George_o/c

Logitech G300: Νέο πολύχρωμο gaming mouse!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Logitech G300: Νέο πολύχρωμο gaming mouse!]http://reviews.hwbox.gr/news/logitech.jpg[/NEWS_IMG]H Logitech ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη ένα νέο ενσύρματο ποντίκι, που ακούει στην ονομασία G300. Το εν λόγω mouse αποτελείται από επτά διαφορετικά χρώματα, ρυθμιζόμενο σύστημα φωτισμού, οπτικό σένσορα 2500 DPI και συνολικά εννέα προγραμματιζόμενα κουμπιά! Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι διαστάσεις του G300 ανέρχονται στα 112 x 73 x 35 χιλιοστά, ενώ παράλληλα έχει onboard μνήμη για να δημιουργήσετε και έπειτα να αποθηκεύσετε πολλαπλά profiles. Τέλος έχει 1 millisecond report rate, συνδεσιμότητα USB και εγγύηση τριών χρόνων.

Η τιμή του ανέρχεται στα $40.

[img_ALT=Logitech G300: Νέο πολύχρωμο gaming mouse!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e4f8a5e175f9.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Logitech G300: Νέο πολύχρωμο gaming mouse!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e4f8a5e2607e.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Logitech G300: Νέο πολύχρωμο gaming mouse!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e4f8a5e30881.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο φαίνεται και αρκετά βολικό,αλλά πότε θα βγάλει επιτέλους αυτή η εταιρεία ένα ανταγωνιστικό του (Razer) Naga να γουστάρουμε :P

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο φαίνεται και αρκετά βολικό,αλλά πότε θα βγάλει επιτέλους αυτή η εταιρεία ένα ανταγωνιστικό του (Razer) Naga να γουστάρουμε :P

Ίσως ποτέ,γιατί η Logitech δεν φτιάχνει και πολλά gaming ποντίκια σε σχέση με την Razer,και επίσης το Naga δεν είναι τόσο καλό και πετυχημένο στις πωλήσεις ώστε να του βγάλει έναν ανταγωνιστή η Logitech.Η Razer βγάζει πολλά ποντίκια,αλλά λίγα τα καταφέρνουν στην αγορά,ενώ η Logitech βγάζει λίγα αλλά πετυχημένα.Οπότε,είναι ανούσιο να φτιάχνει ένα ανταγωνιστικό ποντίκι για κάθε ποντίκι που φτιάχνει η Razer. :-)

Link to comment
Share on other sites

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το αν είναι πετυχημένο το Naga,τα περισσότερα reviews το έχουν αναδείξει στην top 5 των gaming mouse.

Οσό για την γκάμα ποντικιών που βγάζει η κάθε εταιρεία νομίζω προσσεγιστικά είναι η ίδια,απλά προφανώς της Logitech ενα μέρος προορίζεται για desktop χρήση.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό για την desktop χρήση είναι πολύ σωστό. Οι gamers και οι enthusiasts αποτελούν το 10% του αγοραστικού κοινού της Logitech, για αυτό και επικεντρώνεται περισσότερο σε άλλα ποντίκια. Η Razer πουλάει περισσότερο από Αμερική μεριά, ενώ η Logitech έχει παγκόσμιο εύρος και κανάλια διανομής σε πραγματικά πάρα πολλές χώρες. Για αυτό νομίζω δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των δύο εταιρειών, σε κανένα τομέα! Αφήστε που το support της Logitech είναι απίστευτο, ενώ για της Razer δεν ακούγονται και τα καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτή η Razer,οι πλαστικούρες που βγάζει δεν τίθονται θέμα σύγκρισης με τα ποντίκια της Logitech.Για το support της,καλύτερα να μην πω τίποτα.Απλώς τα θύματα βλέπουν την ονομασία "gaming τάδε" και πηγαίνουν και τα αγοράζουν σαν ζόμπι,ενώ τα προϊόντα αυτά δεν αξίζουν καν τα χρήματα που έχουν.

Ναι μεν μπορεί να είναι πετυχημένο το Naga σαν gaming ποντίκι στις πωλήσεις,αλλά το κλειδί για να είναι πετυχημένο ένα ποντίκι είναι η εργονομία,την οποία το Naga δεν την έχει.Μετά από πολύωρο gaming με το Naga,το χέρι κουράζεται αφάνταστα,και οι επιπτώσεις με ποντίκια που δεν είναι εργονομικά μπορούν να φτάσουν το ακραίο δηλαδή κάτι σαν αυτό αυτό.

Το χέρι πρέπει να νιώθει το ποντίκι ως μέρος του.Εμείς οι κομπιουτεράδες που καθόμαστε πολλές ώρες στους υπολογιστές μας,πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα τι ποντίκι να αγοράζουμε. :)

Αυτό για την desktop χρήση,συμφωνώ και εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Εδώ κάνεις λάθος φίλε samaritan. Το naga μπορεί να μην έχει κάνει τρελές πωλήσεις στην Ελλάδα,αλλά στο εξωτερικό οι παίκτες mmo rpg το έχουν τιμησει δεόντως.. Γιαυτο άλλωστε έβγαλαν και 2 παραλλαγές του..

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω πάντως παράπονο απο το Naga,μου φάνηκε άνετο εξ'αρχής και βολεύτηκα.

Τώρα τα +12 πλήκτρα μονο σε 1-2 MMO τα χρειάστηκα,είναι λίγο περιστασιακή η χρήση τους.

Και για να επανέλθω στο θέμα,το G300 στο θέμα άνεσης και εργονομίας φαίνεται να κερδισει έδαφος με διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

πηρα το g9x... κολλημα κολλημα κολλημα.... το εχω λατρεψει! τωρα θελω αυτο :-D πολυ ομορφο εμφανισιακα... καλα χαρακτηριστικα και πολλαπλα τα extra κουμπακια νομιζω θα με βολεψουν πιο πολυ εκει που ειναι

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now