DBC

EVGA: Νέα dual-socket LGA2011 μητρική αποκλειστικά για Sandy Bridge E

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA: Νέα dual-socket LGA2011 μητρική αποκλειστικά για Sandy Bridge E]http://reviews.hwbox.gr/news/evga.jpg[/NEWS_IMG]Οι Dual-CPU enthusiasts ίσως χαρούν μόλις πληροφορηθούν ότι ο διάδοχος της SR-2 μητρικής της EVGA βρίσκεται ήδη στα σκαριά και βασίζεται όπως είναι φυσικό στην Sandy Bridge E πλατφόρμα. Τί σημαίνει όμως πρακτικά αυτό; Σημαίνει ότι δύο 4-/6-core LGA2011 επεξεργαστές είναι έτοιμοι να εντυπωσιάσουν με τις παρεχόμενες επιδόσεις. Αν και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η επίσημη ονομασία της, η εν λόγω dual-socket μητρική της EVGA είναι τύπου HPTX και έρχεται σε αποχρώσεις του μαύρου και του κόκκινου. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει συνολικά 12 DDR3 memory slots, οχτώ για το πρώτο CPU και άλλα τέσσερα για το δεύτερο chip, δύο 6-pin και άλλα δύο 8-pin connectors για τις ενεργειακές ανάγκες των CPU, αλλά παράλληλα φέρει και ένα 6-pin PCIe plug για να δώσει περισσότερα watts στις έως και εφτά συνολικά κάρτες γραφικών που μπορούν να εγκατασταθούν πάνω της.

Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά της συγκαταλέγονται και oι έξι θύρες SATA, δύο SATA 6.0 Gbps και τέσσερις SATA 3.0 Gbps, ίσως φέρει και SAS connectors, dual Gigabit Ethernet, Bluetooth, 7.1 channel audio παρέχοντας μάλιστα και υποστήριξη USB 3.0. Εαν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα θέλει η εταιρεία δεν αποκλείεται να την δούμε σε λιγότερο από ένα μήνα ενώ στην χειρότερη περίπτωση στο τέλος του χρόνου.

[img_ALT=EVGA: Νέα dual-socket LGA2011 μητρική αποκλειστικά για Sandy Bridge E]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294ea1b753eeb42.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Και τι κερδίζεις από αυτό.Μόνο στο ότι benchάρεις δύο CPU ταυτόχρονα ?

αστο! πετας 4 VGA πανω και αντε να σε πιασουν μετα στα πολυπυρηνα 3D benches! ;)

Link to comment
Share on other sites

Τα συστήματα αυτά είναι μόνο για όσους γουστάρουν να ξοδεύουν μια περιουσία και έχουν το κόλλημα/μικρόβιο να έχουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

Εξαιρούνται οι λιγοστοί LN2 overclockers που βάζουν πάνω σε αυτή τη μητρική hardware αξίας ίσης με αυτή ενός μεταχειρισμένου VW Golf του 2006 και πάνε για παγκόσμια ρεκόρ σε 3DMark Vantage.

Link to comment
Share on other sites

Τα συστήματα αυτά είναι μόνο για όσους γουστάρουν να ξοδεύουν μια περιουσία και έχουν το κόλλημα/μικρόβιο να έχουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

δλδ για χορτάτους κ@λους που λέει και η γιαγιά μου :P

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε και λέμε:

Μητρική 700 ευρώ

επεξεργαστές 2000

4x580 2000

2-3 τροφοδοτικά 500-750 ευρώ

4 σετάκια καλές μνήμες να πω κανά 900άρι -1000ρικο?

Δλδ μόνο αυτά μέχρι εδώ 4100 με 4450 όλα χοντρικά τα λέω. Τα υπόλοιπα για άζωτο:

2 ποτ για επεξεργαστές με 4 ποτ για τις κάρτες περίπου ένα 1000ρικο και αυτά και αν πεις ποτ και σε ΝΒ και μνήμες το λιγότερο ένα 500ρι... Δλδ όλα μαζί ένα πεντοχίλιαρο λέμεεεε!!! :hehe::hehe: Δεν βάζω άλλα πράγματα όπως δίσκους ανεμιστήρες κτλ κτλ :P

Link to comment
Share on other sites

:hehe::hehe: Μλκ είσαι τόσο κολλημένος ακόμα με την Ταιβάν που εύκολα θα μπορείς να διαβάζεις και να μας λες τα σερβερ τα ταιβανιάρικα και όχι να τα μαντεύεις όπως εμείς :hehe:
Link to comment
Share on other sites

Aν βγει στα 600 η μητρικη... τοτε εχουμε... 350-400? Χ 2 για δυο cpu (τον απογονο του 920) ,25-30? ανα dimm 4Gb, και ιδου η χαρα του rendering σε autocad, 3ds max και cinema 4d. Στα + οτι γλιτωνεις πολλα απο την μνημη που δεν χρειαζεται να ειναι ECC. Αν δεν κανω λαθος βγαινει αρκετα φθηνοτερα απο κατι αναλογο σε δυναμη, σε server board.

Αυτη θα ηταν μια πολυ καλη εφαρμογη της εκτος απο benches.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now