coolmind

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by coolmind

  1. Αυτη ειναι και η δικη μου συμμετοχη στον διαγωνισμο(κοιτα φλουρι η Βασιλοπιτα!!!!!!!!!!!).Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια. VasilopittaMeCpu.jpg
  2. ola ok mou sikonete akomi.......i diathesi mouxa mouxa mouxa

    Esi mikro agori

  3. plasteliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. geia sou plastelinako...

    Ti kanis?

  5. Αυτο απλα δεν υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. Ξέρεις κάτι πού δέν το μοιράζεσαι με τούς φίλους του φόρουμ Πλαστελίνη;
  7. Γιατι βριζεις τον προτεργατη,τον ηγετη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  8. 17 αστα..........................βραστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μηπως πρεπει να ανησυχει στα αληθεια ο πλαστελινης(χεχεχεχεχεχε)
  9. Σαν ποιοτητα κατασκευης το silverstone ειναι ισως οτι καλυτερο υπάρχει,αλλα αν θα το εχεις κοντα σου,πρεπει να του αλλαξεις τους ανεμιστηρες γιατι ακουγονται.Το κουτι ειναι θεμα του χρηστη,αν του αρεσει οπτικα η οχι.Το lianli μου αρεσει και εμενα(ισως επειδη εχω το mozart tx)και οπως και να το κανουμε το μεγεθος μετράει!!!!!!!!!!!!!!!.
  10. Υπάρχουν λυσεις οπως η zmachine της zalman και η mushashi της scythe.Τις εχω βαλει και τις δυο σε 4870,και ηταν πολυ καλες.
  11. Οι λυσεις ειναι τρεις: Η ξεβιδωνεις τον ανεμιστηρα και τον βγαζεις,η αγοράζεις το πλαινο με το τζαμι,και το αλλαζεις(παντως πλαινο ανεμιστηρα δεν θα εχεις!!!!!),η αγοράζεις αλλη ψύκτρα,καλητερα γιάυτο το κουτι με τον ανεμιστηρα της παραλληλο προς τον πλαινο του κουτιου.
  12. Χμ για να δουμε τι θα δουμε.Παντως σε πρωτη φαση,και σε πρωτη παρουσιαση των ΑΜ3,DDR3 νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε και το rev 3!!!!!!!!!!!
  13. Αν θελει βοηθεια ο εργοδοτης ερχομαι και εγω(πλαστελινι ετοιμασου)ο γερος και ο gorgor σε ζητανεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
  14. Οχι γιατι δεν τον εχω δωσει ποτε μεχρι τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. Ομορφο τεστ,ευγε κυριοι!!!!! Αφου μεχρι και εμενα πεισατε να μεινω με τον ταπεινο μου 8400..........
  16. Ομορφο review(ευγε νεε μου!!!!!!!),ομορφο κουτι.Νομιζω οτι ηταν καιρος να βγει κατι ποιο κλασικο σαν σχεδιο,απο την coolermaster για τους χρηστες που ειχαν"θεμα"με τα σχεδια των cosmos,cosmos s,haf.
  17. Αυτος θελει να σε γνωρισει Καλα ρε μαν,σας εκαναν copy paste,αλλα αυτος εμεινε παραπανω στον φουρνο και μαυρισε!!!!!!!!!
  18. Εδω ειμαι και εγω....................... Να ναι καλα ο Στελιος που βοηθησε,και εκατσε απο τις 4 εως το κλεισιμο.