GeorgeMan

CM Storm QuickFire Rapid: Ένα νέο, μηχανικό πληκτρολόγιο από την Cooler Master!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CM Storm QuickFire Rapid: Ένα νέο, μηχανικό πληκτρολόγιο από την Cooler Master!]http://reviews.hwbox.gr/news/coolermaster.jpg[/NEWS_IMG]Οι gamers πολύ σύντομα θα αποκτήσουν μια νέα αξιόλογη πρόταση που έρχεται για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες τους για ποιοτικά πληκτρολόγια. Η Cooler Master ετοιμάζει το CM Storm QuickFire Rapid, ένα πληκτρολόγιο μικρού μεγέθους -χωρίς το numpad-, το οποίο όμως θα ανήκει στην κατηγορία των μηχανικών πληκτρολογίων. Οι διαστάσεις του θα είναι 355 x 135 x 35 χιλιοστά, το βάρος του θα ανέρχεται στα 940 γραμμάρια, ενώ η συχνότητα δειγματοληψίας (ανίχνευσης) για το πάτημα ενός κουμπιού θα ανέρχεται στα 1000Hz. Με λίγα λόγια, αν πατήσετε κάποιο κουμπί, σε 0.001 δευτερόλεπτα η εντολή θα έχει ήδη φτάσει στον υπολογιστή σας! Πέραν τούτων, τα γράμματα στα κουμπιά θα είναι σχηματισμένα με χρήση laser για να μη "σβήσουν" μετά από καιρό, ενώ παράλληλα το πληκτρολόγιο θα διαθέτει αφαιρούμενο καλώδιο USB και θα είναι επικαλυμμένο με λάστιχο. Στη συσκευασία θα περιλαμβάνονται και εξτρά κουμπιά σε περίπτωση που φθαρεί κάποιο, με την εγγύηση να ανέρχεται στα 2 χρόνια και την τιμή στα 79.99 δολάρια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα "μηχανικά" πληκτρολόγια διαφέρουν από τα παραδοσιακά επειδή διαθέτουν μηχανικό μηχανισμό κάτω από το κάθε πλήκτρο αντί του παραδοσιακού πλαστικού-λάστιχου. Έτσι καταφέρνουν να είναι πολύ πιο αξιόπιστα στη σκληρή χρήση, λίγο πιο "βαριά" στην αίσθηση και με καλύτερο tactile feedback. Θαυμάστε το νέο δημιούργημα της Cooler Master παρακάτω:

[img_ALT=CM Storm QuickFire Rapid: Ένα νέο, μηχανικό πληκτρολόγιο από την Cooler Master!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e9e99a728b5b.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=CM Storm QuickFire Rapid: Ένα νέο, μηχανικό πληκτρολόγιο από την Cooler Master!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e9e99a731ff5.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=CM Storm QuickFire Rapid: Ένα νέο, μηχανικό πληκτρολόγιο από την Cooler Master!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784e9e99a73eadd.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

τι σχεση εχουν οι benchers? :P

εννοω οτι πλεον ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα, το μονο bottleneck ειναι ο user ο ιδιος.

παρε τον caution για παραδειγμα.

Link to comment
Share on other sites

Εν' τω μεταξύ - οι μισές εταιρίες με τα μηχανικά, την έχουν δει και προσπαθούν να τα κάνουν να μοιάζουν old school ή μου φαίνεται; :)

edit: Έχει δίκιο για τον caution - και έμενα μου την σπάει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now