infin1ty

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About infin1ty

  • Birthday 12/16/1986

infin1ty's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Καλησπέρα στην παρέα! Παρήγγειλα αυτό το fan,για να αντικαταστήσω ένα νεκρό 120mm. Κάπου διάβασα (μου διαφεύγει το site ) ότι χρειάζεται χώρο για 140mm για να μπορεί να βιδωσει. Το case είναι το cmd 690,και θέλω να το βάλω για την εξαγωγή του αέρα. Δεν ταιριάζει πιστεύετε ?
  2. Καλημέρα στην παρέα . Για να μην ανοίγω νέο θέμα,σκέφτομαι και εγώ για αγορά του Samsung evo , κοίταξα λίγο στο eshop και τον έχει σε καλή τιμή. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν έχω τις γνώσεις πολλών εδώ ,είναι αν θα έχω πρόβλημα με την σύνδεση του και αυτό γιατί θέλω να τον συνδέσω σε σχετικά παλιά μητρική (P5QL-CM) . Υπάρχει κάποιο θέμα ?
  3. Την καρτα την θελω για video/photo editing. Παιχνιδια δεν παιζω στο pc.. Αυτη που εχω κολλαει ακομα και στο dreamweaver οταν παω να γραψω κωδικα(!) Πφφ εχω μπερδευτει τωρα με τοσες καρτες . ;P.. Αν και για να πω την αληθεια ηθελα μια με τα χρακτηριστικα της nVidia οπως πχ αυτη
  4. Πιστεύεις αυτή η 640 δεν λέει πολλά? (αυτή που έχω τώρα είναι για γέλια..:quadro fx 370)
  5. CPU : Intel Core 2 Quad Q8200 MoBo: Asus P5ql-cm RAM: Samsung DDR2 4gb αναλυση 1680x1050 Χρηματα για τροφοδοτικο+GPU να μην ξεπερασουν τα 150 ευρω..
  6. Παιδες καλησπερα. Σκεφτομαι να αναβαθμισω σιγα σιγα το pc,ξεκινωντας απο την καρτα γραφικων. Σκεφτομαι να παρω αυτη Εχετε να μου προτεινετε καποιο τροφοδοτικο?( το δικο μου ειναι ενα coolermaster 370watt ,και θελω να αλλαξω)
  7. ^^ Αν δεν κάνω λάθος ο GRUB ισχύει για dual boot windows/Linux μόνο.
  8. Και εγω εχω το ιδιο θεμα.. IMG_0084.png