mofori

Guitar Rig 3

Recommended Posts

καλημερα,

ειχα βρει το προγραμματακι αυτο καποια στιγμη αλλα δεν το χρησιμοποιουσα διοτι ειχε τρελο latency (καθυστερηση) .οταν πηγαινα να το αλλάξω απο τις ρυθμισεις κρασαρε το προγραμμα ή εκανε εναν ψιλο ήχο που σου τρύπαγε τα τυμπανα. για να συνδεσω την κιθαρα στο pc χρησιμοποιουσα ανταπτορα (μεγαλο καρφι σε μικρο) . Σήμερα αγορασα ενα τετοιο eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices , βασικα σήμερα το παρέλαβα , το ειχα παραγγειλει ενα μηνα πιο πριν .

καταπληκτικο!!. σετταρα τους drivers πρωτα και μετα το guitar rig και βγαζει απιστευτο ήχο ακόμα και στα ακουστικά μου που είναι "των οπισθίων". δεν εχει καθολου latency , εχει τρομερο sustain κ πιανει τον παραμικρο ηχο. αψογο

ξερει κανεις που θα βρω περισσοτερους ετοιμους ηχους και πως θα τους εγγαταστησω στο προγραμμα?

keep on rocking...:$..

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιείς μόνο του το GR; Σκέψου να το βάλεις σε DAW όπως το Sonar και να κάνεις από 'κει τη δουλειά σου.... ή σ' ενδιαφέρει μόνο το jamάρισμα; Σύν το ότι θα μπορείς και να ηχογραφείς και τα εφέ.

Έτσι το χρησιμοποιώ και με τον ενσωματομένο ελεγτή της μητρικής χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις εκτώς και αν βάλεις 10+ εφέ οπότε χάνεται η μπαλα!!!

Όσο για τους ήχους, τσέκαρε εδώ, για έτοιμα presets..

Link to comment
Share on other sites

ηχογραφησεις κ τετοια δε με πολυνοιαζουν , μονο ενα ριφφακι να παιζει. κυριως για τζαμαρισμα το θελω γιατι εχει χαλασει η πεταλιερα.

thanx

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now