Steve

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Steve

  1. Δεν το ήξερα για αυτό ρώτησα. Νόμιζα τα 4gb έφταναν ακόμα για 2k.
  2. Αξίζει όμως η 390 σε σχέση με τις 290/290x για 4gb παραπάνω?
  3. Θα το ξεκινήσω σίγουρα είμαι fan της σειράς. Από τα καλύτερα παιχνίδια για έμενα τα Total War.
  4. To Attila δεν ειναι? Σε σχέση με το Rome 2 έχει πολύ διάφορα?
  5. Γεια σου φιλε μου. Για RAM και εγώ συμφωνώ να πάρεις 16GB εκτός αν η χρήση workstation που λες απαιτεί παραπάνω,διοτι νομίζω τώρα δεν υπαρχει παιχνίδι που να θέλει πάνω από 8. Για PSU στα 1200 watt εγώ θα κοίταζα ένα από αυτά τα 2: 1. EVGA SuperNOVA 1200 P2 2. SUPER FLOWER LEADEX PLATINUM SERIES 1200W Αν θες κοίταξε για NMVe SSDs επειδη μπορει να χωράνε στο budget. Επειδή λες για υδροψυξη και στις gpu αν θες μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο επειδη έρχεται έτοιμο.
  6. Αν το υποστηρίζει το παιχνίδι νομίζω.
  7. Κοιτά δεν έχω ψάξει πολύ το θέμα με τα κουτιά. Άπλα το corsair έχει αυτό το τετράγωνο σχήμα άμα σε βολεύει τότε οκ. Άπλα στο θέμα με το airflow έπαιζε ρόλο και ότι είχες μόνο ένα φαν στο κουτί. Τι εννοείς oταν λες ότι τα usb ειναι μέσα στην θήκη? Έτσι ειναι τα usb.
  8. Νομίζω όλα τα κουτιά που κοιτάς ειναι καλά. Εγώ έχω το enthoo pro και είμαι ευχαριστήμενος, ειναι κάλο case κατά την γνώμη μου και ευρύχωρο.
  9. Νομίζω μόνο για την παρουσίαση είχαν intel κανονικά θα έχει κάποιον amd.
  10. Θα κοιτάξω. Ευχαριστω.
  11. Εγώ στην αρχή κοιτούσα για καμιά 7870, άλλα λέω αφού βρήκα αυτήν ειναι καλύτερα. Στα 220 μου την αφήνει. Αξίζει; Το o/c δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Κάτι ψιλά.
  12. Παιδιά διαθέτω ένα ποσό για gpu και έχω βρει από γνωστο μου αυτήν εδώ. Όμως δεν έχω βρει σχεδόν κανένα review και με προβληματίζει η ψήκτρα που την είδα εδώ και ειναι μικρή. Τι λέτε θα έχω προβλημα με την θερμοκρασία; Την έχει κάνεις να πει την γνώμη του;
  13. OK , πλάκα κάνουμε. Ελπίζω να λυθούν όλα τα προβλήματα.
  14. Παιδιά δείτε ένα παράξενο.Για να βγάλετε λεφτά αρχίσατε και άλλη δουλειά;; Μονό τα θέματα βγάζει κανονικά. Δεν κάνω πλακά λόγω μέρας. Τώρα αν κάνετε εσείς δεν ξερω. Το έβγαλε για λίγο τώρα δεν το έχει. EDIT:Το έγραψα λίγο καθυστερημένα.
  15. Μέχρι 70 λίγο παραπάνω λίγο παρακάτω. Άλλα θέλω να αξίζει , όχι 3-5 βαθμούς κάτω από αυτήν που έχω. Επίσης θα την κρατήσω λογικά και σε καινούργια σύνθεση. Τώρα ρωτάω αν μπορώ να βάλω καμιά έτοιμη υδρόψυξη διοτι υπάρχει λίγος χώρος πίσω και για παράδειγμα αυτή η υδρόψυξης έχει στο ψυγείο από πάνω ένα πλαστικό και λέω μήπως δεν χωράει.Για να ξέρω να μην ψάχνω.
  16. Με έτοιμες υδρόψυξεις γενικά θα έχω πρόβλημα και δεν θα χωράν; Από αεροψυκτρα προς τα που να κοιτάξω;
  17. Ψάχνω να βρω ψύκτρα για αυτό το CPU. Θέλω να κάνω o/c. Άλλα δεν ξέρω ποια να διαλέξω γιατί δεν γνωρίζω ποια χωράει στο κουτί μου. Τώρα έχω αυτήν αλλά δεν κάνει και πολλά. Θέλω μια με καλύτερες επιδόσεις που να αξίζει την αγορά. Μέχρι 70 ευρώ. Ο θόρυβος δεν με πολύ ενοχλεί. Να κοιτάξω και προς καμιά έτοιμη υδρόψυξη;
  18. Αν υποθέσουμε ότι είναι ίδιες σε επιδόσεις.H 560 ti έχει 1 gb μνήμη και στην ανάλυση σου (1920x1080) ,αν σκοπεύεις να την κρατήσεις καιρό, αργότερα μπορεί να έχεις πρόβλημα με την μνήμη(να είναι λίγη). Τώρα δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι η 7870 αλλά παράδειγμα, εκτός από τα 2gb, καταναλώνει και λιγότερο ρεύμα.
  19. Αν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα εγώ θα έπαιρνα την 7870 γιατί είναι καινούργια και καλύτερη.
  20. Άμα το σκεφτείς όμως θα είναι 2x8 PCI-E 3 δηλαδή σε ταχύτητα ίσο με 2x16 PCI-E 2 που δεν νομίζω να το τερματίζουν οι κάρτες γραφικών ακόμα.
  21. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Μητρική έχω την ASUS P5Q λέει τίποτα; Τώρα έχω μια άλλη ερώτηση. Έχω 2x2gb RAM και λέω να την κάνω 4x2gb θα έχω πολύ πρόβλημα με το o/c;