babistt

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About babistt

  • Birthday 05/17/1978

babistt's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Tις συγκεκριμένες πάντως δύσκολα τις βρίσκεις πλέον απ'οτι βλέπω, αν εξαιρέσεις την 6770.
  2. Βασιλη έχω μια 17'' παλιά Samsung. Ανάλυση 1280 x 768. Παιχνίδια Max Payne 3, Crysis, Call of Duty, Battlefield 3 κλπ. Απλά παρατηρώ οτι στα καινούρια παιχνίδια δεν παίζουν σωστά τα γραφικά λόγω κάρτας μάλλον. Έχει σημασία αν ο τύπος μνήμης της κάρτας είναι DDR5 ενώ εμένα ειναι DDR3?
  3. Ναι το θέμα τροφοδοτικού το είχα ξεχάσει. Έχω ένα Thermaltake TR2 QFAN 500W. Απλά για άλλες κάρτες που λες πως θα δω οτι ταιριάζει στην μητρική? Γιατί αυτά με τα chipset Και τις συμβατότητες δεν τα ξέρω καλά
  4. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών. Έχω ένα PC με 4πύρηνο AMD Phenom 9950 2.6Hz, μητρική Gigabyte GA-MA790X-DS4 και κάρτα γραφικών ATI RADEON HD4850 512MB και 4 GB RAM. Η μητρική υποστηρίζει crossfire. Αν θέλω να βάλω και δεύτερη κάρτα πρέπει να είναι πάλι ΑΤΙ RADEON 4850 512ΜΒ ή και μεγαλύτερη? Αξίζει αυτό ή καλύτερα να μπει μια μεγαλύτερη και αν ναι τι μπορεί να υποστηρίξει η μητρική? Κάποιος μου είπε οτι θα έχω μεγαλύτερη κατανάλωση με 2η κάρτα κα΄τι που ακούγεται λογικό. Επίσης επειδή την θέλω για παιχνίδια μπορεί να υποστηρίξει Directx 11 ή όχι? Κάρτα γραφικών: GIGABYTE - Motherboard - Socket AM2+ - GA-MA790X-DS4 (rev. 1.x)
  5. Tελικά πήρα αυτο με 36? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165 Thanks για την βοήθεια
  6. Δηλ. αν συνδέσω το Pc και την τηλεόραση στις 2 από τις 4 θέσεις για back up και τις υπόλοιπες στις άλλες 4 δεν το σηκώνει? Απ'οτι διαβάζω οι 4 είναι για back up και οι άλλες 4 για surge protection. Tο τροφοδοτικό του PC είναι 500w τελικά. Δεν με ενδιαφέρει να μείνει ανοιχτό το pc για να σώσω κάτι που κάνω αλλά κυρίως για αυξομειώσεις τάσης και διακοπή ρεύματος. Να πάρω καλύτερα κάτι τέτοιο? APC PF8T3V-GR ESSENTIAL AV SURGE PROTECTOR - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - E-SHOP.GR APC PH6VT3-GR HOME OFFICE SURGE ARREST 6 - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - E-SHOP.GR
  7. Σκέφτομαι να πάρω ένα Ups για τον υπολογιστή και την Led τηλεόραση επειδή φοβάμαι τις αυξομειώσεις στην τάση και πιθανό κάψιμο του PC ή της καινούριας TV που μόλις πήρα Σκέφτομαι για APC ένα από αυτά τα 2: APC BE550G-GR POWER SAVING BACK UPS ES 550VA - UPS - E-SHOP.GR APC BE700G-GR POWER SAVING BACK UPS ES 700VA - UPS - E-SHOP.GR Θέλω να συνδέσω Pc,Οθόνη, ηχεία, εκτυπωτή, εξ. σκληρό, router,ΤV Led. To τροφοδοτικό του PC είναι 350W αν θυμαμαι καλά. Με καλύπτει το APC 550(330W) ή πρέπει να πάω στο μεγαλύτερο APC 700(450W)? Εκτός από αυτά υπάρχει κάποια λύση καλύτερη?
  8. Θέλω να κάνω overclock το Νetbook μου όπως το είχα κάνει όταν το πήρα. Τώρα το έκανα format και θέλω να το ξανακάνω overclock. Παλιά το είχα κάνει με το OC Tuner και από 1.6 το πήγα στο 1.8Ghz. Πιο πάνω από το 1.8 που δοκίμασα μου έκανε επανεκκίνηση. Εγκατέστησα το ΟC Tuner και έκανα μια διαδικασία όπως την περιγράφει εδώ: Overclock the CPU and/or GPU Τώρα δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ να βρω αυτό το αρχειάκι ΙΟΝ που λέει στο 4ο βήμα. Το Netbook έχει Intel Atom επεξεργαστή με ΙΟΝ LE κάρτα γραφικών, Windows 7 και έχω βάλει επιπλέον 2GB Ram(σύνολο 3 GB Ram DDR3). Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω αυτό το αρχειάκι γιατί όσο και αν έψαξα τίποτα. Γίνεται με κάποιο άλλο πρόγραμμα? Απ'οτι διαβάζω γίνεται και overclock μέσω του BIOS αλλά είναι ασφαλές ,κατά πόσο είναι εύκολο να γίνει και γίνεται μόνιμα ή μπορεί να το αντιστρέψεις? Κάθε βοήθεια δεκτή.