JC_Denton

Ακόμα ένα βασικό στέλεχος της AMD, αποχωρεί

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/wrapleft] Σύμφωνα με το Fudzilla, η AMD είχε αθόρυβα ανακοινώσει ότι ο Bob Brewer, θα γινόταν ο βοηθός του CTO της εταιρείας, Phil Hester. Γνωρίζουμε ότι ο Phil Hester, παραιτήθηκε μερικές μέρες πριν, κάτι που έκανε αρκετούς να ανησυχήσουν και άναψε φωτιές στις συζητήσεις στο διαδίκτυο.

Τώρα όμως, φαίνεται ότι ήρθε η σειρά και του Bob Brewer να αποχωρήσει από την εταιρεία. Ο μέχρι πρότεινως αντιπρόεδρος της AMD στον τομέα του στρατηγικού marketing λοιπόν, αποφάσισε να φύγει αναζητώντας νέες ευκαιρίες καρίερας. Ο Brewer παλαιότερα, αξίζει να τονίσουμε ότι είχε και τη θέση του διευθυντή στον τομέα των επεξεργαστών της AMD.

Αυτά τα νέα σαφώς είναι πολύ ενδιαφέροντα μιας και οι δύο μεγάλοι άντρες της AMD, αποφάσισαν να φύγουν ταυτόχρονα από την εταιρεία, ακολουθώντας με αυτό τον τρόπο τους υπόλοιπους που έσπευσαν στο παρελθόν να παραιτηθούν, ειδικά από τον τομέα της ATi. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτά τα δύο κορυφαία στελέχη αποχωρούν από την εταιρεία λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της AMD για την απόλυση ενός 10% του εργατικού δυναμικού της, ίσως δίνει κάποια στοιχεία για το ποιος ήταν υπεύθυνος για το "φιάσκο" των πωλήσεων και των καθυστερήσεων της σειράς Κ10 των επεξεργαστών της AMD, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Σαφώς, ο πρόεδρος της εταιρείας, Hector Ruiz, φαίνεται πως έχει και αυτός μεγάλο βάρος στους ώμους του, μιας και κουβαλάει τα λάθη 16.500 εργαζομένων, που οδήγησαν μαζί με τα δικά του, την AMD σε αυτό το "αδιέξοδο" και στις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αυτή αντιμετωπίζει.

Το κυνήγι των νέων τεχνολογιών και το σωστό marketing φαίνεται να είναι το μόνο που μπορεί να σώσει την AMD, αυτή τη στιγμή. Με περίπου 1650 άτομα λιγότερα, το έργο του CEO φαίνεται κάπως ευκολότερο, αλλά σίγουρα δεν ελαφραίνει σημαντικά τη θέση της εταιρείας αυτή τη στιγμή, που περνάει ίσως τις δυσκολότερές της στιγμές.

Link to comment
Share on other sites

πλέον δε θεωρείται καν 'νέο'...

Κάθε εβδομάδα αποχωρεί, απομακρύνεται, την κοπανάει και άλλο ένα διευθυντικό στέλεχος της AMD

Another AMD executive gets the boot

Aυτή τη φορά ο κύριος ονομάζεται Stephen DiFranco corporate vice president of consumer sales and marketing.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now