SpawNerGR

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About SpawNerGR

  • Birthday 10/07/1985

Personal Information

  • Location
    Θεσσαλονίκη

Systems Specs

  • CPU
    q6660 G0
  • Motherboard
    GA-EP35C-DS3R
  • GPU(s)
    8800 Gts 512 G92
  • RAM
    Transcend DDR3 1333
  • SSDs & HDDs
    Seagate 120 + WD 200 + Samsung 1 TB
  • Sound Card
    OnBoard
  • OS
    x64 XP-Vista-7even

SpawNerGR's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Αυτη του Σαραφίδη είναι και τηλεόραση όμως και είναι 22" στα 159. Άλλη τέτοια δεν είδα στο skroutz.gr
  2. Ξανα άκουσα την διαφήμιση και αυτή την φορά έβαλα το αυτί μου δίπλα απο το ραδιόφωνο... Είναι 22" Τηλεόραση LCD με ενσωματωμένο δέκτη MPEG-4. 22 είναι λίγο μικρή όμως για μένα νομίζω, γιατί έχω μια απόσταση απο την τηλεόραση 3+ μέτρα. Αλήθεια που βρίσκεις με τόσα λεφτά 1920χ1080, γιατί εγώ είδα ότι πάνε πάνω απο 200 ευρώ και εμένα το budget είναι στα 150?
  3. Καλημέρα, άκουσα στον Republic Radio Θεσσαλονίκης χτες για το τριήμερο χονδρικής που έχει ο Σαραφίδης, για μια οθόνη με 159 ευρώ. Ξέρει κανείς τπτ παραπάνω λεπτομέρειες, γιατί δεν πρόλαβα να την ακούσω όλη την διαφήμιση. Ευχαριστώ, SpawNerGR
  4. Toxic 4-άπινο γενικά στο ευρύ κοινό δεν πρέπει να υπάρχει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και έχω πει και σε φιλικό φόρουμ το ίδιο, είναι "Σκέφτηκα να πάρω το 6-άπινο απο το PCI Express και να το κόψω, αφού βγάλω το δεύτερο Molex και περάσω τα +12 volts στα κίτρινα καλώδια." Άλλος με είπε με κλέμα να το κάνω, να πάρω δηλαδή ένα ένα τα καλώδια και να τα ενώσω πάνω στην μητρική, αλλά πρώτον κλέμα δεν παίζει, δεύτερον δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να τα βγάλω μετά και τρίτον φοβάμαι με αυτόν τον τρόπο, αφού δεν θα έχει πλαστικό 4-άπινο να κάνει κανα "τζιζζζζζζζ" και μετα να με κυνηγάει η σπιτονικοκυρά Το πολύ-πολύ θα πάω να πάρω ένα τροφοδοτικό HI-Flow ή κανα LPK9 και θα πάω αυτό για ανακύκλωση, αν δώ οτι δεν βγάζω άκρη.
  5. Ξέρω γω. Είναι παλιό και με λίγα βατ. Βρήκα έναν αντάπτορα, αλλά δεν έχω αντάπτορα. Η μαγκία θα ναι να κόψω και να κάνω κανένα μόνος μου. Αλλά πως?
  6. Καλημέρα παίδες, έχω ένα τροφοδοτικό χωρίς 4-πινο για τον επεξεργαστή. Μπορώ να δώσω με πατέντα ρεύμα στην MotherBoard για να ξεκινήσει το συστηματάκι? Είναι καλή περίπτωση αν μπορώ να το κρατήσω, για να ελέγχο κάποια συστήματα στον αέρα. Ευχαριστώ, Νίκος a.k.a **SpawNerGR**
  7. Βασικά όταν ξεκίνησα πρώτη φορά σε MAC έπεσα πάνω σε διάφορα site, απο τα οποία πιστεύω τα καλύτερα είναι: Freeware OS X - Freeware software for Apple Macs | OSX | Open Source Mac - Free Mac software, all open-source, all OS X. The Great Mac OS X Freeware List | MacApper Είναι όλα σε κατηγορίες.
  8. Βασικά φίλε psaros δοκίμασε το Linux Mint, το οποίο βασίζεται σε Ubuntu/Debian (Τα οποία έχουν τρομερή υποστήριξη και άφθονα προγράμματα για ότι χρειαστείς) που έχει προκαθορισμένες λειτουργίες και προεγκατεστημένα προγραμματα όπως Adobe Flash, Mozilla Firefox και άλλα γνωστά προγράμματα. Επίσης αν θες να προσθαφαιρέσεις προγράμματα, υπάρχουν πολλές επιλογές στο Software Portal - Linux Mint επίσης ενσωματωμένο θα βρείς το mintInstall που σου παρέχει όλα τα προγράμματα που θα χρειαστείς. ########################### Όσο για το dual-boot Windows + Linux μπορείς να βρείς διάφορα βίντεο ακόμα και στο youtube, όπως αυτό: [media] [/media]και καλό θα ταν να συνεχίζεις να δεις: Main Page - Linux Mint Main Page - Linux Mint ########################### Αν όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα και δυσνόητα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι τώρα πλεόν να εγκαταστήσεις, linux μέσα απο τα windows και να τα αφιαρέσεις σαν ένα απλό πρόγραμμα όποτε νομίζεις οτι τα βαρέθηκες. Ειδάλλως συνεχίζεις και δουλεύεις με αυτά. Περισσότερα για τον τρόπο αυτό θα βρείς παρακάτω: Wubi - Βικιπαίδεια Wubi - Ubuntu Installer for Windows Καλή διασκέδαση!!
  9. Βασικά για ποιό εύκολα μπες και γράφεις στο άσπρο το κουτάκι την κατάληξη που θες και σου εμφανίζει η κατάληξη αυτή που ψάχνεις, με ποιο πρόγραμμα συσχετίζεται.
  10. Δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να το δημιουργήσεις αυτό με την touch screen. Στην ουσία τι είναι η touch screen? Ένα ποντίκι που ελέγχεται μέσω αφής και το κουνάς πέρα δώθε. Ειδικά αν έχει κάποιος εγγύηση ακόμα στο netbook του, den πρέπει να το επιχειρήσει, γιατί αναιρεί με το που το ανοίξεις κάθε μορφής εγγύησης που έχει το μηχάνημα. Υπάρχουν και αντίστοιχα "touch-screen" μέσω USB χωρίς να ανοίξεις το netbook, σαν κάλυμμα μπαίνουν πάνω απο την οθόνη, αρκεί βέβαια να τα βρείς σε καλή τιμή. Περισσότερα ΕΔΩ Αν θέλει κανείς να ξεκινήσει με μόντες στα netbook, ωραία σε πρώτη φάση θα ήταν να βάλει κανεις: * Περισσότερη Μνήμη (RAM) * Μεγαλύτερο δίσκο + Μετά να βάλεις ένα GPS dongle για να το πέρνεις μαζί σου σαν GPS (Μακάρι κάποια μέρα να δούμε και φτηνότερες χρεώσεις απο τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, οσον αναφορά τις ασύρματες συνδέσεις και να καταργήσουν επιτέλους την ογκοχρέωση.)
  11. Πολύ ωραίο κουτί, αλλά απο κοντά το είδα περιορισμένο σε "χώρους" και τελικά πήρα το Stacker της CM, αλλά απο ομορφιά είναι ωραίο (αν εξαιρέσεις ότι είναι πλαστικό το περίβλημα, ενώ το Stacker είναι φουλ αλουμίνιο).
  12. Η CoolerMaster δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία στον χώρο της κατασκευής κουτιών, τόσο απο "ανέσεις" και άλλο τόσο απο αισθητική. CoolerMaster (+1) thumbs UP.