DBC

iPhone 5 & iPad 3: Έρχονται με τεχνολογίες 4G LTE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Phone 5 & iPad 3: Έρχονται με τεχνολογίες 4G LTE]http://reviews.hwbox.gr/news/apple.jpg[/NEWS_IMG]Ορισμένοι χρήστες, ίσως να δυσαρεστήθηκαν με την παρουσίαση του iPhone 4S, που έλαβε χώρα μέσα στο 2011, αλλά το 2012 ίσως αποδειχθεί εξαιρετική χρονιά για δυο πολύ δημοφιλείς συσκευές, το iPad και το iPhone. Συγκεκριμένα διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν τις δύο προαναφερθείσες συσκευές να εξοπλίζονται με 4G LTE τεχνολογία. Πιο αναλυτικά, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Apple ήρθε σε συννενόηση με το Ιαπωνικό δίκτυο NTT DoCoMo, ενώ ο CEO της εταιρείας, Tim Cook μίλησε με ανώτερα στελέχη του NTT DoCoMo για την υιοθέτηση της τεχνολογίας 4G LTE στις δύο συσκευές. Το iPad 3 θα φθάσει το επόμενο καλοκαίρι με το iPhone 5 να αναμένεται το φθινόπωρο. Ωστόσο από την μεριά της η NTT DoCoMo Group δήλωσε, ότι δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία με το Κουπερτίνο μέχρι στιγμής.

[img_ALT=Phone 5 & iPad 3: Έρχονται με τεχνολογίες 4G LTE]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/26294eda7a5daf7a8.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ρε παιδιά δε λέει να παίρνεις κάτι ολοκαίνουριο (καλή ώρα εγώ το 4s) και να σου λένε ξέρεις σε μερικούς μήνες θα είναι παλιό μοντέλο. Τρελό ξενέρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Χμμ δεν θα το έλεγα τόσο πολύ αυτό για την apple. Ακόμα τα 3gs μεταχειρισμένα πωλούνται για 250+ ευρώ. Σε αντίστοιχη τιμή, δηλαδή, με αυτή που πωλούνται μεταχειρισμένα πιο εξελιγμένα μοντέλα με android. Δεν χάνει εύκολα την αξία του ένα μήλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now