JC_Denton

Παρουσίαση του Million-Dollar-PC.com

Recommended Posts

[wrapleft]http://img72.imageshack.us/img72/3442/logo001kk5.jpg[/wrapleft] Σήμερα θα κάνουμε μια παρουσίαση διαφορετική από τις υπόλοιπες, μιας και αυτή δε θα περιλαμβάνει κάποιο κομμάτι του υπολογιστή μας, αλλά μια σίγουρα αρκετά ενδιαφέρουσα σελίδα του διαδικτύου. Σαφώς φυσικά, η σελίδα αυτή έχει απόλυτη σχέση με το αγαπημένο μας hobby, μιας και περιλαμβάνει μια συλλογή αρκετών από τα καλύτερα και ομορφότερα κουτιά για υπολογιστή, στον κόσμο. Καλως ήρθατε λοιπόν, στον καλλιτεχνικό κόσμο του Million-Dollar-PC.com!

Τα διάφορα κουτιά που επιδεικνύονται μέσα στις σελίδες του είναι όχι μόνο αριστουργήματα, το καθένα ξεχωριστά, αλλά η φωτογράφιση που έχει γίνει για κάθε ένα από αυτά αναδεικνύει τις ομορφιές του με ένα διαφορετικό και σίγουρα γοητευτικό τρόπο. Οι λήψεις πολλές φορές θυμίζουν έργα τέχνης, ενώ όπως τονίζει και ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, το κάθε κουτί είναι ένα αρχιτεκτονικό έργο και ο δημιουργός του ένας μοντέρνος αρχιτέκτονας.

343rainmaker04nt4.jpg

343rainmaker05gs6.jpg

Architect: Chris McCormack | VirtualRain

Country: Canada

Case: Lian Li 343 [horizontal mainboard]

77708vn7.jpg

77711zi4.jpg

Architect: dualbrain

Country: Germany

Case: Lian Li PC777

Μέσα λοιπόν στο Million-Dollar-PC.com, πραγματικά μπορεί κάποιος να "χαθεί" από την ομορφιά που έχει το κάθε project. Η μαγεία της φωτογραφίας έχει κάνει το θαύμα της, κάνοντας το κάθε σύστημα να είναι ένα αξιοζήλευτο δείγμα φαντασίας και σχεδιασμού, ενώ μας παρακινεί να ασχολουθούμε και εμείς, στον όμορφο αυτό κόσμο του Case Modding (όπως άλλωστε έκανε και στο συγγραφέα της παρουσίασης αυτής).

lianlipca1003hv9.jpg

lianlipca1006ov7.jpg

Architect: Steffen

Country: Germany

Case: Lian Li PC-A10

lumina01lz9.jpg

lumina04ry0.jpg

Architect: Luciano Cezimbra | Design_Master

Country: Brazil

Case: Unique

Τα κουτιά αυτά που βλέπουμε μέσα στην ιστοσελίδα, προέρχονται από δύο πηγές. Είτε θα είναι κουτιά που θα φιλοτέχνησε κάποιος χρήστης στην παγκόσμια κοινότητα του Case Modding και Overclocking είτε θα είναι δημιουργίες του ίδιου του webmaster, ο οποίος πραγματικά με την αγάπη που έχει επιδείξει στο hobby του, μας δίνει παραδείγμα προς μίμηση, έτσι ώστε να ασχοληθούμε κι εμείς. Επίσης, σε ορισμένα project, έχει φροντίσει να υπάρχει wallpaper από το κάθε σύστημα, έτσι ώστε να μπορούμε να διακοσμήσουμε και το desktop μας με αυτό.

mdpcblackcopper06pu6.jpg

mdpcblackcopper08te7.jpg

Architect: dualbrain | MDPC

Country: Germany

murderbox06an0.jpg

murderbox08wt2.jpg

Architect: Charles Harwood

Country: Canada

Case: Silverstone TJ07 Murderbox

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως το design του MDPC έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο webmaster του, ο οποίος φροντίζει σε τακτικό βαθμό να ανανεώνει τη σελίδα, με όχι μόνο τα καινούρια project που προσθέτει μέσα σε αυτή, αλλά και με την φιλοτέχνηση των σκιτσογραφιών που διακοσμούν το site, περνώντας μας κάθε φορά μυνήματα για το τι αναμένεται να δούμε στη νέα ανανέωσή του, κάνοντάς το έτσι, ένα από τα πιο cool site στο διαδίκτυο και σίγουρα ένα από τα ομορφότερα στο χώρο του Case Modding και της φωτογράφησης.

losmile03sl5.jpg

losmile05oz5.jpg

Architect: Losmile

Country: Germany

Case: Lian Li PC-7SE

silverstonetj0711zi5.jpg

silverstonetj0713bd2.jpg

Architect: Marco Gabriel | Blackpitty

Country: Germany

Case: Silverstone TJ07

Από ότι είδατε, η "συλλογή" αυτή είναι σίγουρα εντυπωσιακή και κυρίως - δίνει νέα στάνταρ στην ομορφιά των κουτιών μας. Σαφώς, αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα των κουτιών και των φωτογραφιών που μπορείτε να βρείτε μέσα σε αυτό το site. Αξίζει να αναφέρουμε και το ότι ο ιδιοκτήτης της σελίδας, είναι ανοιχτός σε προτάσεις για το submission νέων project, τα οποία θα έχουν την τύχη να φιλοξενηθούν στο πολύ όμορφο site του.

Σίγουρα λοιπόν το Million-Dollar-PC.com, αξίζει της επίσκεψης και της προσοχής σας!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ωραία project!

Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η τέχνη της φωτογράφισης. Π.χ. δώστε σε εμένα να τραβήξω τις φωτό και θα πάρετε ένα...[bullshit mode]παρόμοιο αποτέλεσμα[/bullshit mode]...:P

Link to comment
Share on other sites

Ο φωτισμός είναι τρομερός, τελικά τα πάντα σε ένα όμορφο pc είναι το πως θα γίνει η τοποθέτηση των neon και leds, και φυσικά οι συνδιασμοί των χρωμάτων. Από εκεί και πέρα το τι πιάνει ο φακός είναι άλλη ιστορία.

Ωραία παρουσίαση!

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ το νέο million dollar pc αλλά πέραν των φωτισμών ο murderbox αρχίζει να επαναλαμβάνεται...Nα μου πεις το τέλειο γίνεται τελειότερο;

http://www.million-dollar-pc.com/systems-2009/murderbox/008/murderbox.htm

O τρόπος που τα μοντάρει και τα δένει πίσω τα καλώδια είναι υποδειγματικός!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το είχα δει στο παρελθόν αυτό το site, πραγματικά καταπληκτικές δουλειές (αν και τότε δεν είχε τόσα projects), εγώ τότε θυμάμαι είχα μείνει μ...κας με αυτό:

2714f0af895aff65.jpg

Από τις πρώτες δουλειές, και πραγματικά πρωτότυπη και εντυπωσιακή.

Επίσης, καταπληκτικές δουλειές τα

2714f0af9ff4e0f7.jpg

και

2714f0af9ff5c374.jpg

Όταν υπάρχει μεράκι, φαντασία, θέληση και τα κατάλληλα εργαλεία, τα πάντα γίνονται!

Edited by elhariz21
Link to comment
Share on other sites

Πλεον ειναι σχεδον απιαστο ονειρο να μπεις στο site αυτο. Εχουν παιχτει τοσα mods αξια να μπουν σε αυτο το site, αλλα εχουν και "κριτηρια" (περισσοτερο ψευτοmarketing και forced purchasing) για να ανεβει το κουτι. ΠΡΕΠΕΙ να εχει sleeving mdpc, Τα περισσοτερα pc τα εχουν φτιαξει οι ιδιοκτητες της εταιρειας, και ως σκοπο την αρχικη πρωοθηση τον προιοντων τους... Με ψευτικες υποσχεσεις του οτι υπαρχει πιθανοτητα να μπει στο site ενω δεν εχει γινει ποτε.

Και για την ακριβεια θυμαμαι ενα pc του skinee που, παρα ηταν αξιο για mdpc και τον γειωσανε γτ δεν φωραγε προιοντα τους και το εβγαλε το εμαιλ στην φορα και εγινε σαλος!

Link to comment
Share on other sites

Τα πσ πανεμορφα!

Γιατι ομως σε αυτη τη φωτο

http://www.million-dollar-pc.com/gallery-2008/lian-li/s80/s80-elegance/lian-li-s80-07.jpg

το κυκλωμα περναει πρωτα απο τα μοφσετ, μετα καρτα γραφικων, και αφου εxει θερμανθει ηδη αρκετα :hehe: περναει και μια βολτα απο τη cpu? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Τα πσ πανεμορφα!

Γιατι ομως σε αυτη τη φωτο

[media]http://www.million-dollar-pc.com/gallery-2008/lian-li/s80/s80-elegance/lian-li-s80-07.jpg[/media]

το κυκλωμα περναει πρωτα απο τα μοφσετ, μετα καρτα γραφικων, και αφου εxει θερμανθει ηδη αρκετα :hehe: περναει και μια βολτα απο τη cpu? :hehe:

Μήπως ανάποδα ειναι η φορά??

Link to comment
Share on other sites

δεν κανει και τοση διαφορα στο κυκλωμα αυτη η ζεστη που λες φιλοC

ετσι και αλλιως μετα απο λιγη ωρα ερχεται σε μια ισορροπια το κυκλωμα. το αν θα παει πρωτα απο cpu ή gpu ή fets ή ΝΒ δεν παιζει πολυ ρολο.

Link to comment
Share on other sites

Καλα αυτα ειναι κουτια...αλλα οι περισσοτεροι τα βλεπουνε οπως βλεπουμε και τις πορσε/φερραρι/λαμβοργινι μηπως?

Ενοω δεν θα κοστιζουν ...''Μισο εκατομμυριο δολλαρια''? :hehe::D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now