George_o/c

Nokia: Μειώσεις τιμών έως και κατά 15% σε όλα τα Smartphone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Nokia: Μειώσεις τιμών έως και κατά 15% σε όλα τα Smartphone]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e006d35432d4.png[/NEWS_IMG]Παρόλο που συνεχίζει την πρωτοκαθεδρία στις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων, η Nokia βλέπει το μερίδιό της να πέφτει χρόνο με το χρόνο. Έτσι λοιπόν προχώρησε σε δραστικές μειώσεις τιμών σχεδόν σε όλα της τα Smartphones με λειτουργικό Symbian. Το μεγαλύτερο ποσοστό "έκπτωσης" άγγιξε το -15% και αρχικά θα εφαρμοστεί στα γνωστά Nokia N8, Nokia C7 και Nokia E6.

Αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι παρόλο την προσπάθεια της Nokia να κερδίσει το χαμένο έδαφος, ακόμα και τόσο καλές μειώσεις τιμών δεν θα την βοηθήσουν στην μάχη της ενάντια στο Android και το iOS. Μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους που θα ανακοινωθεί το πρώτο τους Windows Phone 7 Smartphone, τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά για την Φινλανδική εταιρεία.

[img_ALT=Nokia: Μειώσεις τιμών έως και κατά 15% σε όλα τα Smartphone]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e13aeac58e72.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Nokia: Μειώσεις τιμών έως και κατά 15% σε όλα τα Smartphone]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e13aeac67cad.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Nokia: Μειώσεις τιμών έως και κατά 15% σε όλα τα Smartphone]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e13aeac7a1a2.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Τον τελευταίο καιρό - όσα από δαύτα πιάνω στα χέρια μου, καταλήγω στην ίδια διαπίστωση. Ποιοτικές συσκευές, full εργονομικές και στιβαρές αλλά το λειτουργικάκι τους έχει μείνει πολύ πίσω.

Όταν οι άλλοι έγραφαν iOS και debugιασαν Android, αυτοί αρκούνταν να προσθέτουν feature packs στον παλιό πυρήνα. Δεν γίνεται έτσι δουλειά, κάποτε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου... αλλά εγώ πιστεύω θα επανέλθει η Nokia :)

Link to comment
Share on other sites

αλλά εγώ πιστεύω θα επανέλθει η Nokia

Θα επανέλθει με το τρίτο λειτουργικό στην αγορά?Η Νοκια έφτιαξε όνομα από τα απλά ανθεκτικά με μεγάλη μπαταρία κινητά της..H ακριβή κατηγορία της αναφέρεται μόνο στους κολλημένους με τα Νοκια..Ωραία τα wp7 που θα βάλει τώρα αλλά για να τα βλέπεις τα ωραία κουτάκια της αρχικής τους οθόνης..

Νομίζω πως ο costasckn έπιασε το νόημα της μείωσης..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now