Xanthiotis

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xanthiotis

  1. Ναι και μαλλον θα το αλλάξω για να το βαλω στη πίσω μεριά.Ειναι μεγαλύτερος ο ανεμιστήρας επάνω γιαυτο επελεξα να το βάλω εκει.
  2. @Ιnteluser2525 θα το δω όταν θα είμαι σπίτι.Ευχαριστώ! @Swatoner Δε σε καταλαβα.Το ψυγειο ψύχετε απο τον επάνω ανεμιστήρα,φυσαει δηλαδή μέσα.Στο κατω μερος του κουτιου εχω 2 μεγάλους ανεμιστήρες και φυσάνε προς τα πάνω(με τον έναν εχω θέμα θα το αναφέρω καποια στιγμη) και τέλος ο αέρας βγαίνει απο το πίσω μερος. Υ.γ Είναι θέμα και της θερμοκρασίας δωματίου πιστεύω γιατι ψήνεις και αυγα αν τα ρίξεις στο μπαλκονι του δωματίου.
  3. Ο ανεμιστήρας είναι τοποθετημένος για να φυσάει προς το εσωτερικό του κουτιού για το ψυγείο της ψύκτρας. Ευχαριστώ για τη διευκρινιση. Uploaded with ImageShack.us
  4. Στα 1600 οταν ειναι desktop με θερμοκρασια 40,42 και στα 3600 οταν παιζω bf3 arma 2 κλπ με θερμοκρασια 66 67.Σκεφτηκα να αλλαξω τη θεση του fan της Η60 που το εχω στο επάνω μερος και να το βαλω στο πίσω μερος δε ξερω βεβαια αν θα ταιριαξει και να αφήσω το επάνω μερος για να φεύγει ο θερμός αερας.
  5. Καταρχην να ζητήσω συγνώμη για το off topic.Απλα να ρωτήσω, οταν παίζω η θερμοκρασια του καθε ενα core στον Ι2600Κ ειναι 68 με 71 στο Bf3.Σίγουρα δεν ειναι φυσιολογικό ,απλα να σημειωσω οτι στο δωματειο εχω 31 βαθμους.Του εχω βαλει πανω την Η60 της corsair ΑΛΛΑ με τη μανισια παστα που εχει πανω.Φταίει αραγε η παστα ή κατι αλλο? Σκεφτομαι να βαλω την Silver 5 arctic .Οταν απλα ειναι στο desktop εχω 40 .To Case μου ειναι αυτο εδω http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RV03&area=en