mitsoulas

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mitsoulas

  1. Πολύ καλό και πλήρες τεστ. Όμως με το "το Enemy Territory αποτελεί ένα καλό τεστ για τις κάρτες γραφικών μας, μιας και χρησιμοποιεί OpenGL αντί για DirectX." δε θα συμφωνήσω, μιας και ελάχιστα games χρησιμοποιούν OpenGL πλεόν! Το θέμα είναι τι ψάρια πιάνουν σε DX!
  2. Καλά λένε τα Vista ME2.. Παιδιά μην ασχολείστε με αυτό το αστείο λειτουργικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλετε Vista. To DX10 φυσικά δεν είναι σοβαρό επιχείρημα!!!
  3. Φίλε Βασίλη έγινες κατανοητός Περιμένουμε λοιπόν το β' μέρος
  4. Χαιρετώ όλη την παρέα μιας και είναι το πρώτο μου ποστ! Διάβασα το review του φίλου Gorillakou με μεγάλη προσοχή, αλλά δεν κατάλαβα καθόλου πού βασίζεται η όλη διαδικασία. Το εισαγωγικό κομμάτι ήταν ωραία γραμμένο, αλλά η συνέχεια δεν έχει καμία σχέση ούτε με αυτό, ούτε με αλλαγή firmware-πυκνότητας κλπ. Πιο πολύ μου φαίνεται ότι πρόκειται για κάποιου είδους bug του Norton Ghost που μάλλον διορθώθηκε στις επόμενες εκδόσεις του. Περιμένω μια απάντηση που να εξηγεί τη λογική στην οποία βασίστηκε το πείραμα. Επίσης αυτό το ποστ μόνο εγώ το είδα; Πέρασε εντελώς απαρατήρητο και πιστεύω ότι εδώ βρίσκεται ακριβώς η εξήγηση του φαινομένου : Καλά τα συγχαρητήρια, αλλά μήπως να το ερευνούσαμε λίγο καλύτερα το θέμα;Φιλικά mitsoulas