LazyGreek

Accelero Extreme Plus II

Recommended Posts

Θέλω να πάρω και εγώ την ψύκτρα του τίτλου για τις 2 6970 που έχω.. και έχω κάποιες ερωτήσεις.. από ότι κατάλαβα και είδα με βάση θερμοκρασιών θα έχουμε μεγάλες διαφορές από την stock ψύκτρα.

Αλλά αυτό που με νοιάζει είναι το άλλο θέμα και το σοβαρότερο, Δεν ξέρω άμα θα έχω χώρο και για την δεύτερη κάρτα γραφικών.

Οι διαστάσεις της ψύκτρας είναι αυτοί :

acceleroxtremeplusiivga.png

Για την 1η κάρτα δεν έχω θέμα για χώρο, έτσι όπως λέει η εικόνα σημαίνει ότι το ύψος της ψύκτρας είναι 5 εκατοστά, και τώρα ερώτηση για να δω ακριβώς το όλο το ύψος μετράω από το PCB συν 5 εκατοστά σωστά? για να δω ακριβώς πόσο χώρος μένει..

γιατί έχω περιθώριο από το 3ό pci-e μέχρι το σιδεράκι που μπαίνει το τροφοδοτικό 5.5 εκατοστά και δεν ξέρω άμα ειναι τσίμα τσίμα ή δεν μπαίνει καθόλου και θέλω να είμαι σίγουρος!

Link to comment
Share on other sites

crosshairvl2.jpg

img00199201111241656.jpg

Όχι κοίταξε για να δεις πως είναι άμα πάμε με βάση τα νουμερα.. 5 εκ με το μέτρο μου βγαίνουν ακριβως εκει που ειναι το κοκκινο αλλά στο 3ο pci-e μπορεί να κτοιπάει πάνω στο σίδερο που βλέπεις ακριβως εκει μπαίνει το τροφοδοτικο από το 3ο pci-e μεχρι και 1 μμ απο το σίδερο ειναι ή 5 ή 5,2 ή 5,5 γιατί έχω από αυτό το ξύλινο το μέτρο που πάει ζιγκ ζάγκ και δεν έχω ιδέα άμα έχει μετρηθεί καλα.. για το 4ο pci-e δεν υπάρχει θέμα να μπεί κάτι!

Link to comment
Share on other sites

Και επίσης μιας και το ανέφερες ρε caution.. Κοιταξε το τροφοδοτικο απλά κουμπώνει κάτω από το λαμάκι δηλαδή ανάμεσα τροφοδοτικού λαμάκι μπορείς να βάλεις από αυτα φύλα τα μεταλικά ξέρεις άμα το κόψεις τα λαμάκι κερδίσεις 1-2 mm δηλαδή πιστεύω όσο χρειάζεται αλλά ελπίζω να χωρέσει και έτσι. Ήδη παράγγειλα ένα άντε να δούμε αύριο.

Το άλλο θέμα τώρα έστηλα στην ocz το τροφοδοτικό για whine coil..

video: http://img850.imageshack.us/img850/5395/602g.mp4

το έστηλα στις 18 στις 21 έφυγε από το βουκουρέστη για ολανδία εκεί εγώ αυτόματα χάνω trace αφού βγεί έξω απο την χώρα και μου είπαν κάνει γύρω 10 μερες δηλαδή άλλες 4 μέρες μέχρι να φτάσει και λογικά θα φάμε και άλλες 10 μέχρι να έρ8ει.. ένα πάρα πολύ φτυνό τροφοδοτικο θέλω που να συκώνει cpu 2 ssd 1 hdd μια 6970 και 5 fans.. και το cd/dvd δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα παραπάνω. γιατι δεν την παλευω αλλες 10 μερες με το λαπ-τοπ και μπορει και παραπάνω

edit: φαίνεται το video ή όχι?

Edited by George_o/c
Στο έφτιαξα για να φαίνεται το link
Link to comment
Share on other sites

img00205201111251649.jpg

Λοιπόν τωρα τι πρόβλημα έχουμε..

τα ψυκτράκια που είναι κυκλωμένα με κόκκινο αφόυ έβαλα της πάστα που έχει η accelero δεν κολήσανε το 1 πάνω αριστερα και το 2ο ακριβώς κάτω αλλά δεν μπένει κανένα ψυκτράκι έκει γιατί δεν μπαίνει η ψύκτρα αλλίως δεν κουμπόνει και έτσι βγήκε, Ούτε σι άλλος οι θέσεις των ψυκτρών στην 6970 είναι αυτές.. αλλά και το ψυκτράκι πάνω και τα άλλα απο απένατι από την ram δεν κολλήσανε.. και έτσι έβγαλα τα thermalpads (κίτρινο) και τα κόλλησα και στο 1 πάνω αρίστερά και στα vrm (πράσινο) και κάθοντε κανονικά..

ΑΛΛΆ δεν ξέρω τώρα άμα είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνετε απο την πολύ την πάστα που έβγαλα στο vrm πάνω αριστέρα η πάστα βγήκε απο την πίσω μεριά....... ρώτισα έναν φίλο μου και μου είπε συγουρα δεν το λιέρωσες εσυ με κανά δαχτυλο γιατί λίγο άκυρο μου φαίνετε να βγεί η πάστα απο την πίσω μερια.. δηλαδή κάτω από το vrm.. και φοβάμαι γενικά μην έχει χαλάσει και η κάρτα γιατί δεν έχω τροφοδοτικό και δεν έχει πάρει μπρός να δώ άμα δουλεύει..

Τώρα για την πάστα έχω διαβάσει ότι είναι άφοβη δεν υπάρχει λόγο ανυσηχίας.. η πάστα είναι αυτή

g1f757b974680d2122fce37.jpg

γιατί μερίκοι λέγανε εμένα είχε μόνο μια λευκή αλλά αυτή ήταν για 1 accelero όχι για την 2, άλλοι λένε ότι η πάστα αυτή της arctic είναι μούφα.. άλλος μου είπε ότι σε αυτόν δούλεψε μια χαρά τώρα νταξ λάθος πάντως δεν έκανα με την πάστα και καλά τα ανακάτεψα γιατί πρέπει να τις βάλεις και τις 2 μαζί και να τις ανακατέψεις και 6 ώρες την άφησα για να στεγνώσει αλλά τα συγκεκριμένα ψυκτράκια πέσανε... και τα ψυκτράκια των ram άμα τα ακουμπήσεις λίγο παλι κουνιούντε αλλά ειναι σταθερά.. και έτσι έκανα αυτό με τις ταινίες..

Τώρα το ερωτημά μου είναι θα πάρει μπρος η πάπαλα η κάρτα.. και άμα χαλάσει το καλύπτει καμιά εγγύηση ή όχι όσο και να το καθαρίσω πιστεύω φαίνεται ότι κάτι έχεις κάνει.. τώρα θα δούμε μόλις μου έρθει το τροφοδοτικό και περιμένω και δεύτερη accelero για την δεύτερη κάρτα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν παίζει να βγήκε η κάρτα από την πίσω μεριά. Δεν παίζει!

Τώρα για το τι πάει που, είναι σίγουρος ότι η AC δίνει οδηγίες. Πάντως αν απλά "χάλασες" τα pads ή akasa πρέπει να έχει τέτοια dual adhesive ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now