aquasonic

Laptop στα ~500, 800, 1000...

Recommended Posts

Χελο του ολ πιπλζ.

Φρομ δε τζομπ εχω την επιλογη να παρω laptop για τις ωρες που δεν θα ειμαι στο γραφειο. Το laptop θα αγοραστει εις διπλουν μιας και θα εχει ενα ο συναδελφος μου.

Η χρηση του θα ειναι συνεχης χρηση photoshop, browser με καμια 10αρια παραθυρα ταυτοχρονα, outlook, spam server (μην ακουσω σχολια), premier στο μελλον κλπ κλπ. Οποτε μας ενδιαφερει αναλυση, ram, επεξεργαστης και αμα η μπαταρια κραταει παραπανω δεν μας χαλασε. Τωρα για φορητοτητα, θεωρω οτι 15αρι ειναι juuuust fine, αφου η χρηση θα ειναι σε κλειστους χωρους απλα εκτως γραφειου.

Σε γενικες γραμμες αποφευγω clevo acer και λοιπα συναφη.

Για την ωρα εχω να προτεινω τα εξης :

Στην ultra tsipaklas κατηγορια εχουμε αυτο το σαραβαλο - - Media Markt - Δεν είμαι και χθεσινός κυριως λογω του i5 και των 4gb ram. Απο κει και περα δεν εχει κατι να προσφερει, και πραγματικα σπαζομαι με την shared intel και τον 1 χρονο εγγυηση (γγρμγμγ..)

Στην μεσαια κατηγορια εχω το Msystems.gr - Προϊόντα - Dell XPS 15 (L502X) - i7-2670QM - Full HD Το οποιο εχει full HD οθονη, 7200rpm hdd, 6gb ram, i7, 2 χρονια on-site και γενικα ειναι dell οπως και να το κανομεν...

Και στη μεγαλη κατηγορια... το χαος! Γενικα στα πανω απο 1000 ευρω ουτε fhd βλεπω ουτε κατι σοβαρο με πανω απο 4gb ram η γενικα οτιδηποτε που παει κοντρα στο dell στα ισια.

Οποτε κυριοι, ηρθα σε ΕΣΑΣ, για να μου προτινετε κατι καλυτερο? και στις 3ς κατηγοριες. Η αληθεια ειναι πως το dell το εχω ερωτευτει αλλα πρεπει να παρουσιασω 3ς προτασεις.

ty!

Link to comment
Share on other sites

Το 15αρι το XPS με έναν καλό ssd καβάντζα είναι τέλειο!

Έχω το XPS 15 z με 8 GB ram και είναι τέλειο για τις δουλειές που αναφέρεις.

Ναι αλλα για αυτο προτεινα το 17αρι. Γιατι μπορει να κρατησει τον δισκο που εχει πανω και να βαλει εναν SSD για το λειτουργικο. Εχει 2 slots για δισκους.

Link to comment
Share on other sites

Για να μπει SSD θα πρεπει να υπαρχει και καταλληλο παραδακι, κατι το οποιο δεν νομιζω να βρουμε ποτε... Εδω προσπαθω να βαλω στα desktop 4gb ram και ssd και δεν. Στα laptop δεν μπορουν να κανουν αλλιως ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now