Larry

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Larry

  1. Τι ειναι το Η70??? Πιο καλο ακομα??? Ετρεξα το 3dMark το τελευταιο, Windows 7. μεσα στο τεστ, παραλληλα, εβλεπα μεσω Coretemp, να χτυπαει 75,73,71,70. Ρελαντι επειτα απο ενα πολυ καθαρισμο (οχι πως επρεπε) σε ανεμιστηρα, ψυκτρα, και ξανα κολα απο την αρχη, ρελαντι ειμαι 51-53, 50,48,46. Η η ψυκτρα της 280 στελνει επανω στον επεξεργαστη πολυ ζεστη (ρελαντι 55, στο τεστ 75 +), η δεν ξερω. Αξιζει ομως να την παρω την κορσαιρ η οχι???
  2. Πιο μαμα δεν γινεται. !!!! Υψηλες λογω της 280 που ειναι κοντα μαλλον, και βραζει και αυτη, παρα την HR 03 GTX που της εχω βαλει. Με την 280 στην κατω θεση, ο επεξεργαστης παει -5 απο οτι ειπα πιο πριν. . .
  3. Ερωτηση παιδια. Εχω τον 9550, με την μαξιμους φορμουλα 2, ψυκτρα νοκτουα μαζι με τους 2 12αρηδες σε διαταξη push - pull. Σε θερμοκρασια δωμματιου 25-29, βλεπω νορμαλ τον 9550 απο 55 και φτανει σε ζορια και 75. Φυσικα η Arctic Silver ειναι η βασικη μου θερμοκολα. Να παρω το ανωτερω συστημα ψυξης που αναφερουμε η δεν αξιζει ο κοπος??? Θα δω καμια ουσιωδη διαφορα, και οσοι το εχετε, ειναι αξιοπιστο??? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Δηλαδή ?ΤΙ μπορει να γινει? Καποιο λινκ που μπορω να βρω αυτη τη θερμοκολα? Θα δω καμια διαφορα στις θερμοκρασιες?
  5. Οκ τοτε θα βρουμε ενα τροπο να τον βγαζουμε εξω τον αερα, εκει ειναι το θεμα?? Εγω βλεπω πως σημερα σε δικτυακο Crysis με φουλ ανεμιστηρα η καρτα χτυπαγε συνεχομενα 70 βαθμους. Αναρωτιεμαι αν μια ψυχη που μου ειπε να ξηλωσω την θερμοκολα που εχουν πανω της τα τσιπακια και βαλω Arctic Silver μηπως και δω μια μικρη διαφορα προς τα κατω.
  6. Ναι παιδια, μια χαρα ειναι 80, τι να σας πω. Ζεματανε NB,SB. Τελος παντων εγω απλα την θελω να βρω την ησυχια μου, το να κυκλοφορει τοσος καυσωνας μεσα στο κουτι μου, απλα δεν το θελω.
  7. Σκρουτζαρω και δεν την βρισκω πουθενα. Στο εξωτερικο αραγε υπαρχει? Την παιρνω αμεσα λεμε, δεν ατεχω αλλο τον ανεμιστηρα της. Θελω Ησυχιαααααααααααα :stars: :rant: :cussing:
  8. Για την 280 Gtx μου? Μπορουμε μεσω Rivatuner να κανουμε κατι? Το κατεβασα, παω να το εγκαταστησω και μου λεει ενα μνμ πως ο σερβερ ειναι active και δεν μπορει να παρει πληροφοριες η κατι σχετικο, 4 μερες τωρα.
  9. Επειδη γκαζωσα την 280 μου ολιγων τι......βλεπω κατι 80αρες να ανεβαζει στα παιχνιδια, και βαζω τον εκνευριστικο ανεμιστηρα της στο φουλ και μου παιρνει τα αυτια. Επειδη ειναι κουραστικος λεω να αποφυγω αυτον τον ανεμιστηρα και να παω σε Thermalright GTX 280 Cooler. Υπαρχει αλλη καμια εξισου ιδια η καλη? η να περιμενω επειδη στο ΕΛΛΑΝΤΑ ΝΤΕΝ υπαρχει και τα νευρα μου ειναι στα κοκκινα εδω και ενα μηνα????
  10. Εγω παντως που πηρα το 2110 ζηλεψα την πατεντα με τους σκληρους δισκους. Μακαρι να γινεται και σε εμενα που εχω ηδη 6.
  11. Απλα μια βλακεια και μιση.!!!!!!!!!! Και τιποτα παραπανω. JC_Denton συμφωνω μαζι σου. Χιχιχιχιχιχιχι
  12. Αντε να παρω την 280 λεμε......Ποτε θα πεσει και εδω να ησυχασουμε???
  13. Στραβομαρα !!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :p :p Αντε αντε να βγει να κρυωσω την 280 μου.....
  14. Σορρυ, μα ημουν εκτος του υπολογιστη μου κυριε Γοριλακο και δεν ειχαμε ελληνικα. :evil: :evil: :evil:
  15. Gnorizoyme kapoia timi?Kai ti anemistira pernei epano?
  16. Παιδια, εχω την EVGA GTX 260 σε 22αρα οθονη. Αξιζει να παρω κατι καλυτερο? Στο C&C3, βλεπω τα καρε να πανε στα 20 αντε 24 το πολυ μετα απο καποια ωρα. Φυσικα με την 8800 GTS 640MB που ειχα τα πραγματα ηταν μακραν χειροτερα. Τι καρτα αξιζει να παρω και να κρατησει???? ΟΧΙ ΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Edit: Αλλαξα και drivers, XP Clean install μα τα ιδια. Και αλλος με ιδια συνθεση μηχανηματος τα ιδια ανετιμετωπιζει. Εκτος και αν το παιχνιδι δεν ειναι τοσο σοι ωστε να εκμεταλευεται την καρτα. Μα μην βγαινουμε οφφ τοπικ. Ακουω προτασεις.
  17. Η ιντελ ειναι μπροστα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
  18. Φιλε, προσπαθησε να μειωσεις το μεγεθος των εικονων. Ειναι πραγματικα τεραστιες ανευ λογου, και προσπαθησε να μην τραβας τοσο πολυ κοντινα πλανα γιατι βλεπω τρελλη θολουρα. Με γεια η ψυκτρα, το ποσο δεν μας ειπες ποσο ητανε καθως και το κοστος του ανεμιστηρα που θες να βαλεις. Εκει θα δουμε το συνολικο αποτελεσμα / θερμοκρασια / τιμη.
  19. Larry

    M/B Cooling

    Κανεις δεν εχει να προτεινει τιποτα????????????
  20. Larry

    M/B Cooling

    Λοιπον σημερινη ενημερωση απο μερια Thermalright. 2 Mosfet 1 NB, 1 SB. Συνολο ολα 60Ε. Και λενε πως θα αποδωσει -4 βαθμους σε ολα τα τσιπακια. Να και ο http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=9&lng=en 8αρης.
  21. Larry

    M/B Cooling

    Λοιπον, στον τομεα επεξεργαστη με την Noctua μια χαρα τα καταφεραμε(-6 βαθμοι) Στον τομεα των μνημων με την Corsair επισης πολυ καλα τα πηγαμε(-9 βαθμοι) Αντε τωρα να ψυξουμε την υπολοιπη μητρικη μου(Asus Maximus Formula) στο Chipset, NB, SB. Παντα με αερα. Τι καλο υπαρχει? Υποψην πως συντομα θα αποχωριστω το στακερακι μου με το καλο και θα καταφυγω στο Λιαν Λι PCV 2110 (Black φυσικα) αρα λογικα θα υπαρχει και πιο μεγαλος χωρος.**Η Evga Gtx 260 που πηρα ειναι πιο γομαρα τελικα απο την αλλη που ειχα Λοιπον οι προτασεις που ειχα ειναι : http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/product_mosfet_cooler.html Για το μοσφετ(ποιο ειναι αυτο)??? http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/chipset/hr05_sli/product_chitset_cooler_hr05_sli.html?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA== Για το κατω τσιπακι διπλα στην καρτα γραφικων. (Το οποιο σε συνδυασμο με εναν Noctua 8 εκατοστων, ω ναι αθορυβος και καλος, εκτος και αν υπαρχει καλυτερος να το πειτε) θα κανει τα μεγιστα. Δεν ξερω για την συμβατότητα ως προς την μητρικη αλλα και την ποιοτητα των υλικων που μου προτεινανε για αυτο και θελω και τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας. Κατι τετοιο δλδ να βγει?? http://www.clunk.org.uk/images/maximus/build/IMG_1085.jpg Αυτα εδω ειναι για υδροψυξη ??? http://www.sixdesign.de/Asus%20Maximus%20Formula%201.jpg Αν Ναι λογικα δεν υπαρχει τετοιο και για αερακι???? Αυτα προς το παρων, Ευχαριστω
  22. Απλα, δεν θελω να φορτωνω βλακειες.
  23. Κανενα?????????????????????????
  24. Τα εκανα ολα, Ευχαριστω παιδες. Οκ, ειδα μια μικρουλα διαφορα. Με 4 GB ειμαι το Page πηρε δρομο, χοχοχοχο. Επομενα επομενα παιδια....Keep up the good work.... Και φυσικα δεν εχω κατω μπαρα ενεργη ουτε shortcuts στην επιφανεια εργασιας. Στο Desktop μονο τα κλασικα, IE, My Computer, Recucle bin και ολα οκ.Language Bar φυσικα δεν υπαρχει, ουτε να δειχνει ωρα το συστημα.