mitsosoft

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mitsosoft

  1. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα
  2. Χρόνια πολλά Bill και χρόνια πολλά σε όλους τους Βασίληδες!
  3. Samsung 2232bw αν αρχίζω να ψήνομαι για 24άρα
  4. Πολύ ωραίο review, μπράβο man! Το κουτί σκέτο ΤΕΡΑΣ!
  5. Άσχετο... έχει δει κανένας να υπάρχουν πουθενά οι συγκεκριμένοι δίσκοι; Ψήνομαι άγρια αλλά δεν βρίσκω πουθενά.
  6. Σου έχω και καλύτερο... AMD Abu Dhabi θα ήταν κορυφή!!!
  7. OMG! και εμένα αυτό μου φαίνεται Bill... Τέρας λέμε!
  8. Μπράβο ρε παίδες... Keep on the good work
  9. Μετά από πολλά το αποτέλεσμα ήταν -1 Maximus! Μάλλον το 1004 δεν άρεσε τόσο πολύ στην δικιά μου ή δεν της άρεσε ο York. Ενώ έκανα κάποιες γρήγορες δοκιμές @3200 (400fsb) και δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα οπότε ξεκίνησα να ψάχνω για max fsb. Δυστυχώς δεν πήγε εκεί που περίμενα (τουλάχιστον για αρχή). Συγκεκριμένα πάνω από 430-435 δεν γούσταρε να μπει win με τίποτα. Από εκεί έχω κρατήσει μόνο ένα screenshot επειδή έλεγα να κρατήσω σε παραπάνω συχνότητες μιας και το 430 δεν λέει και πολλά. Πάνω που έλεγα να δοκιμάσω με παραπάνω ρεύματα καθώς και με 2 stick μνήμης και όχι 4 ενώ μπούταρε κανονικά κάπου εκεί μουλάρωσε και δεν ξανάνοιξε ποτέ! Οπότε από το Σαββάτο δεν την έχω στα χέρια μου και αύριο η μεθαύριο θα μου έρθει η καινούργια και λέω με την μια να γίνει Rampage και να συνεχίσω παρακάτω.
  10. Καλά το έλεγα ότι είναι διαολοπράγματα αυτά τα πισιά!!!
  11. Πολύ μεγάλη αυτή η μέρα ρε παιδάκι μου! Δεν βραδιάζει με τίποτα Sorry παιδιά αλλά έχω κάτι τρεξίματα με την δουλειά και δεν προλαβαίνω ούτε να κλ..... που λένε Προς το παρόν μόνο αυτά τα πολύ λίγα...
  12. Ωραία!! Τίποτα σε κανά Cosmos θα παίξει μπάλα???
  13. Το βραδάκι που θα πάω σπίτι επειδή χαλαρά δεν θυμάμαι τώρα!!!
  14. Χρόνια πολλά Bill... πολύχρονος και πολύχρωμος
  15. Προς το παρόν το μόνο που πρόλαβα χθες το βράδυ ήταν να τον βάλω και να κάνω ένα update το bios... Η συνέχεια απο το βράδυ...ελπίζω να προλάβω λόγο δουλειάς! πάντως ένα cpuz θα το προλάβω Αυτό είχα σκοπό να κάνω το ΣΚ ή μετά τις δοκιμές που θα έκανα με το 1004 bios και ιδιαίτερα εάν δεν πήγαινε καλά το 1004.
  16. Από Msystems. Σήμερα 9:30 έκανα on line παραγγελία και στις 12 ήταν ήδη στο σπίτι και τον παρέλαβε η mother!!! Update: Η Maximus δεν τον γουστάρει με το 907 bios και εάν και αναγνωρίζει το μοντέλο μετά βγάζει unknown cpu και πρέπει να πατήσεις F1 για να συνεχίσεις. Πάω να δοκιμάσω κανένα άλλο bios μιας και κάπου πήρε το μάτι μου το 1004! Update #2: Με το 1004 είναι ok!
  17. Ήρθαν τα παιδάκια μας!!! Q9450 in da house! Να δω εάν θα προλάβω να τον βάλω επάνω σήμερα
  18. Σύμφωνα με το site της Asus η Maximus θέλει το 0907 bios για C2D E8X00. Επειδή δεν είναι απαραίτητο να έχει ήδη το τελευταίο bios μήπως έχεις να δοκιμάσεις να βάλεις επάνω κάποιο δεύτερο cpu (όχι Wolfdale) για να δεις εάν ξεκινάει? Εάν ξεκινήσει φλάσαρε την με το τελευταίο bios και ξαναβάλε πάνω τον E8500.
  19. Και εγώ νόμιζα ότι το έκλεινε σε εμένα
  20. Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντας με υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα άλλα έρχονται!!!
  21. Καλή Χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά στους στους εορτάζοντες ! ! !
  22. Έλα μωρέ σιγά τα ψιλά βάλε και άλλα να έχουμε