KChris

Palit 460 Sonic issues

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα μια Palit 460 και έχω 3 θέματα που με απασχολούν.

1. Πώς μπορώ να μεγαλώσω τα όρια στο Vgpu να πάει πιο πάνω από 1.087V, ώστε να μην κάνω hardmod στην κάρτα. Η κάρτα παίζει μέχρι 910 με τέρμα την τάση.

460volt.jpg

2. Οι μνήμες της κάρτας πάνε χωρίς να δώσω τάση μέχρι 2250. Όμως πάνω από τα 2030 βγάζει χειρότερο σκορ. Θέλει τάση για να είναι σταθερές ή μήπως ανεβάζει τα timings των μνήμων μόνο του?

3. Η κάρτα φαίνεται ως undefined στο gpuz. Επίσης δεν την βλέπει ούτε το riva tuner, οπότε δεν μπορώ να πειράξω τίποτα από εκεί, αλλά και το πρόγραμμα setLODb6 δε με αφήνει να αλλάξω τιμές.

Link to comment
Share on other sites

1) Μπορείς να ανεβάσεις το όριο με το τελευταίο nibitor. Αν δεν μπορείς / δεν ξέρεις, ανέβασε το και στο modάρω εγώ ;)

2) Από το σημείο που χάνεις performance, οι μνήμες στην ουσία βγάζουν errors, οπότε επεμβαίνει το error correction. Παίζε χαμηλότερα, ή vmem mod.

3) Αν δεν την βλέπει το latest gpuz - δεν έχουν κάτσει σωστά οι drivers.

Link to comment
Share on other sites

1. Το Nibitor το χρησιμοποιούσα για bios modding. Παλιά δε σε άφηνε να πειράξεις τάσεις. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα. Αλλά λέω αν γίνεται να αυξήσω το όριο κατευθείαν από το afterburn κάνοντας ένα mod sto προγραμμάτακι.

3. Οι drivers καλά πρέπει να έκατσαν. Από ότι κοιτάω στο ιντερνετ τις Palit τις βγάζει Undefined στο subvendor. Όλα τα άλλα μια χαρά τα δείχνει. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι συμβαίνει με το riva tuner. Βλέπει ότι έχω 460 πάνω, αλλά δε βγάζει τις επιλογές για oc, τα monitors και λοιπά.

Link to comment
Share on other sites

1. Το nibitor πλέον (6.01) έχει επιλογές στο Fermi Voltage. Για το afterburner υπάρχει αυτό -> MSIAfterburnerVoltUnlock.zip δουλεύει αλλά όχι και σε όλες τις κάρτες.

3. Δεν κατάλαβα ότι μιλάς για subvendor - μην σε απασχολεί καθόλου, φυσιολογικό είναι ;)

Link to comment
Share on other sites

Όχι δυστυχώς δεν έχω - και δεν ξέρω αν βλέπει το rivatuner το συγκεκριμένο controller σωστά... οπότε μένεις με το Afterburner atm - εκτός και αν postάρει κάποιος άλλο κάτι που μου έχει διαφύγει :)

Link to comment
Share on other sites

για overclocking τις καρτας τα ρευματα του δεν εχουν τις αυξομιωσεις που εχει το afterberner + οτι μπορει να ανεβαζει παραπανω ρευμα χωρις mod:yum:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now