La_MoRt

vga for laptop help

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα σε ολους,

Εχω το εξης θεμα, εχω ενα laptop acer το οποιο εχει προβλημα στην καρτα γραφικων. Ειναι τσεκαρισμενο το συνεδεσα και με μια εξωτερικη οθονη και δεν λειτουργησε. Ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει καρτα γραφικων για λαπτοπ οπως επισησ ξερω και οτι τα περισσοτερα laptop εχουν ενσωματωμενες τις καρτες γραφικων!!! Ωστοσο το συγκεκριμενο εχει αποσπομενη καρτα οποτε μπορω να την αλλαξω αλλα δεν ξερω πυ θα βρω!! λιγο που το εψαξα στο internet δεν μπορεσα να βγαλω ακρη, αν μπορει καποιος να μου δωσει καμια πληροφορια θα τον υπερευχαριστουσα!

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου ωστοσο εχω ενα προβληματακι επειδη το laptop δεν ειναι και απο τα τελευταια φοραει την 8600m gs οι συμβατες καρτες συμφωνα με τον κατασκευαστη ειναι οι εξεις: 8400m g, 8400m gs, 8600m gs, 8600m gt και 9300m gs. οπου και να εχω κοιταξει δεν μπορω να τις βρω.εχουν τελιωσει απο την αγορα! αν υπαρχει κατι αλλο που να γνωριζετε θα με βοηθουσε πολυ, ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!

Link to comment
Share on other sites

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε κανα μαγαζι να στο δουν και να σου πουν γιατι καρτα γραφικων δεν προκειται να βγρεις εφοσον τελειωσαν ....

Link to comment
Share on other sites

Και εγω αυτο σκεφτηκα. Εχω βρει ομως και αρκετες απο το ebay, σε γενικες γραμμες το επιστευεσται, γιατι εχω ακουσει πως καποιοι δωσανε λεφτα και δεν πηρανε ποτε τα πραγματα! Θα ηθελα να μου πειτε αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια απο αγορες μεσω ebay! Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now