dom

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dom

  1. Σηγα μην και δεν το παρει! Εσυ θα το αφηνες σπιτι?
  2. Εχει νοημα το Lapping σε cpu για ln2 με δεδομενο το cold bag? Π.χ. Ενας ε6600 με cοld bag -140 βαραει 1m μεχρι και 5,3ghz.Αν τον λαπαρω θα παιξει ποιο ψηλα?ναι η οχι και γιατι? (Μην ξεχνατε οτι το ln2 μπορει να δωσει χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο το cold bag του cpu!!!) Περιμενω αποψεις!!!
  3. Στο 3dmark05 συγουρα θα πιανει λαυρακια!
  4. Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιανει και αυτη...........΄
  5. xexe Αρκετα καλο!!!
  6. AMD 2006 λενε κοι οι δυο πατατες! Απο τοτε τους ειχαν στο ραφι?
  7. Παντος μιαζει πολυ με s2k το χρωμα! πολυ λιγα σου εχει παει για την κατασταση του! Αν ραβεις λεει? Εγω με το σχεδων μαμα crx v-tec (16 ετων παρακαλω)τσαγιαζω golf gt(175hp) και σε 0-100 και σε τελεικες! Κοντα στα 5,5κ μου εχει παει μεχρι τωρα με αγωρα 4κ! Το βγαζεις καμια καβαλας η δεν ασχολεισαι?
  8. :worship2: :worship2: Μουν@ρος το εργαλειο λεμε! Τελεικα το silver του s2k μαμαει και σε civiκακι!!! Τωρα το μοτερ σου εμεινε και εισαι κομπλε! Πλακα κανω!
  9. dom

    Intel E6850

    Για σου ρε George με το τρελο σου το παιχνιδι! Για αυτο δεν με παιρνεις κανενα φονι τελευταια?
  10. Ρε τι περλες και @#$%^!&*@#$ Βαρα το silver του S2K να εισαι αρχηγος! Το εχεις καιρο το vti? Ποσα hp εισαι τωρα περιπου?
  11. Gpr@ Δεν αντεξες!Την γεμησες τη μπουκαλα!
  12. Πανε τα λεφτακια μας για τα καλα! Αντε να δουμε και την ATI να ξυπναει λιγακι ακομα γιατι η nvidia μαζευει σωβρακα εδω και καιρο με την gtx!
  13. Ναι ρε φιλε! b16a και αντε Εγω εχω ενα cxακι με short shift και τελεικο! Απο μοτερ κατι θα πειραξουμε αλλα απο εμφανιση ΤΙΠΟΤΑ!!! Τωρα το εχω μεσα γιατι του εκανα 1,5κ ζημια φανοποιηα! Nick_p @ Εισαι απο Αγιους και δεν το εχει παρει το ματι μου το civicακι σου? Που το φτιαχνεις?
  14. Το εχεις χαμενο απο καιρο!
  15. Bρωμο Honda-κηδες? Η Γερμανακιας εισαι η εχεις κανενα Γαλλικο(saxoralo)!
  16. Bill και αυτος καπου θα ειναι αλλα με 2-3 ανε 4l ln2 δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα!Ουτε με ταση δεν προλαβε να παιξει! validation τα 5,3 τα εχει! Βρε χαλβα... εχεις τετοι κομματι και δεν παιζεις κανενα benchακι να δωσεις κανενα βαθμο-θεση στο boxακι?
  17. Αν ειναι για τσαμπα θελω εγω!
  18. Πολυ καλο gpr! :bravo: 5200 με 4core cpu πρεπει να εινα WR! Απο οτι μου ειπε ενα πουλακι πρεπει να βαραει ακομα καλυτερα η κομματαρα σου! Ετοιμασε κατασταση,fulαρε μπουκαλα και απο την αλλη δευτερα σκαω να βγαλουμε κανενα καλο 3d!Ακομα και με μια 8800 casc8 θα βγουνε καλα scorakia!
  19. Δωστε του να καταλαβει του π _ _ _ _ η του conroe! Παμε παιδια για 10αδα! Μια καλη αρχη ειναι το 1Μ και σιγα σιγα και τα αλα bench!
  20. Αντε Gpr! Θα βγαλεις κανενα score η θα ερθω εγω να βγαλω για την παρτη μου?
  21. Πολυ πραμμα λεμε! που τα ψαρεψες αυτα ρε bill? Ουτε ο Peppakos να ησουνα! Για xtx δεν εχει ακομα τιποτα?