Pasxos

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pasxos

  1. αυτη ειναι , κρύα-αθόρυβη και τουμπανο...
  2. Διαβάζω με ενδιαφέρον ολα οσα γράφονται εδω μέσα και επειδή πιστευω οτι όλοι εδω μεσα ειμαστε καποιου μορφωτικου επιπέδου θα κάνω την εξής ερώτηση. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι νέοι για να αλλάξουμε την κατάσταση στην χωρα μας??? Το ερώτημα της εβδομάδας ίσως? ευκολα μπορούμε να κατηγορούμε τα οσα συνέβησαν τις τελευταίες δεκαετιες στην Ελλάδα ΟΜΩΣ τι μπορούμε πραγματικά να κάνουμε για να αλλάξουμε πορεία? Κάνω εγω λοιπόν την εξής πρωτη πρόταση : NA ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, οταν συναντω κάποιο Γερμανό η εντύπωση που εχει πλέον για την Ελλάδα ειναι οι χειρότερη,τι πρεπει λοιπόν να κάνω εγω?να συμφωνήσω μαζί του σε όσα του εχουν επιβάλει τα εγχώρια ΜΜΕ οτι για όλα φταίει η Ελλάδα?ΟΧΙ φυσικά ,ΛΑΘΗ εγιναν σημαντικά ΝΑΙ αλλα πολύ νεοι Ελληνες του εξωτερικου πλέον εχουν γυρισει την πλάτη τους και οι ιδιοι δυσφυμούν την πατρίδα τους με με τον ποιο χυδαίο τρόπο ,αποτέλεσμα το κλίμα να γίνεται ακόμα ποιο βαρύ,πιστευω ο Αγωνας πρεπει να ξεκινήσει απο εξω απο τους ιδιους τους Ελληνες του Εξωτερικου, να αποκατασταθεί η εικονα του Ελληνα οτι ειναι μονο Τεμπέλης κλέφτης και λαμόγιο. Ενταξει μας απογοητευσε το πολιτικο συστημα στο συνολό του αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι γυρναμε την πλάτη μας στην πατριδα και καταθετουμε τις ελπίδες μας, απο κάπου θα πρεπει να ξαναρχίσουμε , ας αρχισουμε λοιπόν απο τους Ελληνες του Εξωτερικού ,Ελλάδα δεν ειναι μονο λαμογια πολιτικοί και βολεμένοι Δημόσιοι υπάλληλοι χωρις αντικείμενο.
  3. καταπληκτικό review και το ερωτημα που γεννάται: εχω την sabertooth p67 στον κυριο υπολογιστή στο σπίτι (γενική χρήση, gaming, O/C) και την Gene IV Z στον υπολογιστή στην δουλειά (απλά γενική χρήση),να κάνω την τράμπα ή όχι??? Γενικά ειμαι ευχαριστημένος απο την Sabertooth και το πιο πιθανό ειναι να μην δω απολύτως καμμία διαφορά αλλά για ψυχολογικούς λόγους το ερώτημα το ειχα εδω και καιρό στο μυαλό μου....... Υ.Γ τα συστήματα φαίνονται στην υπογραφή μου.
  4. χρόνια πολλά και ευτυχισμένα παιδιά!!!
  5. Οι Drivers που υπάρχουν αυτη την στιγμή απλά υποστηρίζουν την 7970,σε εμένα δουλεψαν μόνο αυτοι που περιέχονταν στο CD , κανένας αλλος δεν μου αναγνωριζε την κάρτα!!
  6. Ακριβώς αυτό ξερω και εγω,η δική μου Sabertooth P67 υποστηρίζει Ι.Β 22nm εδώ και 2 εκδόσεις Bios, Sabertooth P67 2001 BIOS 1. Enable support for Next Gen 22nm Processor. μέγεθος αρχείου 2,49 (MBytes) 2011.10.06 update
  7. θα είναι 20% πάνω απο την 580 πιστευώ στην καλύτερη,αλλά 650 ευρώ που ακούγονται είναι πολλά για Single GPU,και όλα αυτά με την τιμολογιακή πολιτική που μας ειχε συνηθίσει η AMD μέχρι τώρα.
  8. Πάντως οι τιμές που ακούγονται είναι σε τρελά επίπεδα που δεν μας εχει συνηθίσει η AMD, αν αληθεύουν και ειναι της τάξης των 600 ευρώ και άνω τοτε ................. κλάψτα Χαράλαμπε!!
  9. 22 Δεκεμβρίου??μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αν αυτό αληθέυει? Γιατί μέχρι τώρα πιστευα οτι η κυκλοφορία θα είναι μέσα στον Ιανουάριο!!!
  10. Φίλε μου σου έστειλα pm για την gtx580!

  11. ειναι το διαφημιστικο που σου βγαζει απο κάτω και ειναι το PC HEALTH CHECK, και 10000 score να βγαλεις πάλι το ιδιο σου βγαζει. Περιπου στα 9000 score default εισαι μια χαρά!!!!!! diafimisi.PNG
  12. Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum!!!
  13. Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά εδώ και χρόνια πελάτης στο Πλαίσιο Λάρισας το Service και η αντιμετώπιση σε περίπτωση Rma ήταν πάντα άψογη,κανένα παράπονο παρόλο που τα παιδιά πραγματικά ξεσκίζονται αφού ο κόσμος που πάει ειναι πάρα πολύς!!
  14. 22nm........και ο νόμος του Moore συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτος......
  15. Leisure Suit Larry: Love for Sail! απαιτητικό παχνίδι για την 5970..........;););)
  16. Άσε καλύτερα να μην αρχίσουμε αυτες τις Ιστορίες........ οι γυναίκα μου Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό σε αντιρυπαντικές Τεχνολογίες, Διδακτορικό με εφαρμογές στην αεροναυπηγική,Post Doc με συμμετοχή σε ερευνητικά μεταδιδακτορικά προγράμματα,Δημοσιέυσεις και παρουσιάσεις σε συνέδρια του εξωτερικού.......... ........ΣΗΜΕΡΑ 35 ετών ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ με αγγελίες στην εφημερίδα για ιδιαίτερα σε μαθητες Γυμνασίου-Λυκείου -φοιτητες ...τιμές ..........(αστα να πάνε) ευρώ........... Καταλαβαίνεται την Ψυχολογική της κατάσταση.... Αυτή είναι η Ελλάδα μας που την κατάντησαν ΟΛΟΙ οι Ξεφτιλες Πολιτικοί.
  17. Χρόνια πολλά και απο εμένα!!!
  18. Ωραίο το review φιλε junior, μακάρι να ήμουν κοντά να σου εδινα την Η70 να την συμπεριλάβεις και αυτην στις δοκιμές.
  19. εγώ πάντως που την πήρα έχω πάθει ΣΟΚ ακόμα και με τον ταπεινό 2600 (Νοn K).
  20. βλέποντας τις μετρήσεις στο GUru3D μεταξύ της Μaximus IV extremeZ και της μικρής Gene-Z στα ίδια ακριβώς benchmarks παρατηρώ οτι στις περισσότερες περιπτώσεις σε default clocks η "μικρή" ρίχνει τάπα στο μεγάλο της αδερφάκι,βέβαια όσο μεγαλώνουν τα ρολόγια η διαφορά αυτή μηδενίζεται ή και αντιστρέφεται,παρόλα αυτά είναι ενα γεγονός άξιο αναφορας!!!
  21. Super μητρική,αλλά πολλά τα λεφτά 335 ευρουλάκια.....