Wacko_GR

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About Wacko_GR

  • Birthday 04/09/1983

Personal Information

  • Location
    Γέρακας

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i7 920@3,7
  • Motherboard
    Gigabyte EX58-UD5
  • GPU(s)
    GeCube 4870X2@817-1000
  • RAM
    OCZ 3x2gb 1333 CL7@1408
  • SSDs & HDDs
    2xWD6400AAKS H/W Raid 0, 2x250gb Seagate 7200.10, 500gb
  • Sound Card
    X-Fi Platinum
  • OS
    Vista Ultimate 64bit

Wacko_GR's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Ξέρω ότι έχουν περάσει 2 μήνες, αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι γιατί δεν απάντησα τότε...Για τις μνήμες δε χρειάζεται να κάνεις κάποια άλλη αλλαγή πέραν του ρεύματος τους. Από εκεί και πέρα παίζεις με qpi/vtt και επεξεργαστή. Το μόνο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι όσο μεγαλύτερη συχνότητα έχει η μνήμη, τόσο περισσότερο ρεύμα χρειάζεται το qpi/vtt.
  2. Η megahalems δεν έχει μέσα συρματάκια για δύο ανεμιστήρες. Μόνο για έναν. Η mega shadow όμως έχει συρματάκια για δύο. Είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με true και true black. Στην αγορά δε θα βρεις τέτοια. Μόνο με πατέντα.
  3. Είσαι σωστός. Δε διαφωνώ. Απλά δεν ξέρω πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει το παιδί. Όπως και να'χει, η prolimatech συμφέρει περισσότερο από το corsair. Είναι φτηνότερη και καλύτερη.
  4. Όχι. Το ίδιο φάρδος έχουνε. Απλά πολλές φορές οι κατασκευαστές μητρικών, τοποθετούν τις μνήμες λίγο πιο αριστερά ή λίγο πιο δεξιά. Σε γενικές γραμμές, οι Χ58 μητρικές έχουν μια σχετική ομοιομορφία.
  5. Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά. Τετραπλό ψυγείο δε χρειάζεται πουθενά. Η καλύτερη λύση αν αυξηθούν οι ανάγκες σου είναι να προσθέσεις ένα μονό ή ένα διπλό στο μέλλον, αναλόγως με το φορτίο.
  6. Θα σε καλύψει. Είναι μια χαρά ψύκτρα. Αν δεν ανέβεις και πάρα πολύ σε συχνότητα και ρεύμα θα είσαι μια χαρά. Εγώ την έχω χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος, απλώς τυγχάνει να έχω και ένα από τα καλύτερα κομμάτια 920, το οποίο όμως είναι πολύ ζεστό και δε με κάλυπτε η true κι έτσι πήγα σε υδρόψυξη.
  7. Είσαι σωστός. Εμένα πάντως από τα splinter cell μου άρεσε το chaos theory περισσότερο, αλλά και το πρώτο ήταν άψογο.
  8. Σχεδόν σε όλα τα reviews το έχουν δοκιμάσει και με τα δύο orientations. Δεν έχει να κάνει με αυτό η διαφορά τους. Δυστυχώς αν δε δοκιμάσεις κάτι μόνος σου, δε μπορείς να ξέρεις πως συμπεριφέρεται. Εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες κάθε review. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερο από την true. 2-3 βαθμούς διαφορά έχουν. Όσο για την υδρόψυξη που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι πολλά τα χρήματα που χρειάζεται η custom λύση. Καμμία σύγκριση με το corsair. 200+ ευρώ. Σαφώς και κάνει καλύτερη δουλειά αλλά εξαρτάται τι θέλει να κάνει ο καθένας με τον υπολογιστή του και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να διαθέσει. Η καλύτερη επιλογή για μένα είναι η prolimatech megahalems. Καλύτερη και από το corsair και φθηνότερη.
  9. Στην πραγματικότητα όμως η διαφορά είναι πιο κοντά στους 5-6 βαθμούς και όχι 1-2. Η megahalems είναι μακράν η καλύτερη ψύκτρα που έχω δει ποτέ. Δείτε και το review που θα ποστάρει ο φίλος junior-21- και θα καταλάβετε. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ισόπαλες.
  10. Το απλούστερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Είναι απλά να τη φλασάρεις με το bios της asus. Ρυθμίζεις και τις default συχνότητες αν θέλεις και στα 875, 1300 και είσαι έτοιμος.
  11. Devil May Cry 3, Painkiller, Max Payne, Max Payne 2, Deus Ex (καταπληκτική πρόταση από το φίλο george_o/c), Deus Ex 2 (όχι όσο καλό ήταν το πρώτο), System Shock 2, Splinter Cell Chaos Theory, Splinter Cell Pandora Tomorrow...Αυτά προς το παρόν...Μόλις μου έρθει κάτι άλλο θα το γράψω.
  12. Είναι παραπάνω από 2-3 βαθμοί διαφορά. Εγώ θα έπαιρνα megashadow. Κάνε βέβαια τις μετρήσεις σου και δες αν χωράει. Υπολόγισε ότι χρειάζεσαι το πλάτος της ψύκτρας+2,5cm που είναι το πλάτος ενός 12ρη ανεμιστήρα.
  13. Megahalems ή megashadow. Άσε την true. Ξεπεράστηκε πλέον.
  14. Το multirama extreme έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία από κομμάτια υδρόψυξης και με τα περισσότερα κομμάτια ετοιμοπαράδοτα. Οπότε πήγαινε εκεί και δε θα χάσεις. Από τιμές είναι λίγο τσιμπημένο αλλά αν θες να κάνεις τη δουλειά σου αξίζει. Από εξωτερικό θα πήγαινα σε Αμερική προσωπικά (η υδρόψυξη μου άλλωστε από Αμερική είναι). Από Ευρώπη, aquatuning.de.
  15. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανομοιομορφία από review σε review (αλλού λένε ότι είναι απίστευτο αλλού χάλια), οπότε εγώ θα περίμενα το review του junior-21-, που είναι και δικός μας. Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη βρε παιδί μου.