The_Doctor

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The_Doctor

  1. Ερωτηση προς τον AMDnord η οποιοδηποτε αλλο φιλο που εχει χρονο να απαντησει. Γεια σας,θα κανω αναβαθμιση απο παλιοτερη πλατφορμα (Q9400 cpu)και ειμαι της σχολης του decent overclocking,καπου στα 4,2 ειναι το sweet spot για μενα.Η πιο βαρια χρηση του PC θα ειναι για gaming. Λογω οικονομικων στενεματων θα βαλω αρχικα 4 gigs (2Χ2) και εχω επιλεξει αυτες : Msystems.gr - Προϊόντα - Kingston 4GB HyperX Genesis 1866MHz CL9 Ενω για μητρικη αυτη : Msystems.gr - Προϊόντα - Gigabyte Z77X-D3H Η ερωτηση μου ειναι αν αυτα τα δυο parts,ram+mobo θα εναι κατα την γνωμη σας επαρκη για να μπορεσω να πετυχω το sweet spot που ανεφερα πριν. Αν πιστευετε οτι οχι,θα το εκτιμουσα αν μπορουσατε να μου συστησετε αλλη μητρικη(νομιζω η ram ειναι ok)που να κυμαινεται πανω κατω στα 150 ευρω. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  2. Παντα μου αρεσαν τα προιοντα της Kingston.Ωραια πρωτοβουλια.
  3. Ναι τα εχω παιξει και εγω αυτα.Εξαιρετικα παιχνιδια.To Broken Sword 1 γιατι δεν το επαιξες?
  4. Γεια σου Jason. Ναι εχεις δικιο δεν μου αρεσει κανενα Half απο αισθητικης πλευρας μονο.Αλλα επειδη σαν ανθρωπος ειμαι πολυ υπερ της χρηστικοτητας,θα το συνιστουσα ανεπιφυλακτα σε φιλους μου αν με ρωτουσαν για κουτι σε PC που θα ηθελαν να φτιαξουν.Γιατι χρηστικα ειναι εξαιρετικης ποιοτητας.
  5. Ετσι ειναι μερικες φορες δυσκολες καταστασεις αλλα ετσι γινομαστε guru.Μεσω του κοπου και του ξενυχτιου.
  6. Ειναι πιο πρακτικο απο προηγουμενα design αλλα η τιμη πολυ αλμυρη.Ο σχεδιασμος πολυ συντηρητικος παραδοσιακα στην Lian Li.
  7. Για την τιμη του ειναι πολυ καλο για αυτα που προσφερει στον χρηστη.Τωρα απο αισθητικη αποψη,με τοση ασπριλα θυμιζει νοσοκομειο η ιατρειο.Δηλαδη αν εισαι οδοντιατρος και εχεις τετοιο σπιτι σου,δεν θα ξενισει. ;P..
  8. Εξαιρετικο κουτι λειτουργικα,πολυ μιλιταριστικο αισθητικα.Απο αποψη εμφανισης δεν μου αρεσει σαν σχεδιαστικη νοοτροπια.
  9. Προσωπικα βρισκω το design της NZXT στα περισσοτερα κουτια,μαζι και αυτο της φωτο εδω πολυ ενδιαφερον.Εχουν ενα μεταμοντερνο εργοστασιακο θεμα.Παντως το Tempest που εχω εγω ειναι εξαιρετικο και απο airlfow απλα κορυφαιο.
  10. Γεια σας παιδια! Ετσι ετσι,μιλαμε αυτα τα games που αναφερατε ειναι κουλτουρα οχι απλα διασκεδαση! Αντε να επιμορφωσουμε τις νεοτερες γενιες gamers.(Οχι οτι δεν υπαρχουν και πιτσιρικαδες που παιζουν ρετρο η παλιοτερα games.) Ξερετε καμμια φορα σε πιανει η νοσταλγια και οταν σου θυμισουν ενα ποιοτικο παιγνιδι που ειχε αφησει εποχη θελεις να το ξαναπαιξεις! Το Fahreneit δεν το εχω παιξει, αλλα θα το αναζητησω αφου η περιγραφη σου ηταν δελεαστικη. Θυμοσαστε το Under a Killing Moon?
  11. Γεια σας παιδια.Επειδη εψαξα για adventures στο τμημα games του site και δεν βρηκα σκεφτηκα να ξεκινησω ενα νημα που να μιλαμε για καινουργια adventures που παιζουμε η παλια που αξιζαν και μας αρεσαν,με καποια πληροφοριακα στοιχεια για να μπορει κανεις να αξιολογησει αν τον ενδιαφερει να παιξει καποια απο αυτα. Επισης στοιχεια για τα games που παιζουμε,τι μας αρεσει και τι οχι,αλλα χωρις spoilers. Θα ξεκινησω με ενα σκοτεινο adventure που ειναι συνεχεια ενος αλλου που ειχε βγει το 2003. Ο λογος για το Black Mirror 2. Το επαιξα και το τελειωσα προσφατα.Εχει χιουμορ και ατμοσφαιρα αλλα δεν ειναι τοσο ατμοσφαιρικο οπως το πρωτο.Εχει περισσοτερο σστυνομικη πλοκη,υπενθυμιζοντας κατα καιρους την μεταφυσικη του πλευρα. Εδω ειναι το trailer του πρωτου.Ενας Βρεττανος ευγενης καλει τον ανηψιο του Samuel να τον βοηθησει γιατι ανακαλυψε το τρομερο μυστικο που κρυβεται πισω απο την καταρα της οικογενειας τους. [media] [/media]Ο Samuel ανταποκριθηκε στο καλεσμα και στο πρωτο game ανακαλυπτει την αληθεια αλλα με μεγαλο κοστος. Στο δευτερο game ,Black Mirror 2,η πλοκη εξελισσεται 12 χρονια μετα οταν καποιος νεαρος σε μια καπως μικρη επαρχιακη πολη στην Αμερικη,βλεπει την ζωη του να αναστατωνεται και προσπαθωντας να βρει καποια λυση ,τα γεγονοτα τον σπρωχνουν προς το ιδιο μερος.Willow Creek,Black Mirror. To trailer του Black Mirror 2. [media] [/media]Ελπιζω οσοι εχουν παιξει ενα απο τα δυο games η και τα δυο να ερθουν να συζητησουμε για αυτα.Επισης ας ερθουν αλλοι φιλοι που εχουν παιξει αλλα ενδιαφεροντα adventures να μας πληροφορησουν και να μιλησουμε και για αυτα. Καθε site στο εξωτερικο εχει ενα adventures' corner.Ας φτιαξουμε και εμεις ενα εδω.