gazoza

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

About gazoza

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 05/29/1984
  1. Win 7, MS Office '10, Visual Studio '10, MS SQL Server 2008 R2, Eclipse και γενικότερα προγράμματα τύπου chrome, ff, thunderbird, vlc, 7zip, notepad++. Kαι φυσικά το/τα εκάστοτε game(s) που παίζω ανά περίοδο με τα μόνιμα να είναι Diablo 3, Dota, FM12, Civ 5
  2. Αυτή η nvidia αργεί πολυ με την σειρά 6xx. Σήμερα βγαίνει υποτίθεται η 670..Ελλάδα την βλέπω να έρχεται σε κανά μήνα περίπου. Λογικά η AMD θα ρίξει τις τιμές στις 7900 και ελπίζουμε να πάρει η μπάλα και τις 7800. Μέχρι να προσαρμόσουν και οι Έλληνες τις τιμές... σε κανά δίμηνο μας βλέπω με πιο λογικές τιμές Συμφωνείτε;
  3. Χμμμ CPU/NB voltage δεν έχει. Μόνο σκέτα. Χρείαζεται να δώσω και σε CPU ή δεν παίζει ρόλο; Και κάτι ακόμα..νομίζω ότι παρατήρησα ένα μοτίβο στο πότε bootάρει, έστω και εως το POST. Όταν είναι από cold start. Παίζει να υπερθερμαίνονται τα modules της μνήμης; Έχουν όλα heatspreaders και των kingston είναι και ματζαφλάρια. Αν και ομολογώ ότι όταν είναι όλα μαζί πάνω είναι κάπως στριμόκ*λα τα πράγματα. Να τα δοκιμάσω και με κανάν ανεμιστήρα να βαράει πάνω;
  4. Και με τα δύο kit πάνω έχω πάει και μέχρι 2V το vdimm άλλα χωρίς να πειράξω τα V του northbridge αλλά και πάλι τίποτα. Να δοκιμάσω 2v vdimm και +0,125v ή +0,250V στο nb? Υπάρχει φόβος για υπερβολικό voltage στο nb;
  5. Και τα team και τα kingston μόνα τους (όλα auto στο BIOS) τρέχουν στα 800mhz 1.8V. Τα Kingston με manual στα 1066 και όλα τα άλλα auto στο BIOS τρέχουν στα 2,2V αλλά όπως είπα το default τους έιναι 800mhz@1.8V
  6. Καλησπέρα παίδες. Πρόσφατα αγόρασα ένα κιτ 2*2gb ddr2 της kingston (kingston hyperx 1066mhz) για να πάω στα 8gb (έχω ήδη τις team elite 800mhz 2*2gb). Όταν βάζω μόνα τους τα kit δουλεύοουν άψογα (περνάνε και memtest86 με 0 errors, επίσης οι kingston τρέχουν άνετα και στα 1066@2,2v). Μαζί όμως έχω πρόβλημα και στο 70% των περιπτώσεων δεν POSTάρει καν το μηχάνημα ή κολάει αμέσως μετά το POST (μια φορά κόλλησε και μέσα στο BIOS ). Τις λίγες φορές που έχει μπει στα windows κολάει στο 2λεπτο ή μόλις πάω να ανοίξω κάτι σχετικά απαιτητικο. Σημειώνω ότι όταν είναι μαζί παίζουν στα 800mhz (1,8v) και έχω κάνει δοκιμές και με τα πιο χαλαρά timings. Τι χάνω; Πρέπει να δώσω volt στο northbridge και την cpu (1.3v έκαστω); Και αν ναι πόσο; Έχουν βήμα 0,125v. Plz help! CPU: AMD Phenom 9850BE M/B: Asrock AOD790GX/1280M GPU: Gigabyte 4850 512MB PSU: CoolerMaster 700M 700W 80+ Win Vista 64bit
  7. Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα ανακάλυψα το τρομερό αυτό site ψάχνωντας info για την 7850 του review! Πάρα πολύ καλη δουλειά! Έχω ένα ερώτημα-δίλλημα όμως...ανάμεσα σε αυτήν (καινούρια) και την 6970 (μεταχειρισμένη γύρω στα 250 ευρώ) πάλι της sapphire με το την dual fan ποια θα επιλέγατε; Επίσης ποια θεωρείτε ότι είναι καλή τιμή γιαυτήν; Ευχαριστώ!