Lafas1987

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lafas1987

  1. Ναι, είναι στις Windows 8 Ready μητρικές η z. Ανάλογα με την απάντηση της ASUS θα κινηθώ ανάλογα.
  2. Θα το αφήσω έτσι, μιας και είμαι σταθερός εδώ. Σήμερα αγόρασα και εγκατέστησα τα Windows 8 Pro και είδα ότι δεν έχω EFI BIOS για Fast Boot και έχω ξενερώσει άσχημα. Μόλις έστειλα email στην ASUS.
  3. Δεν είναι άτυχη, ήξερα πως θα βγει, αλλά ήμουν χωρίς PC, οπότε... Αν και δεν έχει σημασία, θα ήθελα να παίξω λίγο με τις μνήμες. Να δω αν ανεβαίνουν και αυτές λίγο.
  4. Σταθερός λοιπόν στα 4,6GHz με τάση 1.38V. http://valid.canardp....php?id=2571967 Οι θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 53.7C, οπότε είμαι μια χαρά ακόμα και για καλοκαίρι. Για τα 4.8 έχει μεγάλο gap και θα πρέπει να έχω πάνω από 1,45V και θερμοκρασίες άνω των 62C, οπότε δεν αξίζει τον κόπο.
  5. Δεν μου εχουν αναφερει γνωστοι μου με Phenom αυτο. Μηπως δεν συμβαινει σε οοοολους; Ενδιαφερον εχει αυτο: AMD Temp Information and Guide
  6. Έστησα το σύστημα με την μαμά ψήκτρα του AMD, μέχρι να έρθει το mount του Apogee HD. Δεν μπορώ να διαβάσω σωστά τις θερμοκρασίες. Το Core Temp λέει αρλούμπες. Το HWMonitor κάτι πάει να πει σε Full Load, αλλά σε IDLE, λέει κάτι 17C και άλλα τέτοια τρελά. Έβαλα το τελευταίο BIOS, αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες σε AMD FX;
  7. @TonyT Δεν ξέρω να το κάνω.
  8. Έκανα βλακεία, μην το ψάχνεις.
  9. Φαντάσου ρε συ Ανέστη που έχω φτάσει με το κωλοmount! Εδώ έχω βάλει αγγελία ζήτησης να το αγοράσω από κάποιον αν το έχει. (Ποιος να έχει AMD...). Τέσπα, θα κάνω υπομονή...
  10. @venisk Κάνει πράγματι θόρυβο ε; @barfastic Το σκέφτηκα και αυτό. Και το άλλο θα κάνει κάποιον καιρό να έρθει όμως. Και λόγω νόμου του Μέρφι, θα έρθει μαζί με το Mount γι' αυτό που ήδη έχω.
  11. Καλημέρα σε όλους. Θα μπω γρήγορα στο θέμα. Η Custom Υδρόψυξη μου αποτελείται από τα παρακάτω: CPU Waterblock: Swiftech Apogee HD Ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει, είχα του Eleven. Pump: Swiftech MPC 655 Radiator: 3πλο χοντρό ψυγείο. Reservoir: Μεγάλο κυλινδρικό Fans: 3x120 1000rpm Όλα είναι καθαρισμένα, έτοιμα για να υποδεχτούν τον AMD. Παρακάτω φωτογραφίες. Το PC της υπογραφής μου δεν υπάρχει ή μάλλον δεν υπάρχει το CPU, RAM, MOBO. Έχω πάρει AMD FX 8150, 16GB 1600 RAM, ASUS Crosshair V Formula. Επειδή αργεί αρκετά το mount για AM3 Socket από τη Swiftech, σκέφτομαι να πάω σε μία έτοιμη λύση να τελειώνω. Σκέφτομαι λοιπόν να τα δώσω και να πάρω τη Corsair H 100. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο η απόδοσή της θα είναι χειρότερη και τι παίζει με τον θόρυβο. Δεν θα ήθελα να είναι χειρότερη. Να είναι 1-2C, ok, δεν τρέχει κάτι. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα πείτε να κρατήσω την Custom. Γενικά θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Ευχαριστώ.
  12. Hahahaha, έτσι και αλλιώς έχω μπλε ανεμιστήρες, οπότε δεν με απασχολεί.
  13. Τελικά μάλλον φαίνεται να έχετε δίκιο. Η μητρική, του κουτί της δηλαδή, γράφει από πίσω ότι υποστηρίζει FX επεηεργαστές. Φαντάζομαι ότι οι πρώτες μητρικές που βγήκαν, πριν βγει ο FX, δεν το έγραφαν αυτό, οπότε χρειάζονταν BIOS Update. Η εμφάνιση και η ποιότητα της μητρικής πραγματικά είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τα στήσω. Με τα 4 sticks των 4GB, λέτε να έχω θέμα με το overclock;
  14. Το κουτί μου; Ναι. Οπότε δεν το υποστηρίζει η μητρική που θα πάρω, ok. Κάποιος έλεγε σε Comment στο Youtube, πως δεν του έπαιξε ο BD και έπρεπε να βάλει ένα πιο παλιό CPU ΑΜ3. Κάτι θα κάνω. Αν είναι θα σου πω, αν και είμαι λίγο Μακριά. Ευχαριστώ πάντως.
  15. Δεν το είδα στο manual. Θα ρίξω μία πιο προσεκτική ματιά. Εντυπωσιακό πράγματι.
  16. Πάρα πολύ καλό το Review! Συγχαρητήρια πραγματικά. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει αυτές τις μέρες. Μάλιστα τότε η τιμή του FX8150, ήταν σε αστεία υψηλά επίπεδα. Flashάρουν χωρίς CPU; Και πως έχει εικόνα στην οθόνη;
  17. Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω ιδιαίτερα πολύ γιατί είμαι χωρίς PC. Την Τετάρτη θα μιλήσω με MG Manager για τα πράγματα και θα δω. Απλά ήμουν ανάμεσα και στην Gigabyte. Αυτό που φοβάμαι επίσης είναι ότι θα χρειαστώ έναν παλιότερο AMD για να κάνω BIOS Update ώστε να δει τον Bulldozer.
  18. 1) Βρε ναι. Πέρα από το κλασσικό πάντρεμα που κάνουμε και βάζουμε 4+4, η μητρική έχει άλλο ένα 4πινο. Έξτρα. 2) Αξίζει να δώσω τόσα λεφτά διαφορά; Λες να μην είναι η (όχι z ) τόσο συμβατή; 3) Νταξ, ok. 4) Έχω δει αλλά επειδή είχε χρώματα κλπ, λέω μέσω Windows θα είναι. Σοβαρά; Παίζει τέτοια ιστορία; Γαμάτο. 5) Αυτό σκέφτηκα και εγώ... Τι διάολο;
  19. Το Setup της υπογραφής μου και συγκεκριμένα τα MOBO + CPU + RAM τα έδωσα ώστε να πάω σε αναβάθμιση. Θα πάω προς AMD μεριά και συγκεκριμένα προς τον AMD FX 8150 με 16GB RAM και πιθανότατα στη μητρική που λέει ο τίτλος του θέματος μιας και την MSI GD80 δεν την βρίσκω πουθενά διαθέσιμη και διάβαζα και ένα θεματάκι με Vdroop, το οποίο βέβαια ίσως να βελτιώθηκε με κάποιο BIOS Update που δεν το πρόλαβε ο Reviewer. http://www.overclock...fxa_gd80/15.htm Συγκεκριμένα τα πράγματα είναι τα παρακάτω: Αναβάθμιση επίσης θα γίνει και στο CPU block. Έχω βάλει προς πώληση το block του Eleven και στα χέρια μου έχω το Swiftech Apogee HD. Η υδρόψυξη έχει καθαριστεί και γενικά όλο το κουτί είναι έτοιμο για το νέο Setup. Περιμένω επίσης η Swiftech να μου στείλει το mount για AMD, μιας και δίνει μόνο για Intel. Μερικές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω και όποιος ξέρει ας απαντήσει. 1) http://www.guru3d.co...a_review,5.html Έχω το Corsair TX750. Δεν θυμάμαι αν έχει έξτρα 4πινο για τροφοδοσία CPU. Απ' ότι θυμάμαι εχει 4+4. Το πιο πιθανό είναι να μην έχω πρόβλημα, αλλά αν θέλω να το συνδέσω πως θα το κάνω; 2) Σε αυτό το Review, τα βρήκε λίγο σκούρα το mobo να μπορέσει να κλοκάρει και τα 8 cores. Όπως λέει απενεργοποίησαν μερικά για να φτάσουν τα 4.9GHZ. Με την υδρόψυξη που έχω ο στόχος μου είναι να φτάσω με όλα τα Cores φυσικά, περίπου στα 4.6GHz. Γνωρίζετε κάποια καλύτερη λύση; 3) Η Gigabyte είναι καλύτερη λύση; Gigabyte 990FXA-UD7 | Pure Overclock 4) Το σύγχρονο BIOS που αναφέρει η ASUS είναι μέσα από Windows; Δεν υπάρχει το κλασσικο BIOS; 5) Το Swfitech Apogee HD θα χωράει ή λέτε να έχω πρόβλημα με τις ψύκτρες αριστερά; Ευχαριστώ.
  20. Ε, δεν μιλάω για άζωτο, για να το βάλω να δουλεύει στα 4GHz 24/7 με νεράκι...
  21. Ωραία, ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε μένει τώρα το πρώτο σκέλος της ερώτησης αναπάντητο.
  22. Ανέστη, θέλω να σε ρωτήσω τι παίζει με το Stability. Μπορεί ας πούμε να βγάλει Prime για 8+ ώρες? Επίσης με Degrade παίζει τίποτα λόγω ρεύματος/θερμοκρασίας?
  23. Το block του Eleven χωράει στο CPU??? Στη δική μου έχω αναγκαστεί να στραβώσω λίγο τις ψύκτρες
  24. Μα αυτό που λες εσύ λέω και εγώ. @crio Εσύ λες βλακείες. Δεν σου μίλησα άσχημα. Το μόνο που είπα είναι ότι τα Settings που καλός ή κακός αυτά είναι και δεν αλλάζουν, δημιουργούν το πρόβλημα που εσείς λέτε bottleneck.