amorfis

motorola vs htc

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.. ηθελα μια βοηθεια... θελω να πεταξω αυτο το αχρηστο vivaz u5 που εχω και ελεγα για μοτορολα ατριξ h htc evo 3d... η γνωμη σας? και τα 3 μου φαινονται εξισου καλα αλλα κανενα απο τα 2 δεν εχω δει..

Link to comment
Share on other sites

τα χω δει και τα 2 μιας και ειμαι σε καταστημα κινητης τηλεφωνιας... αναμεσα στον προβληματισμο σου θα ελεγα το ατριξ. ομως αυτη την στιγμη ανωτερο κατα πολυ ειναι το sensation xe...

γνωμη μου: λιγο υπομονη τωρα που παρουσιασε τα 4πυρινα της η htc.. και κανε την κινηση σου..

Link to comment
Share on other sites

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα.

Έρχονται τα τετραπύρηνα από HTC, Huawei, Samsung & ZTE. Έρχεται Full HD 1080p ανάλυση σε 4.8" οθόνες της Samsung και πολλά άλλα καλούδια. Οπότε κάνε λίγο υπομονή ακόμα :D

Αλλιώς αν σου αρέσει το HTC Sense χώσου για ένα Sensation όπως λέει και ο afanoulis από πάνω. Αν θες τούβλο κινητό χτύπα το Galaxy Note, αλλιώς και ένα Galaxy S II θα σε υπερκαλύψει. Εκτός αν δεν γουστάρεις Android, οπότε κοίταξε για κάνα Nokia Lumia 800 ή περίμενε για το 900άρι.

Για Apple ούτε συζήτηση, τι να λέμε τώρα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα εδώ και μερικές βδομάδες. Τελικά κατέληξα στο Atrix. Αρκετά ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Μεταλλικό περίβλημα, διπύρηνο, μαζεμένο με σωστές (για μένα) διαστάσεις, και το lapdock, όλα τα λεφτά! Για τέσσερα κατοστάρικα και κάτι ψιλά (προσφορά του e-shop), το θεωρώ πολύ καλή αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now