markadoros

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by markadoros

  1. Κύριε Βασίλη... η τούρτα σας! [media] [/media]............... Χρόνια πολλά σε όλους τους Βασίληδες και τις Βασούλες του forum!
  2. Καλή χρονιά μάγκες. Να είναι το '13 καλύτερο απο το '12 και χειρότερο απο το '14 εύχομαι!
  3. Το καλό είναι πως είμαι ΤΟΣΟ ακούρευτος που δε χρειάζεται να κάνω γκριμάτσα για να είναι αστεία η φωτογραφία. Το κακό είναι πως πριν 5-6 μέρες ξύρισα το ΥΠΕΡΟΧΟ μουστάκι μου, που ήταν μεγαλύτερο και ακόμα πιο αστείο απο το περσινό! Επίσης... 2 μέρες συνεχόμενες ανάμεσα σε τόσο κόσμο, τώρα σας ήρθε αυτή η δοκιμασία!Αύριο ήθελα να κάτσω σπίτι να είμαι ξεκούραστος για την πρωτοχρονιά! Θα με βγάλετε πάλι έξω?Πφφφφφ!
  4. Ωραίες ιδέες βλέπω και όμορφες δημιουργίες!Μπράβο παιδιά! Κρίμα που δε πρόλαβα να φτιάξω κάτι και εγώ... @Tsene αυτή με τις σαλιάρες, όλα τα λεφτά!Όχι μόνο για την ιδέα, αλλά ακόμα περισσότερο για την εκτέλεση!Ωραίο αποτέλεσμα.Πολύ μου άρεσε!
  5. Οι pro players σε αυτές τις κονσόλες έπαιζαν με τα χέρια σταυρωτά θυμάμαι εγώ! Το δεξί πάνω απο το αριστερό να ελέγχει το μοχλό και με το αριστερό τα keys! Κατα τα άλλα, ενδιαφέρον project, αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη του!
  6. Είπα να μη κάνω παράπονα, αλλά που είναι η ενημέρωση για την 20η ερώτηση????Εεεεε? Βλέπως τους άλλους να ρωτάνε κάτι άσχετα για γυναίκες με μουστάκια και παθιασμένους φορτηγατζήδες, αλλά η ερώτηση που είναι???
  7. Σαν ένας απο τους πολλούς που γράφτηκαν στο site με αφορμή αυτό το διαγωνισμό(έστω και αν ήταν ο περσινός) έχω να πω τα εξής... Μάγκες, δείξτε λίγο κατανόηση στην όλη προσπάθεια που κάνουν αλλά και τον κόπο που μπαίνουν τα παιδιά του Hwbox για αυτό το διαγωνισμό και φέτος και σταματήστε να έχετε παράπονα με το παραμικρό.Ας το εκτιμήσουμε λιγάκι παραπάνω όλο αυτό. Είναι ένας διαγωνισμός που δίνει κάποια πράγματα σαν ΔΩΡΑ και γίνεται εν μέσω γιορτών. Και αυτοί άνθρωποι είναι, έχουν σπίτια, φίλους, οικογένειες.Δε γίνεται να είναι 24/24 πάνω απο ένα pc για το διαγωνισμό και να είναι όλα στην εντέλια!Have mercy on them! Εγώ προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερος σαν διαγωνισμός, αφού έχει ερωτήσεις/δοκιμασίες για όλους και αν ήταν ένα απλό giveaway δε θα είχε τόσο ενδιαφέρον.Ελάτε λίγο στη θέση τους και θα δείτε πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεις ερωτήσεις για όλα τα γούστα και να διαβάζεις τόσα e-mails καθημερινά. Απολαύστε το διαγωνισμό.Απαντήστε όπου και όπως νομίζετε και αυτοί θα κρίνουν αν είναι λάθος η σωστό.Στην τελική δε γίνεται να είμαστε όλοι σωστοί, ούτε είναι πως προσπαθούν να μας βγάλουν όλους εκτός κλήρωσης για να κρατήσουν οι ίδιοι τα δώρα.Αν ήταν έτσι, θα έλεγαν σε κάθε απάντηση, "είστε όλοι λάθος, πάμε στην επόμενη ερώτηση".Δε βλέπω να γίνεται αυτό όμως! Πέρυσι και εγώ το ίδιο μυαλό είχα και γκρίνιαζα για να καταφέρω να μπω στην πρώτη κατηγορία.Μάλιστα είχα χάσει ερώτηση για ένα τυπογραφικό λάθος! Τελικά τα κατάφερα, μπήκα στη πρώτη κατηγορία και πήρα τα @@ μου και ησύχασα. Φέτος το είδα πιο χαλαρά γιατί καθ'όλη τη διάρκεια του 2012 κέρδισα πολλά διαβάζοντας το Hwbox.gr.Σίγουρα περισσότερα απο κάποιο υλικό αγαθό! Συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά και "ρομαντικά" που έγραψα και χαρούμενες γιορτές σε όλους!!! [ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH][ATTACH]8015[/ATTACH] il_fullxfull.191684430.jpg
  8. Εγώ είμαι καθαρός! Όποιος θυμάται το διαγωνισμό της kingston με τα backgrounds, ξέρει τις δυνατότητες μου πάνω στο image editing!
  9. http://i.imgur.com/IfbnK.png .373 Επιτέλους βγήκε!Στο Loop 5!Αυτό ήταν το υποψήφιο για να το βγάλει, αφού είχε βγάλει .372 και .374 πόσες φορές! Είπα πως αν το έβγαζε, θα έκανα edit το παλιό post, αλλά για να είμαι σίγουρος πως θα το δείτε το βάζω σε νέο ξεχωριστό post.
  10. Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να το καταφέρω... έχω δεί και .372 και .374 αλλά όχι .373 μέχρι στιγμής... :hug:.. Αν αλλάξει κάτι θα κάνω edit http://i.imgur.com/TqlSM.png Loop 5
  11. Ψάξε για ένα προγραμματάκι, " wnetwatcher " το λένε. Το είχα παλιοτέρα και νομίζω έκανε ακριβώς αυτή τη δουλειά που θες.
  12. 607 είναι παίδιά. Κανόνισα εγώ προσωπικά ώστε να είναι τόσα, έτσι και αλλιώς, οπότε μην ανησυχείτε! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
  13. Αν και δε ξέρω τι έχετε πάει να κάνετε εκεί... Καλή επιτυχία και απο μένα παιδιά!
  14. Όσο και αν έψαξα εχτές(μέσω google), δε μπόρεσα να βρώ κάποια απο τις γλώσσες που να ταιριάζει στο προφίλ της ερώτησης... και πίστευα πως θα απαντήσω λάθος... Μέχρι που τελικά, εντελώς τυχαία, ρωτώντας ένα φίλο που δεν ήξερα καν πως είχε γνώσεις απο γλώσσες προγραμματισμού κλπ, μετά απο 5-10 λεπτά σκέψης μου είπε για την Logo και το χελωνάκι! Είναι ωραίο να έχεις φίλους!Έρχονται μέρες γιορτινές ρε!Να είστε κοντά με τους φίλους σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε! Μπορεί να ξέρουν τις απαντήσεις για τους internetικούς διαγωνισμούς!
  15. Μώρε μπράβο η MSI... κοίτα να δείς πόσα πράγματα μαθαίνει κανείς μέσα απο ένα διαγωνισμό!
  16. Για μένα παιδιά ήταν εύκολο γιατί τυχαίνει να γνωριζώ προσωπικά τον γιο του πρώην της κόρης του Noyce και μου τα είπε ο ίδιος.
  17. Ευτυχώς που είχε δυνατούς "αερόσακους" και δεν έσκασε με τη μάπα να της χαλάσει η πρόσοψη λέμε...
  18. Ουφ, επιτέλους ηρέμισα! Απο το hwbox.gr είχα βρεί την απάντηση, απλά δεν ήμουν σίγουρος για την αξιοπιστία του site. Τώρα όμως που είδα πως είναι έγκυρο και δίνει σωστές πληροφορίες, θα το εμπιστεύομαι συχνότερα! Χαχαχα.