KryosRevenge

Πείτε τι βιβλία διαβάσατε πρόσφατα.

Recommended Posts

Πείτε τι βιβλία διαβάσατε πρόσφατα και ποια τα αγαπημένα σας βιβλία.Ας κάνω εγώ την αρχή.Πρόσφατα διάβασα το Metro 2033.Το αγόρασα στο βιβλιοπωλείο του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης,και το διάβαζα στην διάρκεια όλης της διαδρομής (260 σελίδες/6 ώρες).Πολύ γαμάτο βιβλίο.Τώρα περιμένω το Metro 2034 να μεταφραστεί στα Ελληνικά.

Απο τα αγαπημένα μου βιβλία είναι όλα τα βιβλία του Τολκιν (Άρχωντας των δαχτυλιδιών κτλ.),ο "Αιώνιος Πόλεμος" και ο

Θαλασσολύκος του Jack London.Τώρα ψάχνω να βρώ κανένα βιβλίο του Ισάακ Ασίμωβ και το 1984 του George Orwell.Μου αρέσουν επίσης και μερικά επιστημονικά βιβλία.

Εσάς ποιά βιβλία σας αρέσουν.?

Link to comment
Share on other sites

O καθένας σπαταλά το χρόνο του εποικοδομητικά όπως αυτός νομίζει. Επίσης ο καθένας χαλαρώνει και ευχαριστιέται στον ελεύθερό του χρόνο με εντελώς διαφορετικά πράγματα, δικαίωμά του στο κάτω κάτω. Αν εσένα σε χαροποιεί το Α, τον άλλο τον ικανοποιεί τον B και δεν σε ενοχλεί με την συμπεριφορά του ούτε παραβιάζει την ελευθερία σου, δεν έχεις δικαίωμα να του πεις ΜΗΝ ασχολείσαι με το Α.

End of story :)

To τελευταίο βιβλίο που είχα διαβάσει είναι το Eagle Strike, περιπέτεια γραμμένη στα Αγγλικά. Το αγαπημένο μακράν είναι το ταξίδι στο κέντρο της γης, του Ιουλίου Βερν ;)

Link to comment
Share on other sites

Μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που δεν θα σου χρησιμέψουν.

Πως ξέρεις ότι δεν θα μου χρησιμεύσουν..??

Διάβασε τα πρώτα..Μέσα απο τα βιβλία κυρίως μαθαίνεις πολλά χρήσιμα πράγματα.Διάβασε το Μέτρο 2033.Καλύπτει όλα τα θέματα της ζωής.

Και αν θα σου έλεγα ότι χάνεις τον χρόνο σου σε κάνα βιβλιο TCP & IP Illustrated,μόνο και μόνο επειδή δεν με ενδιαφέρει,και θεωρώ ότι δεν το χρειάζεσαι και συ,θα σου άρεσε..?

Φιλικά.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστός Γιώργο, είναι αναυθέρετο δικαίωμα του καθενός να διαβάζει ό,τι θέλει... Το διάβασμα ενός βιβλίου είναι η συνάντηση του αναγνώστη με τον κόσμο που έχει πλάσει ο εκάστοτε συγγραφέας... Ο καθένας μπορεί να επιλέξει σε ποιον κόσμο θα εισέλθει, πώς και γιατί...

Για την ιστορία το τελευταίο βιβλίο που διάβασα είναι «Ο καπετάν Μιχάλης» του Ν. Καζαντζάκη... Αξίζει...

Link to comment
Share on other sites

Κάθε 5-6 μήνες επιλέγω ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη του αδερφού μου και κάθομαι και το διαβάζω. Είναι απίστευτο το πόσο διεγείρουν την φαντασία σου και σε κάνουν να νιώθεις τελείως διαφορετικά. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από ξενόγλωσσα βιβλία ήταν το DaVinci Code και το Illuminati, όπου είχα δει πρώτα τις ταινίες και μετά διάβασα το βιβλίο και έμεινα λαμάκας! Από Ελληνικά Βιβλία ήταν ο Ροβινσώνας Κρούσος, ο Κοσμοκράτωρ, το ταξίδι στο κέντρο της γης και το 20.000 λεύγες κάτω από την θάλασσα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ήθελα να φανώ κακός πρίν. Γενικά είμαι λίγο χρησιμοθύρας. Τα μόνα βιβλία που έχω διαβάσει είναι τα Άρχωντας των δαχτυλιδιών, και μου άρεσαν πάρα πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Εφέτος τίποτα ιδιαίτερο...ένα μικρούλη (120 σελίδες) που ήταν ουσιαστικά μια συγκέντρωση άρθρων για το web και τις τεχνολογίες του.

Εντάξει, έχω πιάσει και τα 4 βιβλία από Cisco CCNA και τα έχω ξεσκίσει...καμιά 1800αρα σελίδες :)!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now