Astalavista

Members
  • Posts

    4,628
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Astalavista last won the day on March 5 2017

Astalavista had the most liked content!

2 Followers

About Astalavista

  • Birthday 06/11/1987

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i7 4770K @ 4.3GHz
  • Motherboard
    MSI Z97 Gaming 7
  • GPU(s)
    MSI GTX 980 Gaming
  • RAM
    16GB HyperX Beast 2133MHz
  • SSDs & HDDs
    Intel SSD 330 300GB
  • Sound Card
    AKAI EIE Pro
  • OS
    Windows 10

Gaming Gear

  • Keyboard
    Corsair K70 RGB
  • Mouse
    Logitech Proteus Core G502
  • Headset
    HyperX Cloud II
  • Mousepad
    Cooler Master Swift-RX
  • Console
    PC MasterRace

Other Tech In My Bag

  • Smartphone
    Xiaomi Mi 4
  • Camera
    Nikkon D3100

Recent Profile Visitors

17,111 profile views

Astalavista's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

402

Reputation

  1. Μιας και δεν υπάρχει ανάγκη να ανοίξω καινούριο θέμα, θα γράψω εδώ που γνωστοί σουλατσάρετε και διαβάζετε αυτό το thread. Ανακοινώνω λοιπόν την αποχώρηση μου από την Δημιουργική Ομάδα του HwBox. Αυτό σημαίνει πως εφ' εξής, δεν θα συμμετέχω ενεργά στα επερχόμενα projects του παρόντος site. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως (από μέλη έως administrators) για την συμμετοχή σας συνολικά στο φόρουμ αλλά και στα reviews, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, για τις συζητήσεις και την παρέα που κάναμε, καθώς και τις φιλίες που απέκτησα από εδώ. Έβαλα το λιθαράκι μου για να φτάσουμε μέχρι το σήμερα. Καλώς ή κακώς, ο κύκλος μου έκλεισε. Αφήνω το hwbox σε καλά και έμπειρα χέρια που στόχο έχουν να το πάνε ακόμα πιο ψηλά και εκεί που του αξίζει. Κρούω όμως ένα μικρό "καμπανάκι", γιατί η φλόγα της hardware κοινότητας έχει αρχίσει σιγά σιγά να πέφτει. Γι' αυτό, όσοι αγαπάτε το hardware ακόμα, προσπαθήστε να συνδράμετε σε αυτές τις κοινότητες, ώστε το μεράκι πάνω στο PC να παραμείνει ζωντανό. Όσο για εμένα, λόγω προσωπικών θεμάτων, θα περνάω να χαιρετώ την παρέα αλλά ως επί το πλείστο θα υπάρξει "σιγή ασυρμάτου" για λίγο καιρό. Όσοι με ξέρετε προσωπικά, ξέρετε και που θα με βρείτε επίσης. Yours truly - and signing off, Astalavista
  2. Η ιστορία λέει πως ο τύπος έψαχνε για συλλεκτικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το Starcraft, και πέτυχε αυτή την ευκαιρία απ' το ebay, όπου μέσα σε αυτά ήταν και αυτή η κόπια. Που σημαίνει ότι ο τύπος είναι φανατικός με το Starcraft. Και η Blizzard δεν του δίνει τίποτα σχετικό με το παιχνίδι; Αυτό που βρήκε ήταν πραγματικός θησαυρός, και η Blizzard έπρεπε να τον είχε αποζημιώσει με κάτι εξίσου μοναδικό. Αντ' αυτού, πάρε άσχετες τρέντυ Overwatch βλακείες και είμαστε εντάξει. Lame PR move.
  3. Σπύρο, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να καταργηθεί αυτό, αν θέλουμε να έχουμε τα σχόλια και στο forum και στην αρχική σελίδα - και θέλουμε να τα έχουμε έτσι.
  4. Το πρόβλημα είναι ότι το RGB δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει καθαρό λευκό - αλλού θα είναι άσπρο-θαλασσί, αλλού άσπρο-μωβ, αναλόγως με τα led που έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας. Γι' αυτό έχει βγει το RGBW.
  5. Καλά έχω "τσακωθεί" άπειρες φορές με αυτό το θέμα. Το point των επαρχιωτών (μη λέω μόνο για την Θεσσαλονίκη) είναι πως αφού είναι κυλιόμενες, δεν υπάρχει λόγος να τις ανέβεις. Αν θες να ανέβεις, τράβα στις κανονικές σκάλες. Η πραγματικότητα είναι πως μπορείς να επιταχύνεις την διαδρομή σου έτσι. Έχω προλάβει πολλές φορές τελευταία στιγμή λεωφορεία ή τρένα που φεύγανε επειδή έτρεξα στις κυλιόμενες. Και στην Αθήνα δεν είναι το ιδανικό να περιμένεις από 5 μέχρι και 15 λεπτά, ειδικά όταν η διάρκεια μετακίνησης ξεπερνά το 40λεπτο. Ξεχειλώνεις την διαδρομή σου. Είναι τα νέα ακυρωτικά με μπάρες και θα ισχύσουν με το νέο εισητήριο και τις κάρτες. Όπως κάνουν άλλα κράτη εδώ και πολλά χρόνια. Για το μετρό Θεσσαλονίκης, μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί μιλάμε για μια γραμμή με πολύ συγκεκριμένες στάσεις - εδώ νομίζω δεν θα εξυπηρετείται η Τούμπα, από τα κυριότερα προάστια. Αλλά έτσι όπως έχει πήξει η Θεσσαλονίκη από τα αμάξια, πρέπει κάπως να ξαλαφρώσει οπότε καλό είναι που γίνεται - άσχετα με το πότε θα ολοκληρωθεί. Εγώ την αγαπάω την Θεσσαλονίκη, και τι δεν θα έδινα να ήμουν εκεί το τριήμερο!
  6. Φαντάζομαι απορείς και συ γιατί στο κυλιόμενες σκάλες στο μετρό κάθονται δεξιά και αριστερά προχωράνε, η αράζεις και συ στην αριστερή και λες ότι όλοι είναι βλάκες που βιάζονται τόσο πολύ; Μην ανησυχείς, θα καταλάβεις με τον καιρό Καλή διαμόνή!
  7. Ευχαριστώ πολύ! Ότι επιθυμείτε να στε καλά
  8. Νομίζω ήρθε η ώρα για αναβάθμιση από το Mi4... τι λέτε και σεις, πολύ δεν περίμενα;
  9. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Ταπαταλκ αποσύρθηκε Υπήρξε μια τεχνική δυσκολία αλλά τελικά τα καταφέραμε. Αμαν, 4-5 σελίδες στο offtopic τώρα η κυρίαρχη λέξη είναι το Tapatalk.
  10. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Tapatalk λειτουργεί κανονικότατα. Για οποιαδήποτε errors και bug reports παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μου.
  11. Ελπίζω να μπορείς στις dual socket να μπορείς να βάλεις δυο απλούς 1700 και να στείλεις το performance / value στο Θεό.
  12. Έχουν πουλήσει μπόλικες απ αυτές τις κάρτες και δεν νομίζω να αλλάξουν σχέδιο σύντομα. Μόνο να το βελτιώσουν ελαφρώς. Κατά καιρούς πετάνε μερικά teaser από διάφορες παραλλαγές στα χρώματα, αλλά η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Και για μένα καλά κάνουν, έχει πιάσει το σχέδιο. Νομίζω πως πλέον αυτά τα προϊόντα δεν βγάζουν νόημα. Ήδη από εποχής Kepler τα πιθανά performance gains από "σπέσιαλ" oc κάρτες είναι τόσο μικρά που δεν δικαιολογούσαν το έξτρα κόστος. Οι πυρήνες δεν είχαν εγγυημένα καλύτερο ASIC. Και γενικά όσο εντυπωσιακές φαινόντουσαν, άλλο τόσο δεν ήταν. Θαρρώ πως ήταν κάρτες με μπόλικο PCB για τους κλοκάδες που ψηνόντουσαν να την μοντάρουν (και να χάσουν την εγγύηση).