p_under

Sapphire HD 7970 6GB Toxic Edition: Discontinued το flagship της Sapphire

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sapphire HD 7970 6GB Toxic Edition: Discontinued το flagship της Sapphire]http://reviews.hwbox.gr/news/sapphire.jpg[/NEWS_IMG]Φήμες αναφέρουν πως η Sapphire έχει διακόψει την διάθεση της HD 7970 6GB Toxic Edition λόγο των λιγοστών πωλήσεων. Η κάρτα μεγαθήριο, διαθέτει 6GB GDDR5 μνήμη και τροφοδοτείται από τον Tahiti XT2 πυρήνα, ο οποίος με την βοήθεια του GPU Boost, μπορεί να επιτύχει συχνότητες πάνω από το ψυχολογικό Gigahertz. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η Sapphire έκανε δυνατό promote, στέλνοντας δείγματα σε πολλά tech sites για review και τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά μέχρι την στιγμή που αναγνώστης διάβαζε τα $699 της προτεινόμενης τιμής.

Τέλος, το Newegg, ένας μεγάλος αμερικάνικος reseller χαρακτήρισε την HD 7970 6GB Toxic Edition ως Discontinued προϊόν, άρα γίνεται κατανοητό ότι παρά τις προσπάθειες - Tahiti XT2, μείωση τιμών ο μεγάλος ανταγωνισμός που ακούει στο όνομα Nvidia GTX 680, κέρδισε τις καρδιές των καταναλωτών προσφέροντας καλύτερη αναλογία price/performace. Σημειώστε πως η κάρτα είχε ανακοινωθεί πριν ένα περίπου μήνα!

[img_ALT=Sapphire HD 7970 6GB Toxic Edition: Discontinued το flagship της Sapphire]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/24374ffc40f90a8af.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι κ περίεργο..σε ποιον χρειάζεται μια 7970 με περισσότερα gb μνήμης που κοστίζει τόσα λεφτά...λες και δεν κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πως είναι αποτυχία η ιδέα..

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ εφαρμογή που να καταναλώνει 6Gb video-ram! Να μου έλεγες για καμιά επαγγελματική άκρως απαιτητική εφαρμογή, να έλεγα ίσως, αλλά εκεί δεν δουλεύεις με τέτοιες σειρές, αλλά με σειρά Quadro (Nvidia) και FireMV (ATI). Απλά, δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, πλην των επιπλέον GHz!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now