p_under

Dell Alienware Aurora R4: Gaming desktop από την Alienware

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dell Alienware Aurora R4: Gaming desktop από την Alienware]http://reviews.hwbox.gr/news/dell.jpg[/NEWS_IMG]H ομάδα της Alienware, η οποία πρόσφατα ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Dell, παρουσίασε το Aurora R4 gaming desktop. Πρόκειται για ένα σταθερό υπολογιστή δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον τομέα gaming. Βασίζεται στην Intel Sandy Bridge-E πλατφόρμα και συγκεκριμένα στον υδρόψυκτο Core i7-3930Κ ή i7-3960X. Έρχεται σε ένα head-turning midi tower και μπορεί να δεχθεί μέχρι 32 GB Ram, 2 TB HDD ή 512 MB SSD και κάρτες Nvidia Geforce GTX 590 ή δυο AMD Radeon HD 6950.

Επίσης το νέο Aurora R4 μπορεί να δεχθεί μέχρι δυο optical drives, μια εξωτερική κάρτα ήχου - Creative Blaster X-FI Xtreme Audio ή Τitanium και διαθέτει προεγατεστημένα Windows 7. Η τιμή του Dell Alienware Aurora R4 ξεκινά από $2.199 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε αν βρείτε εδώ.

[img_ALT=Dell Alienware Aurora R4: Gaming desktop από την Alienware]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204ee9190202dd4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Dell Alienware Aurora R4: Gaming desktop από την Alienware]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204ee9190213768.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Dell Alienware Aurora R4: Gaming desktop από την Alienware]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204ee9190223906.jpg[/img_ALT]

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Ωραιο φαση εχει.Παλια μου αρεσαι πολυ αυτη η ετερεια και τα pc της.Ηταν το ονειρο μου ενα alienware.Βεβαια δεν ειχα καμια ιδεα απο pc απλα μου αρεσαι αυτο που εβλεπα και ελεγα αφου ειναι ετσι τοτε θα μαμαει ειναι το καλητερο:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δεν λέω, είναι ωραία και προσεγμένα (βέβαια είναι DELL οπότε πως να μην ήταν ...)

Αλλα απο κάτι που είχα ψάξει βγαίνουν αρκετά πιο ακριβά απ ότι να το στησεις μόνος σου ... :/

Link to comment
Share on other sites

εεε βρε 1000$ πληρώνεις μόνο την ονομασία alienware και από εκεί και πέρα ξεκινάει ι τιμή.. γιατί κοίταγα και εγώ για alienware εδώ και έναν χρόνο και είχα βάλει τα ίδια πράγματα από το μαγαζί και τα ίδια στο site της alienware.. και δεν θυμάμαι είχε τότε 875 $ παραπάνω.. στην τιμή..

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι λίγα τα παραπάνω χρήματα αλλα δεν είναι και μικρη η διαφορά στην υποστήριξη σε σχεσει με το x y κατάστημα...

Δεν έχουν όλοι ούτε τις γνώσεις ούτε την ωρα άλλα ούτε και την όρεξη να στήνουν και να τρέχουν.

(Άλλα για να το πάρουνε σίγουρα έχουν λεφτά)

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Οποίος έχει ζήσει έξω (US) γνωρίζει ότι τα PCs τα αγοράζουν έτοιμα, σπάνια θα κάτσει κάποιος να το συναρμολωγησει. Και οι εταιρίες όπως η dell-alienware, falcon, voodoo 3d, που βγάζουν high performance PCs ειδικότερα Laptops απευθεινοντε σε αυτές τις αγορές και όχι στην Ελληνική αγορα. Παντός, από ποιότητα κατασκευής και design είναι δεκαετίες μπροστά από πολλές εταιρίες.

Link to comment
Share on other sites

Αχ, το άτιμο...Κάποτε θα χτυπήσω ένα Alienware, πού θα πάει? Την γυναίκα να δω πώς θα την πείσω... Πάντως για την ιστορία, τα alienware δεν είναι μόνο εμφάνιση... Εκτός του ότι είναι σχεδόν fully customizable στο τι θα χώσεις μέσα, δεν έχουν καμία σχέση σε επιδόσεις με το ίδιο PC αγοραστό, φτιαχτό, όπως θες πες το. Είχε φέρει κάποτε ένας "φτωχούλης" φίλος από αμερική ένα desktop, και είχαμε χάσει όλοι τη μπάλα με τις επιδόσεις του, σε σύγκριση ακόμα και με ίσως καλύτερα -σε hardware- μηχανήματα. Δεν ξέρω τι κάνουν, λογισμικό είναι, specialized hardware είναι, πάντως τα μηχανήματα... μαμούν! Και δεν συζητάμε για αυτά τα άθλια που φέρνουν κάποιες γνωστές αλυσίδες στην Ελλάδα(τιμή USA π.χ. 900$, τιμή Ελλαδιστάν 2000...ευρώ)...

Στην Apple δηλαδή τί πληρώνεις? Κάποτε πλήρωνες την αρχιτεκτονική RISK, τώρα τί πληρώνεις? Τίποτ'άλλο από Design και...Intel!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now