DiPeRR

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DiPeRR

  1. FAIL !!! XIGMATEK Καλοριφέρ Thor's Hammer S126384
  2. Ναι αλλά αν δεν έχεις φάει κοντοσούβλι από το Θανάση στα Γαλανέϊκα... μην πεις τίποτε άλλλλο !!!
  3. Αυτή ρε φωνάζει συνέχεια το όνομά μου στην αρχή :hehe::hehe:
  4. Έλα, τώρα που έχεις το "τηλέφωνο" μπορείς να ζητάς "μίζες" :hehe:.
  5. Ρε μλκ είναι η γυναίκα μου εκεί;;; Πες της να με πάρει... :hehe:
  6. provatidis.n.s the legend hahahah !!! bellman black ship !!! cotto(m)n ο απαλός !!! crustytheribs ο τραγανιστός!!!! (thread subscribed + email notification)
  7. Ρε spammers...; Τι θα γένειν με σας...; Πέρα από την πλάκα μπράβο και συγχαρητήρια για το πρώτο σας τεύχος (άντε και σε illustre μορφή - τρέμε Λυμπέρη και Τρέμη ).
  8. Και το installous μην ξεχνάμε (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι).
  9. Εγώ λέω Fiesta σαν κάτοχος του. Όμως μεγάλο ρόλο στη αγορά μεταχειρισμένου, παίζει η κατάστασή του και ο πρώτερος βίος, που σημαίνει ότι μπορεί να βρεις ένα corsa τζιτζί. Γνώμη μου είναι να πας γι' αυτό που θα έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις αγοράς, να το ζυγίσεις δηλαδή με αντικειμενικά κριτήρια, και όχι π.χ. με τον αν έχει ηλιοροφή ή πιο ωραίο χρώμα. Επίσης για οποιοδήποτε μοντέλο αποφασίσεις να κοιτάς να είναι μετά το '05 λόγω των καινούργιων μέτρων για τα τέλη κυκλοφορίας. Ααα και κάτι ακόμα. Η νέα κυβέρνηση ακούγεται ότι θα δώσει περισσότερα πλεονεκτήματα για αγορά νέου αυτοκινήτου οπότε οι τιμές των μεταχειρισμένων θα πέσουν σε περίπου ένα μήνα (μόλις αρχίσει να κινείται η αγορά). Οπότε αν μπορείς καθυστερήσε το λίγο ακόμα, αλλά να έχεις σταμπαρει κανα δυο που να αξίζουν ώστε να τα παζαρέψεις.
  10. Εγώ λέω να δεις αν ισχύει ακόμα η προσφορά για το amilo 3650 SD2. Αν είσαι τυχερός και σου κάτσει κάτι θα βρεις. Το έβλεπα πριν μερικές ημέρες MSystems αλλά τώρα δεν το βλέπω πια. Δες και Multirama ποτέ δεν ξέρεις Αλλιώς υπάρχει μία κουτσουρεμένη έκδοση η SD6 που είναι στα 899? από e-makryakiagaphmenoi.gr @JC συμφωνώ με την οθόνη αλλά για όποιον θέλει φορητότητα δεν νομίζω να "ψάχνεται" τόσο πολύ ή να το πω κι αλλιώς "ψάχνεται" λάθος κατά τη γνώμη μου.
  11. Ελάτε Ντράφι που δε χρειάζονται ΤΑ άλογα... Χθες βράδυ κάναμε twin drift με ένα λευκό S13 kouki look (της περιοχής αλλά δεν τον γνωρίζαμε).
  12. @mhse ta δε θα μπορώ και να πανηγυρίσω
  13. Συμφωνώ γιατί έτσι δεν πέφτουν τα heat sinks από την κάρτα γραφικών (κι εγώ inverted το ξέρω όπως ένα tuniq που είχα)
  14. Αυτοί (a.ka. "They") παίζουν με CRT...... Πάντως πέρα από την πλάκα αρκετοί "φανατικοί" gamers δεν αλλάζουν τις καλές τους CRT για χάριν μιας flat. P.S. Γιώργο τι θα έλεγες για ένα review - documentary "Vsync - What lies beneath..." με διάφορες οθόνες;
  15. Ρε απάλευτοι δώστε και στον Gor Gor να "γλύψει" κανά "κοκκαλάκι" :hehe:
  16. Κρητικοί/ες και διαμένοντες στην Κρήτη,
  17. [media]http://www.youtube.com/watch?v=BZtFJQEdswo&feature=related[/media]
  18. Γιατί έτσι, την επόμενη φορά, θα είσαι έτοιμος για Toyo R888.
  19. Πόσο είπαμε γυρνάς Μέγαρα; P.S. έχει Σέρρες prive κατάσταση ο κολλητός με το mx-5 και ένας φίλος με το M3... Αν θες πάμε το Σ/Κ να σου μάθω ότι έχεις RWD κατά βάθος
  20. Νο οφφενσε ρε Billy αλλά πέρα την φαλλικής ικανοποίησης υπάρχει κι άλλος λόγος για να πετάς τα 40έβρα βενζίνης στον κυνηγάς τον κάθε τυχάρπαστο τυρογαλά με καρμπον(άρα) καπό και 18ούρες ζάντες με σήμα το ferrari;;; Έχεις ένα αμάξι των 40Κ... Τουλάχιστον συμπεριφέρσου του έτσι, ρε παιδί μου πήγαινε το μία λίμνη Τσιβλού, μία Κατάρα... Θα μου πεις το βράδυ πώς να προλάβεις... Ε μην ξενυχτάς βράδια να είσαι φρέσκος το Σ/Κ!!!
  21. Γιατί όχι το staker 831;;;
  22. Ε τότε πάρε την κούρSα σου και πάνε για σούζες
  23. Άκυρο εντελώς... Πιο άσχημο και από την προπαίδεια είναι. Επίσης ήχος του κινητήρα (όχι "μηχανή" gor gor γιατί έψαχνα 2 λεπτά να βρω την GSXR στο βιντεουου) στο GT5 είναι διαφορετικός από αυτόν του βίντεο... Watch and listen... [YOUTUBE] [/YOUTUBE]
  24. MazdΑΚΗ πολύχρονος φίλε!