Sol

AMD GAME!

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/wrapleft]Ελλείψει επεξεργαστών που μπορούν να διεκδικήσουν πρωτεία απόδοσης και πριν την παρουσίαση της νέας γενιάς GPU η ΑMD, ανακοίνωσε την δημιουργία του προγράμματος AMD GAME! Πρόκειται για μια πιστοποίηση συνθέσεων υπολογιστών AMD που συνοδεύεται από το αντίστοιχο λογότυπο που προκύπτει μετά από τμηματοποίηση της gaming αγοράς.

Η ΑΜD χωρίζει την αγορά σε 4 κύρια τμήματα με το μικρότερο να αποτελεί το value κομμάτι με αντίστοιχα χαμηλές απαιτήσεις - αναλύσεις που ικανοποιείται από οn-board γραφικά (780G). To τέταρτο κομμάτι πρόκειται για την high end, enthusiast αγορά, υψηλές απαιτήσεις σε μεγάλες αναλύσεις το οποίο θα κάνει χρήση Crossfire X setup.

144831a10c1c40e.jpg

Τα 2 μεσαία τμήματα που μαζί αποτελούν την "mainstream" αγορά στην οποία η ΑΜD προορίζει το AMD GAME! Επομένως μετά τα νέα λογότυπα ΑΤΙ GRAPHICS ένα ακόμα logo της AMD:

44861A_GAME_Logo_E_RGB_th.jpg

Το EXPERIENCE ΑΜD GAME! (READY) logo απαιτεί τουλάχιστον έναν Athlon X2 5600+ CPU, AMD 770 ή Nvidia nForce 500 chipset καθώς και μία HD Radeon 3650.

44808F_ATHX2_ATrP_GAME_V_E_thumbnail.jpg

Το EXPERIENCE ΑΜD GAME! ULTRA θα χρειάζεται σαν βάση έναν Phenom X4 9500 CPU με το ΑMD 770 chipset καθώς και την Radeon HD 3850 για κάρτα γραφικών.

44246F_PHEX4_ATrP_GAMEu_V_E_thumbnail.jpg

Στην ιστοσελίδα του ΑMD GAME! αναγράφονται τα πλεονεκτήματα του:

-Aξιοπιστία

-Απλότητα

-Καινοτομία

Eνδιαφέρουσα προσέγγιση εκ μέρους της ΑΜD να διαφημίσει τη πρόταση της ως ισορροπημένο σύνολο - πλατφόρμα στους καταναλωτές.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now