ThodorisF

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

About ThodorisF

  • Birthday 12/11/1984

ThodorisF's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδα!! Πάντα επιτυχίες και πρωτιές!! ΥΓ.Και για σένα γλυκό αγόρι Βασιλάκη λίγο μυαλό γιατί εαν με είχες πάρει τηλέφωνο την Δευτέρα την Τετάρτη θα είχες το "παιχνιδάκι" σου!!! Α και οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε τίποτα! Εσύ όμως μήν νομίζεις οτι θα την βγάλεις με ένα τραπέζι!
  2. Sorry, ξέχασα τις λεπτομέρειες, εδώ έιναι.

  3. Θα κάνεις θέμα με τον διαγωνισμό της ASUS?

    Ευχαριστώ

  4. Ιτσ α ντεαλ δεν! Όμορφα! Ακου το πράγμα......
  5. Καλημέρες σε όλους!!! Εσείς γατάκια καθήστε και παιξτε στο offtopic και η Asrock καθετε και κλαίει στην DHL.....Ούτε οικόπεδο να αγοράζατε...:hehe:
  6. Μου φαίνεται πως κάποιος ψώνισε μαύρο "kinky" πλέξυ..... Άψογη βάση για την όμορφη εικόνα που ετοιμάζεται! Μεγειές barf!
  7. Χρόνια πολλά πανέμορφο αγόρι!!!!!!!
  8. Έστω και τελευταία στιγμή count me in Α μου Ν7 μου! Δεν μπορω πάντως να καταλάβω ποιό ήταν το πρόβλημα ?? Αφού είχε κάνει την σχετική ανακοίνωση ο φίλοςγραμματέας-ρουφιανάκος mr Jason! ......:kiss:...
  9. Den paizei re to exw sto karne mou!! :P:(....:(....

  10. Kyrios sthn kopi ths pitas mhn 3exaseis na ertheis !!

  11. Μια χαρά στην θέση του! Λίγο κρύο αλλά ο voudas εχει φροντίσει για φώτα, τρίποδα κλπ και βγαίνουν ωραία πράγματα! Δυστυχώς κανένας Κωνσταντίνος-Αντώνης ΑΝ(ΞΟΠΡΣΤ8)7 να έχουμε λίγο θεματάκι! Που θα πάει όμως.....
  12. Crio μήπως μπερδεύεσαι λιγάκι? Μωρή πάντως σε καμία περίπτωση δεν με λένε! @Gorillaz Που.. τώρα! Sent by me for ban
  13. Stelnw se pm! FAIIIILLLL!!!!

  14. Μαγκάκια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!:drinks: Το ξέρω οτι έχω χαθεί αρκετά και δν ποστάρω αλλά και παρακολουθώ και διαβάζω όσο μπορώ! Ελπίζω να επανέλθω σύντομα στην "συσκευασμένη" (aka box) παρέα! Σας ευχαριστώ και πάλι!