Nickzzz

Samsung Galaxy Note II: Έρχεται με quad-core Exynos στα 1,6GHz

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy Note II: Έρχεται με quad-core Exynos στα 1,6GHz]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Τον τελευταίο μήνα οι φουντώσαν οι φήμες οτι η Samsung ετοιμάζει τον διάδοχο του επιτυχημένου Galaxy Note. Οι πρώτες πληροφορίες λέγαν οτι θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή και λόγω κάποιων αποτελεσμάτων από το GLBenchmark είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λίγες παραπάνω πληροφορίες.

Φαίνεται λοιπόν οτι ο επεξεργαστής θα είναι ένας τετραπύρηνος Exynos σε συχνότητα 1,6GHz, 200MHz περισσότερο από τον επεξεργαστή που υπάρχει στο Galaxy S III. Για σύγκριση το Galaxy S II είχε έναν διπύρηνο επεξεργαστή στο 1,2GHz, ενώ το πρώτο Galaxy Note είχε τον ίδιο επεξεργαστή στο 1,4GHz.

Τα αποτελέσματα του GLBenchmark για το Galaxy Note II είναι ελαφρός καλύτερα από τα αντίστοιχα για το Galaxy S III, ενώ φαίνεται οτι η ανάλυση της οθόνης είναι 1.280 x 720, κάτι που δίνει 16:9 aspect ratio αντί του 16:10 που υπήρχε στο πρώτο note. Το λειτουργικό που θα έρχεται μαζί φαίνεται οτι θα είναι το Android Jelly Bean, κάτι αναμενόμενο.

Ελπίζουμε οτι η παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Note II θα γίνει στις 30 Αυγούστου, μία μέρα πρίν την έναρξη της γερμανικής IFA 2012. Φαίνεται οτι η Samsung θέλει να προλάβει να παρουσιάσει το νέο Note πριν την παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple.

[img_ALT=Samsung Galaxy Note II: Έρχεται με quad-core Exynos στα 1,6GHz]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651500d90e3ca6f9.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

εχουν την ταση να κανουν κινητα παντοφλες

Πες τα μάγκα και εγώ τα έχω βαρεθεί όλα παραλληλόγραμμα σχήματα. Πάνε οι εποχές που είχαμε κάτι διαφορετικό ο καθένας.:$..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now