thenextcornerman

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thenextcornerman

  1. I will look for you, I will find you.. και θα σε κερασω εναν καφε
  2. Κατα προτιμηση MSI Gaming X αλλα δεν ειμαι και ιδιαιτερα επιλεκτικος, οτι εχετε ευκαιρο Review της 1070 εννοω, εκτος και αν εχει ανεβει και δεν το προσεξα
  3. To whoever it may concern, εμεις που σκεφτομαστε να παρουμε GTX 1070 να περιμενουμε κανενα review ?
  4. Γιναμε. Μενει να δουμε τις υλοποιησεις της καθε εταιριας, αν και για reference με κοβω
  5. Ελπιζω να μην τρομαξουμε με τιμες Ελλαδας για το 8gb version.
  6. Σαν φθηνη αλουμινοκατασκευη μου μοιαζει, περιμενα πιο ωραιο design απο sapphire.
  7. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια [MENTION=1118]venisk[/MENTION] ! υπαρχει περιπτωση να κατεβω Χανια για διακοπες το καλοκαιρι, θα χαρω πολυ να κερασω καφε ! ευχαριστω επισης ολους οσους βοηθησαν !
  8. οταν λες cstates υποθετω περιλαμβανεται και το eist και το thermal monitor etc ? το turbo να το αφησω enabled στο default ? γιατι default οι τιμες ειναι στο 39, η δεν παιζει ρολο ?
  9. ευχαριστω για την απαντηση ! δοκιμασα και 4.4 και μετα απο 1 ωρα η θερμοκρασια δεν ξεπερασε τους 79c, θα ελεγα πολυ ικανοποιημενος. μαλλον θα το αφησω εδω. ερωτηση : τα cstates να τα πειραξω ? υπαρχει μια πληθωρα επιλογων που δεν εχω ιδεα τι κανουν (c3, c6/c7, eist) κλπ. επισης το turbo mode να το κανω disable ?
  10. Ποσταρω για update στο θεμα : ενας φιλος μου δανεισε μια παλια 212 evo που ειχε σε αριστη βεβαια κατασταση για να την χρησιμοποιησω μεχρι να ερθει η αντικατασταση της h60. Stock ταχυτητες ετρεξα στο x264 stress test max temp 45c. Στα 4.2 ιδου τα αποτελεσματα, πολυ ευχαριστημενος γενικα. καποιες ερωτησεις μιας και πλεον δεν ανησυχω για θερμοκρασιες : το vcore ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα η να το ριξω ? Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις !
  11. σε παιχνιδια δεν πρεπει να εχω δει θερμοκρασιες ανω των 50-55 αλλα απο οσο ξερω, τα περισσοτερα games δεν ειναι cpu intensive παρα μαλλον gpu.
  12. ευχαριστω για την απαντηση ! δυστυχως δεν γνωριζω καποιον να ερθει οποτε στηριζομαι στις γνωσεις μου οσες ειναι ! θα γυρισω την ψυκτρα πισω σιγουρα !
  13. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την βοηθεια σου ! Υπαρχουν πιθανοτητες αν την κανω rma να μου δωσουν καποιο κανουριο μοντελο δεδομενου πως την h60 την πηρα πριν 3 χρονια ?
  14. @Antisocial αρα ειμαστε βεβαιοι πως δεν φταιει το cpu και ειναι καθαρα θεμα ψυκτρας? Ρωταω γιατι και με την stock που δοκιμασα under load τα ιδια temps εχω. Να επαναλαβω βεβαια πως το Prime95 και το aida64 λενε διαφορετικες ιστοριες για τα max temp. Αλλα ακομα και τα 70 σε full load με h60 πολλα δεν ειναι ρε παιδια ? edit : η αντλια ακουγεται, ειδικα αφου εφτιαξα την ρυθμιση για το fan speed στα bios. δεν ακουγεται πολυ αλλα ας πουμε πως ακουγεται.
  15. [MENTION=14377]Antisocial[/MENTION] το δοκιμασα μολις. Καμια αλλαγη στο Linx, ιδιες θερμοκρασιες.
  16. Δυστυχως δεν μου βρισκεται ανταπτορας αυτη τη στιγμη
  17. [MENTION=1118]venisk[/MENTION] Αν εννοεις την αντλια την εχω στο cpu_fan ενω το ανεμιστηρακι του ψυγειου το εχω στο sys_fan 1. Επισης ρυθμισα απο τα bios το cpu_fan να ειναι παντα full speed βγαζοντας το απο το auto.
  18. Καλησπερα και σε σενα ! δεν μου προσδιορισες τι ss οποτε σου παραθετω idle :
  19. Παιδες επειτα απο μια ερευνα διαπιστωσα πως σιγουρα κατι παει στραβα ειτε με την ψυκτρα ειτε με τον cpu. βλεπω threads στο tomshardware με ατομα να λενε πως δεν πιανουν πανω απο 55c σε load (δεν λενε βεβαια ποιο benchmarking tool χρησιμοποιησαν). Στην παρουσα φαση, το linx μου ψηνει τον cpu στο stock με θερμοκρασιες να φτανουν και 95c στο coretemp !!! το prime95 ειναι μια διαφορετικη ιστορια καθως επειτα απο 10λεπτα η max θερμοκρασια δεν ξεπερνουσε τους 70 σε κανενα πυρηνα. Χωρις να θελω να αμφισβητησω κανεναν, μηπως κατιδεν γινεται σωστα με το Linx ? aida64 και Prime95 λενε αλλες ιστοριες για την θερμοκρασια under load. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας. Ειναι αρκετα πιθανο να αλλαξω την h60 για μια 212 evo αφου βλεπω πως ειναι σχετικα κοντα στις θερμοκρασιες και εχω δει καλες κριτικες. Αν αλλαξει η εικονα της θερμοκρασιας ισως μπορεσω να κανω oc. Αν οχι θα επιστρεψω τον cpu στο πλαισιο ως ελαττωματικο και ο linus βοηθος..
  20. Λειτουργει και υπαρχει noticeable διαφορα στην θερμοκρασια του αερα που βγαινει οταν εχω oc και φτανω 90αρια οποτε δεν πρεπει να φταιει η ψυκτρα, μαλλον οι δυνατοτητες της την περιοριζουν δυστυχως. Την εχω απο το '13 .
  21. Παιδες επιχειρησα παλι στα 4.1 αυτη τη φορα, ετρεξα linx παλι 98c χτυπαει, η κατι παει στραβα και με τις 2 ψυκτρες, η ο cpu ειναι προβληματικος, δεν νομιζω να εξηγειται αλλιως. Τεινω προς το 2ο. Νομιζω και stock καλα ειμαι στα 3.5 προς το παρον, αλλα μου κανει εντυπωση..