Larry

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

About Larry

  • Birthday 02/02/1974

Larry's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Τι ειναι το Η70??? Πιο καλο ακομα??? Ετρεξα το 3dMark το τελευταιο, Windows 7. μεσα στο τεστ, παραλληλα, εβλεπα μεσω Coretemp, να χτυπαει 75,73,71,70. Ρελαντι επειτα απο ενα πολυ καθαρισμο (οχι πως επρεπε) σε ανεμιστηρα, ψυκτρα, και ξανα κολα απο την αρχη, ρελαντι ειμαι 51-53, 50,48,46. Η η ψυκτρα της 280 στελνει επανω στον επεξεργαστη πολυ ζεστη (ρελαντι 55, στο τεστ 75 +), η δεν ξερω. Αξιζει ομως να την παρω την κορσαιρ η οχι???
  2. Πιο μαμα δεν γινεται. !!!! Υψηλες λογω της 280 που ειναι κοντα μαλλον, και βραζει και αυτη, παρα την HR 03 GTX που της εχω βαλει. Με την 280 στην κατω θεση, ο επεξεργαστης παει -5 απο οτι ειπα πιο πριν. . .
  3. Ερωτηση παιδια. Εχω τον 9550, με την μαξιμους φορμουλα 2, ψυκτρα νοκτουα μαζι με τους 2 12αρηδες σε διαταξη push - pull. Σε θερμοκρασια δωμματιου 25-29, βλεπω νορμαλ τον 9550 απο 55 και φτανει σε ζορια και 75. Φυσικα η Arctic Silver ειναι η βασικη μου θερμοκολα. Να παρω το ανωτερω συστημα ψυξης που αναφερουμε η δεν αξιζει ο κοπος??? Θα δω καμια ουσιωδη διαφορα, και οσοι το εχετε, ειναι αξιοπιστο??? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Δηλαδή ?ΤΙ μπορει να γινει? Καποιο λινκ που μπορω να βρω αυτη τη θερμοκολα? Θα δω καμια διαφορα στις θερμοκρασιες?
  5. Οκ τοτε θα βρουμε ενα τροπο να τον βγαζουμε εξω τον αερα, εκει ειναι το θεμα?? Εγω βλεπω πως σημερα σε δικτυακο Crysis με φουλ ανεμιστηρα η καρτα χτυπαγε συνεχομενα 70 βαθμους. Αναρωτιεμαι αν μια ψυχη που μου ειπε να ξηλωσω την θερμοκολα που εχουν πανω της τα τσιπακια και βαλω Arctic Silver μηπως και δω μια μικρη διαφορα προς τα κατω.
  6. Ναι παιδια, μια χαρα ειναι 80, τι να σας πω. Ζεματανε NB,SB. Τελος παντων εγω απλα την θελω να βρω την ησυχια μου, το να κυκλοφορει τοσος καυσωνας μεσα στο κουτι μου, απλα δεν το θελω.
  7. Σκρουτζαρω και δεν την βρισκω πουθενα. Στο εξωτερικο αραγε υπαρχει? Την παιρνω αμεσα λεμε, δεν ατεχω αλλο τον ανεμιστηρα της. Θελω Ησυχιαααααααααααα :stars: :rant: :cussing:
  8. Για την 280 Gtx μου? Μπορουμε μεσω Rivatuner να κανουμε κατι? Το κατεβασα, παω να το εγκαταστησω και μου λεει ενα μνμ πως ο σερβερ ειναι active και δεν μπορει να παρει πληροφοριες η κατι σχετικο, 4 μερες τωρα.
  9. Επειδη γκαζωσα την 280 μου ολιγων τι......βλεπω κατι 80αρες να ανεβαζει στα παιχνιδια, και βαζω τον εκνευριστικο ανεμιστηρα της στο φουλ και μου παιρνει τα αυτια. Επειδη ειναι κουραστικος λεω να αποφυγω αυτον τον ανεμιστηρα και να παω σε Thermalright GTX 280 Cooler. Υπαρχει αλλη καμια εξισου ιδια η καλη? η να περιμενω επειδη στο ΕΛΛΑΝΤΑ ΝΤΕΝ υπαρχει και τα νευρα μου ειναι στα κοκκινα εδω και ενα μηνα????
  10. Εγω παντως που πηρα το 2110 ζηλεψα την πατεντα με τους σκληρους δισκους. Μακαρι να γινεται και σε εμενα που εχω ηδη 6.
  11. Απλα μια βλακεια και μιση.!!!!!!!!!! Και τιποτα παραπανω. JC_Denton συμφωνω μαζι σου. Χιχιχιχιχιχιχι
  12. Αντε να παρω την 280 λεμε......Ποτε θα πεσει και εδω να ησυχασουμε???
  13. Στραβομαρα !!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :p :p Αντε αντε να βγει να κρυωσω την 280 μου.....
  14. Σορρυ, μα ημουν εκτος του υπολογιστη μου κυριε Γοριλακο και δεν ειχαμε ελληνικα. :evil: :evil: :evil: