lantzoipyrgos

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lantzoipyrgos

  1. Μάλλον θα βγάλουν πρώτα τη σειρά με τι 1γίγα μνήμη στα 430-450,και μετά τα 2 γίγα μνήμη κοντά στα 500.Γνωστό το κόλπο που κάνουν οι εταιρείες τουλάχιστον να είναι δυνατές κάτι που μάλλον θα είναι αν πάρουμε σαν βάση την 4870.
  2. Θα περάσει το καλοκαίρι πρώτα και μετά...
  3. το μόνο καλό είναι οτι παίζει της μνήμες στο 1/2 ικανοποιητικά αλλά απο fsb μάπα το καρπούζι. ο tsan βέβαια είναι ο ιδικός επι του θέματος,το αναφέρω γιατι πιο πάνω διάβασα οτι το 0115 δεν παίζει με διαιρέτη 1/2.
  4. το 401 που έχω εγω απο την άλλη παίζει μέχρι 540fsb αλλά της μνήμες τις πατάει.Μάλλον το καλύτερο βιος είναι 0115.
  5. Ν α περιμένουμε κανα μαρκ σήμερα;
  6. H κατάσταση κατά την γνώμη μου έχει ως εξής.Οσοι είναι κάτωχει της gx2 με της παρούσες συνθήκες και μεχρι τον ερχομό τον 4870χ2 δεν θα πρέπει καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αλλαγής της κάρτας τους.Οσοι τώρα σκέφτονται να αναβαθμήσουν απο την αρχή και περίμεναν της 280 μάλλον και αυτοί θα περιμένουν τον Σεπτέμβριο η στην καλύτερη περίπτωση τον ερχομό τον 4870 και αν δε τους φτάνει μια κάρτα πάνε για cf.Στην περίπτωση της 280 απο τώρα θα στραφούν μόνο όσοι είναι nvidia και ξερό ψωμί,και επιδεί θέλω να πιστεύω πως γενικά η αγορά έχει οριμάσει αρκετα θα είναι λίγοι αυτοί που θα το τολμήσουν.
  7. Μια χαρά πρέπει να είναι η κ΄'αρτα
  8. +1 και απο εμένα πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι τώρα
  9. της patriot που της έφτασες φιλαράκο μου και με πόσα volt; εγω 1900mhz με 7-6-6-16 με 2.10 αλλά εχω την εντύπωση οτι πάνε και άλλο γι αυτό ρωτάω μήπως το έκανες.
  10. εγω είμαι στον αέρα ακόμα και έχω τα παρακάτω. θα ήθελα την γνώμη σας για τα παραπάνω αποτελέσματα.
  11. Επαναλαμβάνω οτι όποιος έχει την 9800gx2 δεν πρόκειται να την αλλάξει με την παραπάνω,διοτι δεν υπάρχει λόγος.Οταν βγεί η δυπίρινη 9900 τότε ναι τα πράγματα αλλάζουν.
  12. θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις κάρτες και αυτό είναο το πιο θετικό.Πάντως block που πιάνουν όλη την κάρτα δεν αποδιδουν χειρότερα απο αυτά που πιάνουν μόνο τον πυρινα.
  13. προχειρότητες.Δεν νομίζω πως μπορεί να πείσει κανέναν το παραπάνω παράδειγμα.Και εγώ μπορώ να φτιάξω έναν πινακά αι να τον ποστάρω
  14. τις παίρνω και εγω αν σε ενδιαφέρει να μην τρέχεις να κάνεις αλλάγες
  15. κοίτα και εδώ μπορεί να σε βοηθήσουν οι συγκεκριμένοι http://www.tweakforce.com/
  16. για να βγένει πιο αργά απο οτι είχε αρχικά αποφασιστεί μπορει και να σημαίνει αντεπίθεση.Η αλήθεια είναι οτι η πωλήσεις της ατι έχουν μειωθεί τον τελευτέο χρόνο απο οτι διαφάζω και το μόνο που θα πρεπει είναι να βγάλει στην αγορα κάτι δυνατό και παράληλα προσιτό που να υποστηρίζετε απο driver μιας και εκεί είναι το μελανό της σημειο.Φένετε οτι θα το πετύχει μια και για να το βγάλει μαζί με της nvidia σημαίνει οτι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό.Αν το σκεφτείτε αυτό θα είναι καλό και για μας τους πορομένους μιας και οι nvidia θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν και της αρχικές σκέψεις τους για της τιμές στις νέες g200.Oπως και να έχει θα είναι ενα πολύ θερμό καλοκαίρι.
  17. για μετροπρογράματα δεν συνηστόνται αλλά κατα τα άλλα είναι καλοί και σταθεροί. Αν και στο www.guru3d βγήκαν και οι 175.70
  18. στα 251 ευρό τον έχει zero one με παράδωση 30/05/08.
  19. Οπως λένε ατομα που την έχουν δουλέψει αποδήδει σε μεγάλα multi x9 kai πάνω για αυτο όποιος έχει 8400-8500 θα την εκμεταλευτή πλήρος.
  20. Δηνατός επεξεργαστής και δυνατή κάρτα =το καλύερο που μπορεις να κάνεις.Ολα τα άλλα είναι για καταναλωση