N3CR4

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About N3CR4

  • Birthday 09/07/1988

N3CR4's Achievements

Member

Member (2/5)

11

Reputation

  1. Κρίμα. Πολλοί θέλουν προχωρήσουν σε full amd build. Εγώ πάντως θα περιμένω για να πάω σε κάτι αντάξιο της 1080ti σε amd μεριά...
  2. Λέει ότι θα κυκλοφορήσουν 4 ακόμα συσκευές οι N8, E7, C7 και C6-01. Το Ν8 δεν κυκλοφορεί ήδη ;
  3. Η περιοχή που μένω είναι Ν.Ηράκλειο. Τώρα άντε να βρω άκρη...
  4. Λοιπόν παίδες, τα αποτελέσματα φαίνονται στη συνημμένη εκόνα. Όπως είπα απέχω 2 χλμ από τον DSLAM. Billpeppas μου άλλαξαν και το profile μου. Untitled.jpg
  5. φίλε billpeppas δεν το είχα δει αυτό το post σου... Θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο όπως λες.
  6. billpeppas μόλις πληροφορήθηκα από τον ΟΤΕ ότι μέγιστο που μπορώ να πιάσω είναι 6,5Μpbs γιατί όπως μου είπαν απέχω 2 χιλιόμετρα από το DSLAM.
  7. Παίδες ξέρει κανείς πως αφαιρώ την welcome screen στα 7 ώστε να μπαίνω κατ' ευθείαν ;
  8. Thanx man! Θα πάρω τηλέφωνο και θα ποστάρω τη συνέχεια.
  9. Λοιπόν στο όνομα υπηρεσίας λέει OTENET OnDSL Home S3 Αορίστου
  10. Μάλλον κατάλαβες κάτι άλλο. Αυτό που ρώτησα είναι αν τα σκαμπανεβάσματα της τάσης σε ένα σπίτι (λόγω της ΔΕΗ υπάρχει η υπέρταση και η υπόταση) επηρεάζουν την ταχύτητα ενός lan over powerline. Δεν είπα να αυξήσω την τάση για να δω τι θα γίνει.
  11. Το δικό σου μάλλον είναι γρήγορο σε σχέση με το δικό μου. Εμένα είναι 85Mbps... Πάντως είναι αργά και δεν παίζει ασύρματο λόγω ορόφων. Ας ελπίσουμε ότι θα βγουν πιο γρήγορα κάποια στιγμή. Πάντως αν πέσουν στα χέρια μου σταθεροποιητές θα τους δοκιμάσω μήπως δω κάποια διαφορά.
  12. Παίδες θα μπω κατ' ευθείαν στο θέμα: Πιστεύετε ότι τα σκαμπανεβάσματα της τάσης του ρεύματος μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ταχύτητα μεταφοράς σε ένα τοπικό δίκτυο βασισμένο σε Powerline ; Αν υπήρχε σταθεροποιητής τάσης νομίζετε πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ; Γενικώς δεν είμαι ευχαριστημένος με τις ταχύτητες και γι' αυτό ανοίγω αντίστοιχο θέμα.