George_o/c

Οι ANONYMOUS χτύπησαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι ANONYMOUS χτύπησαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d1676e21f4.jpg[/NEWS_IMG]Την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης χτύπησε πριν από περίπου δύο ώρες η ομάδα Χάκερ των ANONYMOUS. Μπαίνοντας στο site του Υπουργείου έρχεται κανείς αντιμέτωπος με το ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία εν ολίγοις κατηγορεί την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη καθώς ακόμη και για κατάλυση της δημοκρατίας.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης στην Ελλάδα.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».

«Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Ανώνυμοι... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε».

Τα παραπάνω είναι από το Newsbeast.gr. Να συμπληρώσω ότι μέχρι πριν από 10 λεπτά ήμουν μέσα στην ιστοσελίδα και τράβηξα τρία Print Screens για να δείτε ακριβώς το περιεχόμενό της. Τώρα η ιστοσελίδα έχει πέσει, αν προσπαθήσετε να μπείτε δεν ανοίγει πλέον! Δείτε και μόνοι σας: Default Parallels Plesk Panel Page. Παρατηρήστε στην δεύτερη φωτογραφία που έχω ανεβάσει ότι δηλώνουν πως έχουν στην κατοχή τους όλους τους Admin κωδικούς των ελληνικών δημοσιογραφικών ιστοσελίδων και ότι αν δεν σταματήσει εντός δύο εβδομάδων το ACTA νομοσχέδιο που επιχειρούν να περάσουν οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, θα επιτεθούν σε περισσότερα από 300 site.

Δείτε το video που ξεκινούσε αυτόματα με το που έμπαινες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7sCHi1Zw-YI[/YOUTUBE]

Κάντε κλικ στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση

[img_ALT=Οι ANONYMOUS χτύπησαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f2b7accc5b51.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Οι ANONYMOUS χτύπησαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f2b7acce630b.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Οι ANONYMOUS χτύπησαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614f2b7acd0ca62.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

αυτά δεν είναι τίποτα εδώ η δουλειά θέλει <<γιαταγάνι>> να τελειώνουμε! δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να δούμε για να ξεσηκωθούμε εκτός και ξεσηκωθούμε όταν δεν θα έχουμε τίποτα άλλο για να χάσουμε τότε όμως θα είναι πολύ πολύ αργά!

Link to comment
Share on other sites

Θα εχουμε Cyberwarfare.Αυτο μου το ειπε ο καθηγητης μου πριν κανα μηνα.Κατι ηξερε....

Ειναι καιρος να σηκωσουμε τα κεφαλια ψιλα και οχι να σκυβουμε και να τρωμε το αγκουρι στον κο.......

Link to comment
Share on other sites

Θα εχουμε Cyberwarfare.Αυτο μου το ειπε ο καθηγητης μου πριν κανα μηνα.Κατι ηξερε....

Ειναι καιρος να σηκωσουμε τα κεφαλια ψιλα και οχι να σκυβουμε και να τρωμε το αγκουρι στον κο.......

Ο κυβερνοπόλεμος θα μας σώσει τρομάρα μας.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και είμαστε όλοι θέλω να πιστεύω υπέρ των Anonymous. Είναι όμως τόσο λαμόγια όμως εδώ που θα χρεώσουν καμιά 100Κ ευρώ για να φτιάξουν από την αρχή το site...

Link to comment
Share on other sites

Still down :hehe:

Εντάξει λογικά να το χτυπήσουν - "εύκολος στόχος" μια και είναι ένα site που πάω στοίχημα δεν μας κόστισε πάνω από 7-8 εκατομμύρια :P . Κλασικά.

Go go ANONYMOUS :T:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση.. αυτοί οι τύποι είναι Ελληνική οργάνωση ή Παγκόσμια? Τα μέλη της δηλαδή είναι Έλληνες ή είναι τύποι από όλο τον πλανήτη.. Ρωτάω γιατί μία το όλο θέμα με την μάσκα από την ταινία V for Vendeta μία και αυτό που φαίνεται σε μία από τις εικόνες που λέει Special greeting to #antisec.. όλα αυτά μου θυμίζουν ένα forum με warez το οποίο εδώ και αρκετό καιρό έχει κλείσει ( τους το έκλεισαν δηλαδή.. ) Συν του ότι ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου forum είχε avatar και υπογραφή αυτήν την μάσκα.. Συν του ότι το συγκεκριμένο Forum είχε ένα τεράστιο Sub - Forum σχετικά με το Hacking και How to για διάφορα Hacks.. Συν του ότι το όνομα του Forum έμοιαζε πολύ με αυτό το Antisec που φαίνεται στην εικόνα..

Δεν ξέρω, πάντως αν είναι Ελληνική οργάνωση ( μιας και είμαστε αρκετά πίσω σε αυτά τα θέματα.. ) τότε τα παιδιά αξίζουν ακόμα περισσότερα μπράβο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now