ειναι καινουργιο.
  11. Exω: 3.3V.....3.25 5V........5.13 12V......12.74 Eίμαι καλά;:que:...
  12. Εγώ θα έλεγα οτι διπλασιάστηκαν! Είχα πάρει αυτες τις PNY πριν 4 μηνες για 49? PNY 4GB -800 Ram Kit (2 x 2GB, 5-5-5-15, KD4GBN16Q800J-SB) - Μνήμες RAM - plaisio.gr και σήμερα κάνουν λέει 95!!!