George_o/c

Enermax Galaxy Evo 1250W PSU [Press Release]

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547cbf9dcf3cf7.jpg[/wrapleft]Η Enermax παρουσιάζει ένα καινούργιο τροφοδοτικό, το Galaxy Evo 1250W με active PFC. Tα υψηλά level efficiency που έφτασε (~89% σε 50% load), το κάνουν άξιο για το certification 80 Plus Bronze.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις SSI PSDG 2008 specifications, δύναται να υποστηρίξει τους τελευταίους επεξεργαστές Intel & AMD : ανάμεσα σε αυτούς οι γνωστοί πλέον Intel® CoreTM Extreme/i7, Xeon και AMD® OpteronTM. Είναι επίσης κατάλληλο για SLI και CrossFire X configurations, ΑMD GAME και AMD GAME ULTRA Systems.

Εξοπλισμένο με έναν 6+2 Pin connector, προσφέρει συμβατότητα με hardware επόμενης γενιάς, με την βοήθεια του 12 Pin modular socket, το οποίο ήδη απαιτείται για την χρησιμοποίηση συγκεκριμένων motherboards (Tyan για παράδειγμα)

6 12V γραμμές, εγκυούνται σταθερότητα στα ρεύματα και τις τάσεις σε οποιαδήποτε κατάσταση. Επιπροσθέτως, τo μικρότερο δυνατό load με το οποίο ξεκινά το σύστημα έχει μειωθεί ακόμα περισσότερο. Κρίνεται σημαντικό να αναφερθεί, ότι το Galaxy EVO υποστηρίζει την καινούρια C6 state για τους Intel επεξεργαστές επόμενης γενιάς, καθώς και το Hybrid Graphic Mode στις κάρτες γραφικών.

Το τροφοδοτικό λειτουργεί χωρίς το παραμικρό flaw 24/7 σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 50*C. Ως συνέπεια του προηγουμένου, παρέχει εγκυημένη σταθερότητα ανεξάρτητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το σύστημα.

Το Galaxy Evo χρησιμοποιεί έναν 13.5cm ανεμιστήρα, ο οποίος λειτουργεί ακόμα και μετά τον τερματισμό του συστήματος για περίπου 0 - 60 δεπτερόλεπτα. Φυσικά πρόκειται για την γνωστή λειτουργία Heatguard των τροφοδοτικών της Enermax, όπου βοηθά στην μείωση της θερμότητας μες στο εσωτερικό του case έπειτα από την λήξη των εργασιών μας.

549884fe168eb3.jpg

4649885cb125417.jpg

4649885cb1d7357.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο φινίρισμα ( αν και στην πρώτη φωτό είναι διαφορετικό ) , εντυπωσιακή τιμή efficiency, ++Heatguard...

Aναρωτιέμαι αν είναι τεχνολογίας DC-DC όπως η σειρά revolution...

Link to comment
Share on other sites

Sorry κιολας αλλα σε τετοια τιμη να το βαλει εκει που ξερει η Enermax :funk:..

Αυτος που θα χρειαστει τοσα watt δεν θα τον νοιαξει να ειναι modular , ουτε να εχει και 80plus

Μα λιγα λογια τσιμπαει ενα Silverstone 1200W Olympia στα 275 η ενα

CoolerMaster Ucp 1100w στα 233 και τους αλλαξει τα φωτα γιατι ειναι τερατα :o..

Οικονομικη κριση σου λεει μετα... :que:...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now